Kategori: Futsal
Lindahl firar ett av två mål från Michelle Rojas Flores (90) i SM-finalen mot Göteborg.

Lindahl FF försvarade SM-guldet

Lindahl FF är för andra året i rad svenska mästarinnor i Futsal. I lördagens final besegrade man IFK Göteborg Futsal med 6-2, efter ledning 3-0 i paus.
Michelle Rojas Flores och Moa Ingebretsen tvåmålsskyttar för Lindahl där övriga mål gjordes av Malin Engdahl och Pernilla Jansson.
Julia Cederberg och Sofia Hagman målskyttar för Göteborg.

Kategori: Futsal
Får Lindahl jubla igen, fr v Mariama Jammeh, Ida Hedstad och Emma Vidström.

Finalhelg i Helsingborg

Publiksuccé, snygga mål och tuffa närkamper. Det, och lite till, innehöll de tajta semifinalmatcherna. Till helgen väntar de avgörande finalerna i Helsingborg Arena, och även direktsänt i Cmore.
Från herrsidan tog sig de båda söderlagen, Borås AIK och IFK Uddevalla, vidare. På damsidan kommer finalen att spelas mellan fjolårsvinnaren Lindahls FF och IFK Göteborg.

Kategori: Futsal

Uddevalla-Borås i SM-final

De hade övertaget efter de inledande semifinalerna och de bestod testet. IFK Uddevalla slog tillbaka Örebro SK med 5-2 hemma i Agnebergshallen inför rekordpublik och Borås AIK är klara för sin första SM-final efter 3-1 hemma mot Örebro FC. På damsidan är regerande mästarinnorna Lindahl finalklara.

Kategori: Futsallandslaget

Nya grepp för landslaget

Efter fem säsonger är svensk landslagsfutsal redo att prova nya grepp för att ta laget vidare till nästa nivå.
- Vi inleder en process nu med sikte på en ännu mer professionell organisation kring landslaget, säger Per Broberg, futsalansvarig på SvFF, om arbetet som bland annat innebär att en ny förbundskapten ska utses till nästa säsong.

Kategori: Futsal

Tungt för örebrolagen

Det var rustat för semifinalfest i Gamla Idrottshuset i Örebro när stadens båda SFL-lag fick inleda på hemmaplan. Båda de tv-sända semifinalerna slutade dock med förlust. ÖFC fick först sträcka vapen mot Borås och därefter var det ÖSK som föll mot Uddevalla. 4-7 och 5-7 är tuffa uppgifter att vända nästa helg på bortaplan.

Kategori: Futsal

Inför de tv-sända SM-semifinalerna

Semifinaler i futsal

Grundserierna i Svenska Futsalligan är avslutade och de fyra slutspelslagen är korade.
Från SFL Norra blir det den något överraskande seriesegraren Örebro FC, och stadskollegan Örebro SK. Från den södra motsvarigheten hittar vi fjolårstvåan IFK Uddevalla, tillsammans med Borås AIK som knep andraplatsen.
Vi har tagit pulsen på lagen inför lördagens första semifinalmöten som direktsänds i TV4 Sport.

Kategori: Futsal

Futsalkvalen

Efter avslutat seriespel är det nu dags för kval till Svenska Futsalligans nästa säsong. De sex division 1-segrarna och de två sjuorna från SFL möts parvis hemma-borta de kommande två helgerna. Även kvalet till division 1 är igång.

Kategori: Futsallandslaget
Futsallandslaget vann den avslutande matchen i EM-kvalet mot Gibraltar.

5-1 mot Gibraltar

Futsallandslaget avslutade EM-kvalets Preliminary Round med att besegra värdnationen Gibraltar med 5-1. Kristian Legiec blev tvåmålsskytt, övriga mål av Fredrik Söderqvist, Dan Mönell och Emilio Rossi.
Redan innan kvällens match stod det klart att Sverige missar avancemang efter söndagens förlust mot Montenegro.

Kategori: Futsallandslaget
Zhubi och Sverige föll tungt

EM-kvaldrömmen sprack

Drömmen om avancemang till Main Round sprack tidigt för Sverige. Montenegro gick via 4-1 i paus fram till seger 11-4 till slut och därmed saknar Sveriges möte med Gibraltar på måndagen betydelse för utgången i gruppen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter