Kategori: P19/97
Hans Wildow har tagit ut truppen till matcher mot Finland och Danmark i oktober.

Trupp till matcher i Finland

P19-landslaget beger sig under inledningen av oktober till Finland för att spela U20-trenationsturnering. 8 oktober möter landslaget Finland och den 10 oktober väntar nästa match mot Danmark. Tillförordnande förbundskaptenen Hans Wildow har tagit ut en trupp på 18 spelare.

Kategori: P15/01
P15-Norge

P15-förlust i Mora

Sveriges P15-landslag åkte på sin första förlust när Norge vann med 3-2 (2-2) på Prästholmens IP i Mora på torsdagen. Ett resultat som sett till matchbilden var helt rättvist.

Kategori: P18/98
Förbundskapten Claes Eriksson tillsammans med uttagna spelaren Isac Lidberg.

P18-trupp till Skottlandsmatcher

Den 4 och 6 oktober spelar P18-landslaget landskamper mot Skottland. Matcherna är de två sista inför landslagets EM-kval som spelas i november. Matcherna mot Skottland spelas på National Performance Centre i Edinburgh. Förbundskapten Claes Eriksson har tagit ut truppen.

Kategori: Damlandslaget

15 av 16 EM-nationer är klara

Danmarks Pernille Harder firar EM-avancemanget

Med samtliga kvalgrupper till damernas EM i Holland 2017 färdigspelade står det klart vilka 14 lag som gör värdnationen sällskap. Den 16:e och sista återstående platsen kommer att tas av segraren i playoff-mötet Portugal-Rumänien.

Kategori: Damlandslaget
Hedvig Lindahl kan inte stoppa det danska skottet utan bollen smiter förbi handen.

Avslutande förlust i EM-kvalet

Kvalspelets första förlust. Redan EM-klara Damlandslaget fick se sig besegrade av Danmark under tisdagskvällen. Danskorna, som behövde en poäng för att säkra en EM-plats, var aggressivare och piggare än svenskorna vilket resulterade i en avslutande förlust i kvalet. Danmark vann med 2-0 och följer nu det svenska laget till EM i Holland nästa sommar.

Kategori: P15/01

Målrikt i Leksand

Efter debutmatcherna i Finland följer P15-landslaget nu upp med två hemmamatcher i Dalarna mot Norge. Först ut var matchen på Siljansvallen i Leksand idag. Efter en mållös första halvlek blev det desto målrikare efter paus, till slut 4-2 för svenskarna.

Kategori: Damlandslaget

Sofia Jakobsson inför Danmark

Matchdag. Sverige avslutar EM-kvalet med att möta Danmark på bortaplan vid 19.00. Damlandslaget är redan klart för EM-slutspelet nästa sommar efter segern mot Slovakien förra veckan. Lyssna på vad Sofia Jakobsson hade att säga igår, inför matchen mot Danmark ikväll. Matchen sänds i TV12.

Kategori: Damlandslaget

Inför avslutningen mot Danmark

Hör vad Jessica Samuelsson och Kosovare Asllani har att säga inför den avslutande kvalmatchen mot Danmark. Damlandslaget avslutar sitt EM-kval imorgon tisdag 19:00 efter att säkrat avancemanget till nästa års EM genom segern mot Slovakien i förra veckan. Matchen mot Danmark sänds i TV12.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter