Kategori: Futsallandslaget

Förlust men uppryckning mot Tjeckien

Precis som i den första matchen tog det svenska futsallandslaget tag i taktpinnen mot Tjeckien och ledde med 2-0 - men även den här gången gick de välmeriterade motståndarna ikapp och förbi och kunde till slut vinna med 6-3.
- Lite surt att torska men samtidigt är vi ändå hyfsat med. Vi gjorde vårt bästa, säger den tillförordnade förbundskaptenen Alli Darwich.

Kategori: Futsallandslaget

Tjeckien snäppet bättre i Umeå

Tjeckien, rankade tia i Europa, hade den bättre skärpan när svenska futsallandslaget spelade säsongens första landskamp. Hemma i Umeå föll Sverige med 4-6 (2-4). Chans till revansch kommer redan imorgon i Skellefteå kl 19 (visas i TV4 Sport).
- Tar vi bort misstagen så kommer det gå bättre då, menade Mathias Etéus direkt efter slutsignalen i Umeå.

Kategori: Futsallandslaget

Trupp till TV-matcherna mot Tjeckien

Charbel Abraham

29 och 30 oktober inleder Sverige den nya landslagssäsongen med att möta Tjeckien i Umeå och Skellefteå - båda matcherna direktsänds i TV4 Sport.
- Det lär bli tuffa matcher och det gäller för oss att komma upp i rätt nivå direkt, säger förbundskapten Charbel Abraham som presenterat ett meriterat manskap till säsongens första matchsamling.

Kategori: Futsal

Sent mål eliminerade Göteborg

IFK

IFK Göteborg Futsal missade avancemang till Elite Round i Uefa Futsal Cup med minsta möjliga marginal. I den avgörande matchen mot Hamburg Panthers blev det förlust 3-4 efter att tyskarnas Kazim Unur Ulusoy satt segermålet med en sekund kvar att spela.


Kategori: Futsal
Lindahl vann futsal-SM på damsidan i våras.

Futsal-SM avgörs i Helsingborg

Ungdoms-SM i futsal spelas i Helsingborg Arena nästa år. Den 3 till 5 mars väntas närmare 800 ungdomar komma och göra upp om SM-guldet i en av de snabbast växande sporterna i Sverige och världen. Under samma helg spelas även SM-finalerna för herrar och damer i Arenan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter