Kategori: U23 dam
U23, fyrnationsturnering i Värmland.

U23-trupp till turnering i Värmland

U23-landslaget spelar fyrnationsturnering i Värmland med matcher 6-12 juni. Förbundskaptenerna Anneli Andersén och Calle Barrling har tagit ut 23 spelare, som inleder mad match mot England i Säffle på nationaldagen 6 juni. Sedan följer matcher mot Norge i Karlstad 9 juni och mot USA i Mallbacken 12 juni.

Kategori: Damlandslaget
Fanny Andersson, till vardags i Kif Örebro, är för första gången uttagen i Damlandslaget.

Debutant med i Damlandslagets trupp

EM närmar sig med stormsteg för Damlandslaget. I mitten av juli drar äventyret i Holland igång. Men innan dess ska de sista taktiska finslipandet dras i två viktiga landskamper mot USA och Skottland.
- Detta är sista trupputtagningen innan EM-slutspelet i sommar och vi hoppas få en inspirerad konkurrenssituation. Därför har vi tagit ut 24 utespelare, säger förbundskaptenen Pia Sundhage.

Kategori: U21 herr
Victor Nilsson Lindelöf, Ludwig Augustinsson.

U21-EM utan Lindelöf, Augustinsson och Krafth

Det står nu klart att A-landslagsspelarna Victor Nilsson Lindelöf, Ludwig Augustinsson och Emil Krafth, som alla tre är unga nog för att få delta i sommarens U21-EM, inte kommer ingå i den svenska 23-mannatruppen. De har var och en lämnat detta besked till förbundskapten Håkan Ericson.

Kategori: F16/01

F16-landslaget obesegrat i Portugal


Det blev en ny seger för F16-landslaget i Portugal. Turkiet besegrades med 1-0 i den sista matchen av UEFA Development-turneringen. Ett obesegrat landslag avslutar således samlingen i Portugal som turneringssegrare efter tre raka segrar - mot Portugal efter straffar, mot Ryssland 5-1 och nu 1-0 mot Turkiet.

Kategori: F16/01
Foto: SvFF

Storseger för F16 mot Ryssland

F16/01-landslaget vann med hela 5-1 i mot Ryssland i match två i UEFA:s utvecklingsturnering i Portugal. Beata Olsson och Selma Berggren tvåmålsskyttar för Sverige där Kajsa Lang var den som visade vägen med 1-0 efter dryga kvarten.

Kategori: F16/01

Straffseger mot Portugal

Foto: SvFF

1-1 efter full tid och svensk seger i den efterföljande straffsparksläggningen (3-2). Det blev facit för F16-landslaget i öppningsmatchen mot värdnationen Portugal i UEFA:s utvecklingsturnering. Sverige öppnade nervöst men spelade upp sigefter paus.

Kategori: P16/01

Ny uddamålsförlust för P16

P16-landslaget avslutade UEFA Development-turneringen i Portugal med en ny uddamålsförlust. Efter en mållös första halvlek svängde det ordentligt under den andra halvleken där lagen turades om att ha ledningen. Turkiet vann till slut med 3-2.

Kategori: P16/01

0-1 för P16 mot Ryssland


P16/01-landslaget förlorade även den andra matchen i fyrnationsturneringen i Portugal. Ryssland vann med 1-0 och det som skulle visa sig bli segermålet kom redan i den sjätte matchminuten.

Kategori: P16/01

Uddamålsförlust mot Portugal

P16-landslaget inledde UEFA Development Tournament med en utmaning som hette duga. Mot värdnationen Portugal inkasserades en knapp 1-2-förlust, alla mål före paus, i en jämn match där hemmanationen hade det lilla extra som fällde avgörandet.

Kategori: Herrlandslaget
Sverige-Luxemburg 7 oktober 18.00 - köp biljetter!

Biljetter släppta till Sverige-Luxemburg

Redan idag väljer Svenska Fotbollförbundet att släppa biljetterna till landslagets VM-kvalmatch mot Luxemburg, som spelas på Friends Arena den 7 oktober klockan 18.00.
– Eftersom allt tyder på att den matchen kommer att vara väldigt viktig, oavsett hur det går i gruppfinalen mot Frankrike, har vi redan fått frågor om möjligheten att köpa biljetter, säger generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter