Kategori: P16/98
Alan Naib, segerskytt mot Island

Ny 1-0-seger i Nordisk pojk

Sverige följde upp gårdagssegern mot Finland med ännu en 1-0-vinst, denna gång mot Island efter att Alan Naib fått perfekt träff i andra halvlek. Men det var mer en arbetsseger än skönspel.
- Det är go kämpaglöd i killarna, konstaterade förbundskapten Roland Nilsson.

Kategori: Damlandslaget
Pia Sundhage vid landslagsträning i Skottland

Öppna träningen för 11+ flyttad

På torsdag samlas spelarna i Sveriges Olympiska Kommittés och Svenska Fotbollförbundets satsning 11+ för första gången. Tolv spelare finns med i Umeå och den öppna träningen på fredag är öppen för åskådare.

Kategori: F19/95
Megan Connolly och Samantha McCarthy firar Irlands gruppseger. Foto: UEFA/Sportsfile

EM över för Sverige

Ett tidigt svenskt ledningsmål till trots kunde Irland vända och vinna med 2-1 i sista gruppmatchen i EM. Irländskorna går därmed obesegrade vidare och tar med sig Spanien till semifinalerna från grupp B.
- Det gäller att prestera hela vägen i tre gånger 90 minuter. Det tycker jag inte riktigt vi gjorde den här gången och då åker man ur, konstaterade förbundskapten Calle Barrling krasst.

Kategori: F19/95
F19 i Vigelandsparken

Startelvan mot Irland

Jämnt och ovisst är läget i EM när båda grupperna avgörs ikväll. Sverige och Irland har avgörandet i egna händer när man möts i Jessheim.

Kategori: F19/95
Julia Ekholm och Anna Oskarsson försöker stänga Andrea Sanchez. Foto: UEFA/Sportsfile

EM-förlust mot Spanien

Efter inledningssegern i EM mot England föll ikväll Sverige mot Spanien med 0-2 på Strömmen Stadion. Det blev en tät match mellan två riktigt bra lag, och där Spanien för dagen drog det längsta strået.
- Bara att gratulera Spanien, händelserna gick inte vår väg idag, konstaterade Sveriges förbundskapten Calle Barrling.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter