Kategori: F15/02

F15-trupp till Norgemöten

Den 5 och 7 september spelar F15/02-landslaget sina två första landskamper. För motståndet står Norge och matcherna spelas på bortaplan. Förbundskapten Ulf Kristiansson har tagit ut en trupp med 19 spelare till dubbellandskamperna.

Kategori: Herrlandslaget
Fredrik Larsson är ny sjukgymnast i Herrlandslaget.

Ny sjukgymnast i Herrlandslaget

Det svenska herrlandslaget rekryterar IFK Göteborgs sjukgymnast Fredrik Larsson till landslagsledningens medicinska team.
- Det ska bli fantastiskt roligt och en spännande utmaning, säger Fredrik Larsson.

Kategori: P17/00

Trupp till fyrnationsturnering i Sverige

P17/00-landslaget spelar fyrnationsturnering i Örebro och Nora mellan 31 augusti och 4 september. I juli samlade tf förbundskaptenen Hans Wildow en stor trupp till läger på Bosön och nu har Wildow tagit ut 18 spelare till matcherna mot Slovakien, 31 augusti, Norge, 2 september, och Rumänien, 4 september.

Kategori: P15/02
P15-landslaget spelar sina två första landskamper mot Finland i Märsta och Enköping.

Augustsson inför P15:s första matcher

Om en vecka, tisdag 22 augusti, spelar P15/02-landslaget sin första match tillsammans. Förbundskapten Christofer Augustsson har kallat 18 spelare till dubbelmötet mot Finland i Märsta och Enköping.
- Det känns jättekul och spännande så klart. Ska bli intressant att se, utifrån det lilla vi hunnit med tillsammans, hur vi kan överföra teori till match, säger Christofer Augustsson.

Kategori: P15/02

Dags för 02:ornas första landskamper

Vårt yngsta pojklandslag, P15 födda 2002, spelar sina första landskamper 22 och 24 augusti. För motståndet i Märsta och Enköping står Finland och matcherna kommer även att sändas här på svenskfotboll.se.

Kategori: F16/01

F16-trupp till Norgekamper

Kajsa Lang är en av 19 uttagna spelare till dubbelmötet med Norge.

F16/01-landslagets förbundskapten Katarina Olsson har tagit ut 19 spelare till de två bortalandskamperna mot Norge den 22 respektive 24 augusti. Matcherna spelas i Jessheim, som ligger knappa milen från Oslo Lufthavn (Gardermoen).

Kategori: P16/01

Sverige trea i Nordisk pojkturnering

Sverige besegrade Polen med 2-0 (1-0) i matchen om tredje pris i Nordisk pojkturnering på Island efter mål av Benjamin Nygren och Sylvin Kayembe.
- I andra halvlek presterar vi veckans bästa anfallsfotboll, berömmer en nöjd förbundskapten Roger Franzén efter segern.

Kategori: P16/01

Mållöst mot Färöarna

Sverige rundade av gruppspelet i Nordisk pojkturnering på Island med ett mållöst möte med Färöarna på torsdagen.
- Vi är besvikna över vår prestation idag, konstaterar förbundskapten Roger Franzén.

Kategori: P16/01

Knapp förlust mot Danmark

Danmark och Sverige öppnade med övertygande segrar i Nordisk Pojk på Island. När de båda möttes på tisdagen i Þorlákshöfn var det till slut Danmark som drog det längsta strået - 1-0 (0-0) efter mål av Andreas Kirkeby i inledningen av andra halvlek.
- En riktigt tät drabbning, och en nyttig match för våra killar, menade förbundskapten Roger Franzén efter slutsignalen.

Kategori: P16/01

Seger i premiären mot Finland

Under söndagen börjaden Nordisk pojk på Island för P16-landslaget och även för den nye förbundskaptenen Roger Franzén - och det började bra. P16-landslaget besegrade Finland med 2-0.
- Jättekul att börja med en seger, grabbarna gör en fin prestation, säger förbundskaptenen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter