Kategori: Futsallandslaget
Aday Kaplan fick göra sitt första landslagsmål.

Sverige tvåa i Nordic Cup

Den svenska ambitionen var att vinna Nordic Cup. Nu fick blågult nöja sig med andraplatsen bakom fullpoängaren Finland. Sveriges sista match spelades mot Grönland i Arena Skövde och Sverige vann med 5-0 (2-0).

Kategori: Futsallandslaget
Kristian Legiec gjorde två av Sveriges mål i 4-1-segern mot Norge.

Sverige vann enkelt mot Norge

Sverige tog en säker seger mot Norge. Resultatet skrevs till 4-1 efter två mål i varje halvlek. Emilio Rossi och Nicklas Asp gjorde målen före paus. Kristian Legiec dubblerade i andra halvlek. Därmed blir Sverige tvåa i Nordic Cup om det också blir söndagsseger mot Grönland.

Kategori: Futsallandslaget

Finland har redan vunnit Nordic Cup

Ett mål mot Sverige räckte för att vinna matchen, och inte bara det – den finska segern innebär också att grannlandet i öster redan kan titulera sig mästare i Nordic Cup. Sveriges andra match i Nordic Cup slutade med förlust mot Finland med 1-0.

Kategori: Futsallandslaget
Kamp mellan Sverige och Danmark.

Oavgjord inledning för Sverige

Sverige inleder Nordic Cup med att spela oavgjort mot Danmark. Futsallandslaget är under stora delar av matchen det spelförande och bättre laget men tvingas ändå se Danmark kvittera den svenska ledningen två gånger om. 2-2 slutar matchen och Sverige får nu sikta på att ta sin första seger i turneringen mot Finland på fredag.

Kategori: Futsallandslaget

Sargons fantastiska facit

Med 21 mål på 42 A-landskamper är han svensk futsals kanske största affischnamn. Att
det är hans farbror som är förbundskapten påverkar inte det omdömet.
Sargon Abrahams skicklighet talar för sig själv. Även när vi talar "vanlig" fotboll, där Sargon var en starkt bidragande orsak till att Skövde AIK i höst gick upp till division 1 2017. Men nu handlar det om Nordic Cup, nordiska mästerskapen, i futsal.

Kategori: Futsallandslaget
Charbel Abraham ser fram emot matcherna i Nordic Cup

Abraham ser fram emot Nordic Cup

Futsallandslaget har samlats i Skövde för att spela Nordic Cup. Nya matcher väntar som förberedelse inför EM-kvalet som inleds i januari. Sverige, Norge, Danmark, Finland och Grönland gör under de kommande dagarna upp om att få titulera sig bäst i Norden.
- Bra matcher som förbereder oss inför det viktiga EM-kvalet som spelas i slutet av januari, säger futsallandslagets förbundskapten Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget
Förbundskaptenen Charbel Abraham har tagit ut sin trupp till Nordic Cup som spelas i Skövde och Jönköping.

Truppen till Nordic Cup

Nordens bästa futsallandslag ska koras i Skövde och Jönköping mellan 30 november och 4 december. Sverige spelar mot Danmark, Finland, Norge och Grönland i femnationsturneringen. Charbel Abraham har tagit ut sin trupp till matcherna - som du även kan köpa biljett till via en länk nedan.

Kategori: Futsal
Futsalguiden i MATCH

Allt inför SFL-starten!

Nu rullar årets säsong av Svenska Futsalligan igång. Tidningen MATCH har tagit fram en heltäckande guide över alla de 16 lagen i ligan. Läs den här!

Kategori: Futsallandslaget

Förlust men uppryckning mot Tjeckien

Precis som i den första matchen tog det svenska futsallandslaget tag i taktpinnen mot Tjeckien och ledde med 2-0 - men även den här gången gick de välmeriterade motståndarna ikapp och förbi och kunde till slut vinna med 6-3.
- Lite surt att torska men samtidigt är vi ändå hyfsat med. Vi gjorde vårt bästa, säger den tillförordnade förbundskaptenen Alli Darwich.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter