Kategori: Futsallandslaget dam
Daniella Chamoun

Trupp till historiska landskamper

I januari tog Svenska Fotbollförbundet beslutet att starta ett damlandslag. Nu har förbundskapten Mufad Bajraktarevic tagit ut 18 spelare till de första historiska landskamperna mot Tjeckien 1-2 april.

- Det här blir början på vår resa. Det ska bli jättekul och spännande, säger "Muffe".

Kategori: Futsal

Highlights från SM-finalen

IFK Uddevallas herrar försvarade SM-guldet på ett övertygande sätt. 10-1 (4-0) i Idrottshuset, Örebro mot hemmalaget Örebro FC. Här är highlights från finalen.

Kategori: Futsal

Uddevallakross i SM-finalen

Örebro FC skulle utmana IFK Uddevalla i SM-finalen inför hemmapubliken i Idrottshuset. Men när det väl gällde visade regerande mästarna från Bohuslän just det, mästarklass. Man utnyttjade varje tillfälle som gavs och efter 4-0 i halvtid gick man fram till slutseger 10-1.

Kategori: Futsal

Se finalen i futsal-SM live

På lördag klockan 17.00 avgörs SM-finalen i futsal mellan Örebro Futsal Club och regerande mästarna IFK Uddevalla i Gamla Idrottshuset i Örebro. Matchen kan du följa live här på svenskfotboll.se.

Kategori: Futsal
Örebro FC och IFK Uddevalla. Det är lagen som gör upp om SM-guldet i Örebro klockan 17.00 på lördag. Matchen sänds på svenskfotboll.se.

Spännande SM-final i futsal att vänta

Säsongen börjar lida mot sitt slut, och det har blivit dags att kora en svensk mästare. Försäsong, seriespel, kvartsfinal och semifinal är historia nu. Den allra viktigaste matchen är kvar att spela för två av årets 16 SFL-lag. Matchen som ska avgöra om IFK Uddevalla Futsal försvarar sin mästartitel, eller om det blir Örebro FC som får ta hem guldet på hemmaplan.

Kategori: Futsal
Jublande spelare i Falcao FC.

Falcao FC svenska mästare

Det blev en dramatisk final i futsal-SM. Regerande mästarna Lindahl FF och Falcao FC följdes åt resultatmässigt, turades om att göra mål, och efter full tid var det oavgjort 6-6. Väl i förlängningen var Falcao starkast och klev ifrån och vann med 10-6. Stor matchhjälte – Daniella Chamoun som prickade in sex av tio mål för Falcao.

Kategori: Futsal
Lindahl jublar efter SM-segern förra året.

SM-final på lördag

På lördag möts Lindahl FF och Falcao FC i damernas SM-final i futsal. Lindahl siktar på att försvara sin titel från förra året i matchen som avgörs i Eriksdalshallen, Stockholm. Matchen har avspark 19.30 och kommer även sändas på svenskfotboll.se.

Kategori: Futsal

USM futsal: Borgeby starkast i F17-finalen

Borgeby FK vann USM-guldet i futsal F17. FOTO: SvFF.

Skånska Borgeby FK vann SM-guldet i USM futsal F17. Efter en mållös första halvlek tog Borgeby greppet om finalen med två snabba mål av Johanna Lindblom och Myra Malmborg i den andra halvleken. Det var inte många sekunder mellan målen.
Stockholm United tog en time-out, men när Louise Hayden direkt därpå ökade på till 3-0 var det hela definitivt avgjort. Slutresultatet skrevs 4-0 efter mål av Louise Persson mål i slutsekunderna.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter