Kategori: Damlandslaget
Charlotte Rohlin har liksom LFC-kollegan Magdalena Ericsson kallats in till damlandslagets trupp till onsdagens möte med Tyskland i Örebro.

Rohlin och Ericsson i Tysklandstruppen

Damlandslagets förbundskapten Pia Sundhage har fått två återbud inför landskampen mot Tyskland i Örebro på onsdag. Sara Thunebro och Hanna Folkesson utgår och in kommer Linköpingsspelarna Charlotte Rohlin och Magdalena Ericsson.

Kategori: Damlandslaget
Landskamp i stan - Örebro 27-29 oktober

Landskamp i stan - Örebro 27-29 oktober

Damlandslaget möter regerande europamästarinnorna Tyskland på Behrn Arena onsdag 29 oktober klockan 18.00.
Redan på måndag finns möjligheten att träffa spelare på ICA Supermarket City och ICA supermarket Parken och träningen på Behrn Arena tisdag förmiddag är öppen för allmänheten.

Kategori: F18/96

Vinst mot Tyskland

Det blev svensk vinst när F18-landslaget på onsdagskvällen rundade av årets säsong med att slå Tyskland i en träningslandskamp i Västerås. Sverige, som är klara för EM-kvalets andra runda, tog med sig självförtroendet från de tre vinsterna i EM-kvalets första runda och vann matchen med 2-1 (2-0).

Kategori: U23 dam

U23-truppen mot Norge

Jennifer Falk, Jitex,  är en av debutanterna i U23-truppen mot Norge.

Förbundskapten Anneli Andersén har tagit ut truppen till U23-landslagets match mot Norge i Linköping den 29 oktober. I truppen finns bland annat målvaktsdebutanten Jennifer Falk, som inte medverkat i något landslag tidigare.

Kategori: Damlandslaget
Linköpings Fridolina Rolfö får chansen i Pia Sundhages trupp till mötet med Tyskland 29 oktober.

Rolfö med i Sundhages Tysklandstrupp

I torsdags gjorde Fridolina Rolfö tre mål i Champions League. Dagen efter presenterades Linköpingsspelaren i den svenska landslagstruppen som möter Tyskland den 29 oktober i Örebro.
– Jättekul att komma med, det är ju landslaget man siktar på, säger en glad Fridolina Rolfö.

Kategori: U21 herr

Sverige till U21-EM

U21-landslaget besegrade Frankrike med 4-1 på Örjans Vall, och är därmed klara för U21-EM i Tjeckien nästa år. Isaac Kiese Thelin och Oscar Lewicki stod för två mål var, och hela laget stod för ännu en bragdinsats.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter