Kategori: F18/96

Trupp till F19-läger i Växjö

Förbundskapten Calle Barrling har kallat 33 spelare födda -96 eller senare till läger i Växjö 10-15 januari. Lägret är ett led i förberedelserna inför Elite Round i EM-kvalet som spelas i i april där Sverige ställs mot Serbien, Italien och Österrike i kampen om en plats i F19-EM-slutspelet som avgörs i Israel i juli.

Kategori: Damlandslaget

Gruppindelning för Algarve Cup 2015

Sverige spelar i samma grupp som Tyskland, Brasilien och Kina i Algarve Cup 2015.

Gruppindelningen för 2015 års upplaga av Algarve Cup är klar. Turneringen har ett mycket starkt startfält med hela nio nationer som deltar i VM-slutspelet i Kanada.
Sverige kommer att spela i grupp A tilllsammans med Tyskland, Brasilien och Kina.

Kategori: Damlandslaget

Matchhjältar för Barncancerfonden

Football of Hope, samarbetet mellan det svenska damlandslaget och Barncancerfonden, har under året bidragit i kampen mot barncancer. Flera aktiviteter har inbringat över 200 000 kronor till Barncancerfondens arbete.

Kategori: Herrlandslaget
Robin Olsen, nu i den svenska ladslagstruppen.

Trupp till Abu Dhabi 2015

Nio debutanter finns med i landslagstruppen till årets januariturné med spelare från de skandinaviska ligorna. Robin Olsen (MFF) blir svensk landslagsman, Kristoffer Olsson (FC Midtjylland) är yngst med sina 19 år, och Johan Elmander står för rutinen.

Kategori: Herrlandslaget

Landskamp mot Finland i Abu Dhabi

Paulus Arajuuri och Christoffer Nyman, när Sverige vann med 3-1 i Thailand 2013.

En av de planerade två matcherna under landslagets vinterturné är nu spikad. Det blir landskamp mot Finland den 19 januari.
- Det blir en bra utmaning för vår unga landslagstrupp att ta sig an, säger förbundskapten Erik Hamrén.

Tre nya namn till Hall of Fame

Åke

En av de största ledarna genom tiderna, världsbacken med flest allsvenska medaljer och en slitstark centralgestalt på mittfältet som gick vidare till talangutveckling efter spelarkarriären. Där har ni de tre nya invalda personerna i svensk fotbolls Hall of Fame, tolfte selektionen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter