Kategori: U21 herr
Guldfirande 2015

U21-EM: Sveriges matcher i Kanal 5

Tusentals svenskar kommer följa U21-landslaget på plats nere i Polen under sommarens EM-slutspel. För de som blir kvar hemma är det nu klart att Sveriges matcher kommer att sändas i Kanal 5.

Kategori: Damlandslaget

Köp biljetter till Sverige-Kanada

OS-bronsmedaljörerna, tillika världsfyran, Kanada kommer till besök på Vångavallen i Trelleborg. Klockan 18.00 den 6 april mäter Pia Sundhages landslag sina krafter mot Kanada i den första hemmalandskampen det här EM-året. Nu har biljetterna släppts till matchen.

Kategori: Futsallandslaget

Nya grepp för landslaget

Efter fem säsonger är svensk landslagsfutsal redo att prova nya grepp för att ta laget vidare till nästa nivå.
- Vi inleder en process nu med sikte på en ännu mer professionell organisation kring landslaget, säger Per Broberg, futsalansvarig på SvFF, om arbetet som bland annat innebär att en ny förbundskapten ska utses till nästa säsong.

Kategori: U21 herr

Information om onlineköp av U21-EM-biljetter

Skärmklipp tickets.u21poland.com

De som försöker köpa biljetter via de polska arrangörernas webbförsäljning ombeds i proceduren ange ett "PESEL"-nummer. Det är endast applicerbart på polska medborgare och svenska supportrar måste därför följa den tilläggsinstruktion som anges på sajten om att mejla in vissa uppgifter.

Kategori: Herrlandslaget
Biljetterna till VM-kvalet mellan Sverige och Vitryssland den 25 mars har sålt bra - så nu gäller det att införskaffa biljett!

Över 20 000 sålda biljetter till VM-kvalet

VM-kvalmatchen mot Vitryssland är het. Drygt 20 000 biljetter är redan sålda och det mesta talar för att det kommer att bli riktigt bra stämning på läktarna.
- Det är fantastiskt kul och ett tydligt kvitto på att intresset och engagemanget för Janne Anderssons nya landslag är stort, säger Niklas Bodell, kommunikationschef på Svenska Fotbollförbundet.

Kategori: U21 herr
U21-landslaget EM-genrepar mot Danmark på Olympia den 10 juni.

U21 EM-laddar i Helsingborg

U21-landslaget kommer att ligga på träningsläger i Helsingborg veckan före sommarens EM-slutspel.
Den 10 juni klockan 14.00 genrepar Håkan Ericsons lag på Olympia mot likaledes EM-klara Danmark.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter