Kategori: Herrlandslaget

Köp din förhandsbiljett till landskampen mot Danmark nu

Ladda upp tillsammans med herrlandslaget inför VM. Nu kan alla medlemmar i Landslagets Supporterklubb köpa biljetter till landskampen mot Danmark lördagen den 2 juni 19.45 på Nationalarenan Friends Arena.

Guldmedlemmar, medlemskapet kostar 200 kronor för ett år, får 50 procents rabatt på klackbiljetter och tio procents rabatt på andra delar av arenan. Silvermedlemmar, gratis medlemskap, får tio procents rabatt på klackbiljetter.

Kategori: Damlandslaget
Nilla Fischer lämnar återbud till damlandslagets samling under Algarve cup.

Fischer med återbud till Algarve Cup

Nilla Fischer kommer inte resa med damlandslaget till Portugal och Algarve Cup. Mittbacken har fått lämna återbud till samlingen som inleds på söndag.
- Det är tråkigt. Jag ville till Algarve men kan tyvärr inte resa med på grund av familjeskäl, säger Nilla Fischer.

Kategori: P16/02

Läger för P16/02 future team

Ulf Kristiansson, ny förbundskapten för future team, har presenterat sin första trupp.

Ulf Kristiansson, förbundskapten för P16/02 future team, har kallat 33 spelare till läger på Bosön 6-8 mars. Ingen av de kallade spelarna har spelat någon landskamp tidigare.
Med i ledarstaben på lägret är bland andra också U21-landslagets assisterande förbundskapten Andreas Pettersson.

Kategori: Landslag
Caroline Seger - Andreas Granqvist.

Blågul vecka i Göteborg

Det blir landskampsvecka i Göteborg i början av juni. Herrlandslagets VM-genrep mot Peru kommer att spelas på Ullevi den 9 juni klockan 19.15 och två dagar före det, den 7 juni, spelar damlandslaget VM-kval mot Kroatien på Nationalarenan Gamla Ullevi.
Biljettsläpp för båda matcherna är planerat till mitten av mars.

Kategori: F16/02

F16-trupp till Bosönläger

Nya förbundskaptenen Pär Lagerström samlar 42 spelare för läger på Bosön mellan 28 februari och 4 mars. F16/02-landslaget har ett matchtätt landslagsår med UEFA-turnering, Nordisk flick-turnering och avslutande EM-kval 1 på schemat. Lägret på Bosön blir Lagerströms första tillfälle att träffa spelare födda 2002.

Kategori: Landslag

Tipselitkonferens med förbundskaptenerna

Foto: tipselit.se

180 personer, varav 150 ungdomstränare, samlades vid Tipselitkonferensen där teori varvades med praktikpass. Även Sveriges förbundskaptener för U-landslagen var på plats.
- Tipselit är fantastiskt! Det går inte att föreställa sig hur svensk fotboll sett ut utan Tipselit. Nätverket är oerhört viktigt för alla inblandade, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: F19/99
Nellie Lilja finns med i Anders Johanssons trupp.

F19-trupp till La Manga

Under de inledande dagarna av mars spelar F19/99-landslaget tre matcher i La Manga. Motståndet står Skottland, Frankrike och Island för där Skottland väntar i första matchen 2 mars. Samlingen är landslagets sista inför avgörande EM-kvalet som inleds en månad senare.

Kategori: Damlandslaget
Fridolina Rolfö är tillbaka i truppen efter skada.

Truppen till Algarve Cup

Fyra matcher på åtta dagar. Det är vad som väntar damlandslaget under Algarve Cup som startar i månadsskiftet. Första matchen spelas mot Kanada den 28 februari.
- Man måste tänka lite annorlunda jämfört med om det är en match på tio dagar. Vi måste kunna gå runt på fler spelare, ha fler 90-minutersspelare, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Kategori: P17/01

Avslutande förlust mot Norge

Det blev en tuff avslutning i La Manga för P17-landslaget. Laget hade förstaplatsen i turneringen i egna händer men matchen mot Norge slutade i en 0-4-förlust.
- Norge var hetare än oss och vinner fler dueller. De vinner rättvist, säger förbundskapten Roger Franzén.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter