Kategori: F15/99

F15/99: Oavgjort i första landskampen

F15/99: Startelvan mot Norge i första landskampen.

Flickor födda 1999, F15-landslaget, spelade under tisdagskvällen 2-2 i sin första landskamp när Norge gästade Tingvalla IP i Karlstad. Sverige såg länge ut att gå förlorande ur matchen men på tilläggstid kunde Malin Larsson trycka in kvitteringen efter en hörna.

Kategori: P17/97

Sent poängtapp i Söderhamn

Idag inleddes fyrnationsturneringen för P17-landslag i Hälsingland och dagens spelort var Söderhamn. 790 åskådare fick se Sverige och Norge spela 2-2. Sverige hade 2-0-ledningen men Norge lyckades komma tillbaka och kvittera på tilläggstid

Kategori: P15/99

P15/99: 1-0 mot Norge på Öckerö

P15-landslaget tog sin allra första seger genom att slå Norge med 1-0. Joel Asoro gjorde matchens enda mål i slutet av första halvlek.
- Efter matcherna mot Finland fick vi backa bandet lite och prata om vad som förväntas och krävs i försvarsarbetet på den här nivån. Idag var det ett riktigt hårt arbetande svenskt lag vi fick se, det var ett stort steg framåt för oss, säger förbundskapten Magnus Wikman.

Kategori: Damlandslaget
Caroline på dagens träning.

Seger längtar till onsdag

Caroline Seger längtar efter onsdag och avgörandet mot Skottland i kvalet till VM i Kanada 2015.
– Det är de här matcherna man vill spela, när det står mycket på spel, säger lagkaptenen.

Kategori: F18/96
Stina Blackstenius gjorde sex (!) av målen när F18/96-landslaget besegrade Montenegro med 12-0.

Målfest mot Montenegro i EM-kvalet

F18/96-landslaget utklassade Montenegro i kvällens EM-kvalmatch i Trelleborg. Slutresultatet skrevs hela 12-0 i en match där Linköpings Stina Blackstenius hade lilla julafton och svarade för hälften av Sveriges mål.

Kategori: Damlandslaget
3-0 Lotta Schelin

3-0 på Gamla Ullevi

Sverige kom ett steg närmare VM i Kanada efter en säker 3-0-seger hemma mot Bosnien-Hercegovina på lördagen. Som så många gånger förr var Lotta Schelin bästa målskytt med två fullträffar. Hon ligger därmed ett mål bakom Hanna Ljungberg som toppar landslagslistan på 72 mål. Nu räcker oavgjort mot Skottland på Gamla Ullevi på onsdag för vm-biljett.

Kategori: F18/96
Tove Almqvist sätter 1-0 redan i andra minuten.

3-0 i EM-kvalöppningen

Sveriges F18-landslag inledde EM-kvalet i Skåne med att besegra Moldavien med 3-0, samtliga mål i den första halvleken. Irland besegrade Montenegro med samma siffror i Staffanstorp.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter