Kategori: F19/96
Calle Barrling med EM-trofén.

Barrling: "en förädling av den svenska modellen"

Det är mindre än två dygn sedan F19-landslaget bärgade EM-guldet. Förbundskapten Calle Barrling har hunnit hem till Gävle och vi ber honom försöka summera den svenska insatsen och peka på några nyckelfaktorer för den svenska framgången.

Kategori: F19/96

Så mottas F19-landslaget efter EM-guldet

Vilken fantastisk fotbollssommar vi har haft. Först ett magiskt EM-guld för U21-herrlandslaget i Tjeckien och sedan ett precis lika magiskt EM-guld under måndagen för det svenska F19-landslaget. Framtiden för svensk fotboll är mycket ljus.

Kategori: F19/96
Sverige vann F19-EM efter en 3-1-seger mot Spanien i finalen.

EM-guld till Sverige!

Klockan 18.40 spelar F19-landslaget EM-final mot Spanien. Så här har förbundskaptenen Calle Barrling valt att formera laget inför den avslutande matchen av mästerskapet.

Kategori: Herrlandslaget
VM-kvallottning i St Petersburg

Tuff VM-kvallottning för Sverige

Nio europeiska kvalgrupper skulle lottas till herrarnas VM i Ryssland 2018. Sverige, som hamnade i tredjeledet inför lottningen, ställs i grupp A mot Holland, Frankrike, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg. Endast gruppsegraren är garanterad VM-plats, tvåan kan gå dit via play-off.
- Man kan väl inte säga att vi är favorit men vi har självklart ambitionen att gå vidare, konstaterade Erik Hamren det ganska tuffa utfallet av lottningen.

Kategori: F19/96
Calle Barrling

Återhämtning för EM-finalisterna

"Kaxigt ödmjuka" – så titulerar F19-landslaget sig själva. Beskrivningen kom man fram till tillsammans redan i december, och nu är man i EM-final på måndag.
- De har en väldigt bra självbild, av sig själva och laget. De gör det de kan och de gör det väldigt bra, säger förbundskapten Calle Barrling som prisar tjejernas taktiska utveckling. Lördagen blev en återhämtningens dag efter semifinaldramat mot Tyskland kvällen innan.

Kategori: F19/96
EM-final!

EM-final efter straffdrama

Sverige är i EM-final efter ett drama mot Tyskland som innehöll det mesta. Sverige kom tillbaka från underläge, Tyskland återtog kommandot och Sverige kvitterade till 3-3 precis i matchslutet. Mållös förlängning vidtogs innan Sverige var kyligast i straffläggningen och Emma Holmgren tog två av de tyska straffarna! Sverige-Spanien i EM-final på måndag!

Kategori: Damlandslaget
Sverige möter Holland, Schweiz och Norge i ett OS-kval.

Sverige OS-kvalar i Holland

Mellan den 2 och 9 mars kommer förbundskapten Pia Sundhages svenska damlandslag att spela kval för att ta sig till OS i Rio de Janeiro. Under tisdagen blev det klart att kvalet kommer att avgöras på holländsk mark.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter