Kategori: P17/97

Ny seger mot Belgien

P17-landslagets "Future Team" besegrade Belgiens motsvarighet även i veckans andra möte. Jordan Larsson och Alexander Leksell svenska målskyttar i en match där Sverige vände underläge 0-1 till seger 2-1.
– Vi åt oss in i matchen och lyckades hålla undan till seger, kommenterar förbundskapten Tomas Turesson som lett laget tillsammans med kollegan Magnus Wikman.

Kategori: F17/97

Blomqvist tvåmålskytt mot Holland

F17-landslaget besegrade Holland med 2-1 i den första av veckans två landskamper i Rijssen. Rebecka Blomqvist gjorde både 1-0 och 2-0 i den första halvleken innan Michelle Hendriks kunde reducera på en straffretur i den andra halvleken sedan Emma Holmgren räddat.

Kategori: P17/97

3-1 mot Belgien för framtidslaget

Den svenska startelvan samlad strax före avspark. Foto: Hugo Van de Slyeke.

P17-landslagets "Future Team" besegrade ett skickligt Belgien med 3-1 på bortaplan. Zia Sakirovski, Yonathan Getachew och Albin Skoglund gjorde de svenska målen.
- Vi är väldigt glada förstås. Vi har sex debutanter i startelvan och byter in fem till under matchen, alla visar bra rörlighet och attityd vilket gör att vi kan vinna mot ett väldigt bra lag, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: F19/95

F19-trupp till Norgematch

Calle Barrling

Sveriges EM-klara F19-landslag reser till Norge där man möter värdnationen på samma arena i Sarpsborg där norskorna ska inleda sommarens EM-slutspel.

Kategori: Herrlandslaget
Från mötet 2013

Norge-match i juni 2015

Norges och Sveriges herrlandslag kommer att mötas på Ullevål i Oslo den 8 juni 2015.
- Den matchen ser jag fram emot. Vi hade en bra match mot dom på Friends i somras och en retur så pass, relativt sett, tätt inpå känns spännande. Särskilt som dom har en ny förbundskapten och kanske en ny inriktning på sin fotboll, säger förbundskapten Erik Hamrén.

Kategori: Damlandslaget
Laura Bassett jagar Jenny Hjohlman när Sverige mötte England i fjolårets EM-genrep i Ljungskile.

Damlandslaget möter England i augusti

Den 3 augusti spelar damlandslaget mot England borta.
– Det är en jätteviktig landskamp för oss av flera anledningar. Dels för att vi är i slutskedet av VM-kvalet, när vi möter England har vi bara Polen, Bosnien-Hercegovina och Skottland kvar, säger Sveriges förbundskapten Pia Sundhage.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter