Kategori: Damlandslaget
Jessica Samuelsson och Elin Rubensson är två av dom som slåss om en plats i backlinjen till VM.

Flera frågetecken i försvarslinjen

Tre månader kvar till VM drar igång i Kanada. Förbundskaptenerna Pia Sundhage och Lilie Persson har fortfarande fyra femtedelar öppna i den svenska försvarslinjen. Bara Nilla Fischer är given som mittback.
– Vi har fyra väldigt viktiga och nyttiga matcher framför oss här i Algarve Cup. Efter turneringen ska VM-laget i stort sett vara klart, säger Sundhage.

Kategori: P17/98

P17-trupp till Elite Round

Elite Round

En tuff uppgift väntar det svenska P17-landslaget när man reser ner till Costa Blanca för att spela EM-kvalets Elite Round mot Spanien, Frankrike och Israel i andra halvan av mars.

Kategori: Futsallandslaget

Engelsk revansch

Det blev inte dubbla segrar i bagaget hem till Sverige. England var numret för stort när man i helgens andra match mot Sverige tog revansch. En stark och målrik inledning från Englands sida lade grund för segern, 7-3.

Kategori: Futsallandslaget
Futsallandslaget slog England med 3-1

Svensk seger mot England

Det svenska spelet nådde inte den nivå det kan göra när laget spelar som bäst. Trots detta vann Sverige matchen mot England med 3-1. En storspelande Christopher Solberg i det svenska målet räddade de flesta av Englands chanser samtidigt som Sverige förvaltade sina lägen på ett bättre sätt.

Kategori: U23 dam
Startelvan mot England

1-3 mot England

Sveriges U23-damer föll i La Manga mot England med 1-3 efter att ha kommit i underläge direkt i matchinledningen. Resultatet till trots var förbundskapten Anneli Andersén nöjd med den svenska insatsen.
- Vi möter ett bra motstånd, ett "nytt" England som imponerade men det är många bra prestationer hos oss idag.

Kategori: Herrlandslaget
Gunnar Aspling är en av vinnarna i SvFF:s supportertävling Hemmaplan! inför Sverige-Iran 31 mars.

Sverige-Iran 31 mars: Gunnar Aspling

Herrlandslaget möter Iran på Friends Arena den 31 mars. För att sätta supportrarna och det viktiga stödet från läktarna i fokus har SvFF genomfört facebooktävlingen Hemmaplan! där vinnarna fått medverka på en alternativ matchaffisch med supportrar från båda lagen samt naturligtvis även vunnit biljletter till matchen.
Veckorna fram till matchen publicerar vi intervjuer med vinnarna. Nummer två i raden är Gunnar Aspling, snart 74 år fyllda.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter