Kategori: F19/95
Megan Connolly och Samantha McCarthy firar Irlands gruppseger. Foto: UEFA/Sportsfile

EM över för Sverige

Ett tidigt svenskt ledningsmål till trots kunde Irland vända och vinna med 2-1 i sista gruppmatchen i EM. Irländskorna går därmed obesegrade vidare och tar med sig Spanien till semifinalerna från grupp B.
- Det gäller att prestera hela vägen i tre gånger 90 minuter. Det tycker jag inte riktigt vi gjorde den här gången och då åker man ur, konstaterade förbundskapten Calle Barrling krasst.

Kategori: F19/95
F19 i Vigelandsparken

Startelvan mot Irland

Jämnt och ovisst är läget i EM när båda grupperna avgörs ikväll. Sverige och Irland har avgörandet i egna händer när man möts i Jessheim.

Kategori: F19/95
Julia Ekholm och Anna Oskarsson försöker stänga Andrea Sanchez. Foto: UEFA/Sportsfile

EM-förlust mot Spanien

Efter inledningssegern i EM mot England föll ikväll Sverige mot Spanien med 0-2 på Strömmen Stadion. Det blev en tät match mellan två riktigt bra lag, och där Spanien för dagen drog det längsta strået.
- Bara att gratulera Spanien, händelserna gick inte vår väg idag, konstaterade Sveriges förbundskapten Calle Barrling.

Kategori: F19/95
Strømmen Stadion

Startelvan mot Spanien

Anna Oskarsson, från Jitex, breddar till höger på det svenska mittfältet, där har ni enda ändringen i den svenska startelvan jämfört med premiären när Sverige tar sig an Spanien på Strømmen Stadion kl 19.

Kategori: Damlandslaget
Fridolina Rolfö och Elin Wahlström

Rolfö och Wahlström nya namn i landslaget

På onsdagen presenterade förbundskapten Pia Sundhage truppen som reser till England för vänskapsmöte på Victoria Park i Hartlepool den 3 augusti. Två potentiella debutanter finns i truppen, Linköpings Fridolina Rolfö och Eskilstunas Elin Wahlström.

Kategori: F15/99

99-tjejernas första samling

Förbundskapten Katarina "Cancan" Olsson har för första gången tagit ut en trupp med flickor födda 1999. 42 tjejer samlas på Bosön 4-7 augusti. Matchdebuten väntar senare i september med två matcher mot Norge i Värmland.

Kategori: F19/95

Seger i EM-öppningen

Efter en mållös och trevande första halvlek kunde Sveriges F19-landslag övervinna England med 2-0 i EM-premiären i norska Tönsberg. Samtidigt besegrade Irland Spanien med matchens enda mål i samma grupp.

Kategori: P15/99
Förbundskapten Magnus Wikman under Elitlägret 2014

Första samlingen med 99:orna

I augusti kommer vårt yngsta pojklandslag att matchdebutera på bortagräs i Finland. Efter avslutat elitläger i Halmstad har nu förbundskapten Magnus Wikman kallat en trupp på 44 spelare till läger på Bosön 31 juli-3 augusti - ett första steg inför landslagspremiären.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter