Kategori: Elitettan

Över 60 matcher direktsänds 2018

Ett flertal av KIF Örebros matcher sänds under året.

MittMedia och VK Media storsatsar på Elitettan 2018 och direktsänder över 60 matcher. Fokus ligger på lagen i de båda mediabolagens bevakningsområden: KIF Örebro, Kvarnsveden, Ljusdal, Sundsvall, Västerås BK30 och Umeå.

Kategori: Damallsvenskan
Växjö DFF spelar i Damallsvenskan 2018 Foto: Lars-Göran Rydqvist

Well done Växjö

Hittills har allt gått i raketfart, men tro inte att Växjö DFF har för avsikt att ta bort foten från gaspedalen.
– År 2020 ska vi spela i Champions League, säger klubbchefen Anders Bergstrand.

Kategori: Elitettan

IFK Kalmar klara för Damallsvenskan

IFK Kalmar spelar i Damallsvenskan 2018. Det står klart efter 6-3-seger mot Assi i den avslutande matchen i Elitettan. Därmed är det första gången som IFK Kalmar får testa vingarna i Damallsvenskan nästa år.

Kategori: Elitettan

Assi upp på allsvensk plats

Assi vann den tuffa toppmatchen hemma mot AIK med 2-1. Nykomlingen gick åter upp på andraplats i Elitettan, tre poäng före AIK och IFK Kalmar. Sedan tidigare är Växjö klart för allsvenskt spel men kampen om den andra platsen i den högsta serien fortsätter. Fyra omgångar återstår.

- Förmodligen kommer det att avgöras i sista omgången den 12 november vilket lag som går upp. Jag tror att vi är ett av lagen som är med och gör upp om det, säger Assis tränare Fredrik Söderholm.

Kategori: Elitettan

Oviss tätstrid bakom redan klara Växjö

Bakom Växjö slåss AIK och Assi tillsammans med IFK Kalmar om andraplatsen i Elitettan. FOTO: Assi IF.

I söndags blev Växjö klart för Damallsvenskan nästa säsong. Laget har legat i topp från första omgången och leder nu med hela 15 poäng.
Bakom Växjö är det desto jämnare. Tre lag - AIK, Assi och IFK Kalmar - jagar den andra allsvenska platsen. Det skiljer endast tre poäng när fem omgångar återstår.


Kategori: Elitettan
Assis lagfoto inför säsongen.

Nykomlingen Assi obesegrat - tackar hård fysträning

Fem matcher. Fem segrar. Assi IF, nykomling i Elitettan, har vänt upp och ner på både förhandstips och tabell. Sveriges nordligaste elitlag har besegrat Hovås Billdal, Holmalund, Östersund, Uppsala och Sundsvall. De toppar tabellen tillsammans med favorittippade Växjö.
- Det har börjat fantastiskt bra och det ger en väldigt bra känsla i laget, säger fystränaren och sportchefen Joakim Abrahamsson.

Kategori: Elitettan

Hammarby klart för Damallsvenskan

Hammarby är tillbaka i Damallsvenskan efter en säsong i Elitettan. Laget grejade andraplatsen efter seger borta mot Sundsvall med 2-1. Samtidigt som enda hotet, Växjö, tappade poäng borta mot Kungsbacka.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter