Kategori: P16/98

Trupp till Estlandsturnering

Roland Nilsson står inför sina första matcher som förbundskapten när P16-landslaget reser till Tallinn för en turnering där även Estland, Finland och Rysslan deltar 27-30 april.

Kategori: F16/98

Trupp till turnering i Tallinn

F16/98-landslaget beger sig till Tallinn för möten med Estland, Ryssland och Finland de första dagarna i maj. Förbundskapten Yvonne Ekroth har tagit ut 20 spelare till dessa tre landskamper.

Kategori: F19/95
Lagkapten Julia Wahlberg

F19 klara för EM!

Oavgjort i kvalavslutningen mot Frankrike hade räckt för Sverige men F19 tog det säkra före osäkra och vann med 1-0. Därmed väntar EM-slutspel i Norge 15-27 juli!
- Vi väntar tålmodigt i 88 minuter tills julklappen kommer. Det är inte alla ungdomar som förmår det. Vi tog dem på upploppet, sa en lycklig men tagen förbundskapten Calle Barrling efter kvaldramat.

Kategori: P17/97

Första Future Team-truppen uttagen

Förbundskaptenerna Tomas Turesson och Magnus Wikman har för första gången nominerat en P17 "Future Team"-trupp. De aktuella spelarna reser söderöver för att möta Belgiens motsvarighet i två matcher.

Kategori: F19/95
Lina Hurtig gjorde Sveriges 1-0-mål I EM-kvalet mot Rumänien.

Hurtig matchvinnare igen

F19-landslaget tog andra raka uddamålssegern i EM-kvalets Elite Round mot Rumänien. Segern skrevs till 1-0 och återigen var det Lina Hurtig som blev matchvinnare för svenskorna.
– Det brukar se ut så här för oss i Elite Round. Vi vann alla matcher med uddamålet ifjol och det var inga stora siffror när vi vann EM heller. Vi har uppnått målen hittills och nu återstår en uppgift, säger förbundskapten Calle Barrling.

Kategori: Damlandslaget
Kosovare Asllani i aktion mot Nordirland.

Tre säkra poäng i Portadown

Kosovare Asllani gjorde damlandslagets 1000:e mål genom tiderna när Sverige bortaslog Nordirland med 4-0, och därmed behöll sitt fläckfria facit i VM-kvalet.
- Jag tycker vi presterar bra fotboll efter förutsättningarna, och så gör vi fyra jäkligt snygga mål också, säger förbundskapten Pia Sundhage.

Kategori: F19/95

2-1 mot Polen i Elite Round

Lina Hurtig, avgjorde mot Polen i 88:e matchminuten.

Ett tidigt mål av Filippa Curmark och ett sent mål av Lina Hurtig gav F19-landslaget seger i första matchen av Elite Round, 2-1 mot Polen.
- Viktiga tre poäng, det här var en nyckelmatch för att få till den avgörande match vi vill ha mot Frankrike, säger förbundskapten Calle Barrling.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter