Kategori: Herrlandslaget
Guidetti och Khalili, med i oktobertruppen

Truppen till EM-kvalavslutningen

Guidetti, Khalili, Helander, Lewicki - och Kiese-Thelin. När Erik Hamrén presenterade den svenska truppen till EM-kvalets två avslutande matcher mot Liechtenstein (borta 9/10) och Moldavien (hemma 12/10) så innehöll den fem spelare från sommarens guldlag i U21-EM.

Kategori: P16/99
Joseph Colley

Sverige vidare i EM-kvalet

En sen kvittering visade åter vägen för P16-landslaget. Lagkaptenen Joseph Colley satte 1-1 mot Irland med tre ordinarie minuter kvar och säkrade därmed definitivt Sveriges andraplats, bakom Irland, i gruppen.
- Jag tycker killarna har gjort det bra. Vi har hamnat i underläge två gånger om mot de vi konkurrerar hårdast med men lyckats komma tillbaka, säger förbundskapten Magnus Wikman som alltså kan se fram emot fortsatt EM-kval i vår med laget.

Kategori: P19/96

U20-match mot Danmark

Elias Andersson

Ett kombinerat lag av spelare födda 1995 och -96 tar sig an Danmark i Horsens den 12 oktober. Truppen nominerades av tillförordnade Hans Wildow på tisdagen.

Kategori: U21 herr

Allvaret börjar i EM-kvalet

Ferhad Ayaz är en av tre nya spelare i Håkan Ericsons EM-kvaltrupp.

U21-landslaget spelar två EM-kvalmatcher i oktober, mot Estland i Uppsala 9 oktober och mot Spanien på Teneriffa den 13 oktober.
Förbundskapten Håkan Ericson presenterade sin trupp på tisdagen och den innehåller tre nya namn jämfört med EM-kvalpremiären mot San Marino i september – Erdal Rakip, Ferhad Ayaz och Gustaf Nilsson.

Kategori: P16/99
Joel Asoro kvitterade på tilläggstid mot Finland.

Sen kvittering mot Finland

P16/99-landslaget kryssade 1-1 mot Finland i den andra matchen i EM-kvalet mot Finland. Joel Asoro blev svensk poängräddare med kvitteringsmål på tilläggstid.
Niklas Jokelainen gav Finland ledningen i mitten av den första halvleken.

Kategori: F16/99

Trupp till EM-kval i Rumänien

F16/99-landslaget spelar omgång 1 i EM-kvalet 12-17 oktober. Sverige ställs mot Slovakien, Rumänien och Ryssland med rumänskorna som hemmalag.
En debutant finns med i tillförordnade förbundskaptenerna Victoria Sandell Svenssons och Marie Svenssons trupp - Sara Olai från Linköpings FC.

Kategori: P18/97
Förbundskaptenen Tomas Turesson har tagit ut truppen som ska spela EM-kval i oktober.

Truppen till EM-kvalstarten

Mellan den 7 och 12 oktober spelar P18/97-landslaget sina första EM-kvalmatcher i Belgien. Där väntar nämnda Belgien men också Vitryssland och San Marino i ett gruppspel. Ettan och tvåan i gruppen tar sig vidare till nästa kvalspelsomgång. Här är truppen som förbundskaptenen Tomas Turesson har tagit ut till EM-kvalet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter