Kategori: U21 herr
EM-final

Straffavgörande i EM-finalen

EM-finalen mellan Sverige och Portugal är mållös efter 90 ordinarie minuter och 30 minuters tilläggstid. Chanser fanns men inget av lagen lyckades spräcka nollan utan straffar måste tas till.

Håkan Ericson gör inga ändringar i startelvan inför kvällens EM-final.

Danmarkselvan startar i finalen

Förbundskapten Håkan Ericson gör inga förändringar i startelvan till kvällens EM-final mot Portugal. Samma elva som startade semifinalen mot Danmark får förnyat förtroende.
– Vi har redan lyckats gräva fram silver i gruvan, men vi vet att det finns guld nånstans därnere också och vi ger oss inte förrän vi har letat ordentligt efter det, säger förbundskapten Håkan Ericson.

Kategori: U21 herr

Kiese Thelin inför EM-finalen


Klockan 20.45 är det avspark i U21-EM-finalen mellan Sverige och Portugal. Isaac Kiese Thelin och övriga i det svenska laget har förberett sig på samma sätt som till de övriga matcherna och åker till arenan med gott självförtroende.
Den svenska startelvan offentliggörs 75 minuter före avspark.

Kategori: U21 herr

"Målvaktsmatchen slutar oavgjort"


U21-landslaget spelar EM-final mot Portugal tisdag kväll. Lagens respektive målvakter har nyckelroller i matchen och när vi talar med det svenska lagets målvaktstränare Leif Troedsson menar han att matchen i matchen mellan målvakterna Patrik Carlgren och José Sá blir jämn:
- Den slutar oavgjort målvaktsmatchen, absolut, vi har bra två målvakter i de båda startelvorna.

Kategori: F16/99

Seger i öppningsmatchen för F16

Det blev öppningsseger för Sveriges F16 i Nordisk flickturnering i Danmark. Sverige hade stort bollinnehav men fick vänta på segermålet till sista ordinarie minuten mot Island.
- Vi kan göra bättre framöver men vi gjorde ju målet som krävdes, säger tf förbundskaptenen Victoria Sandell Svensson.

Kategori: U21 herr
Hylla U21 i Kungsan

Hylla U21 i Kungsträdgården på onsdag!

Tisdag kväll spelar U21-landslaget EM-final nere i Prag mot Portugal. Vårt OS-klara landslag reser dagen därpå hem till Stockholm med sina medaljer. Kom och hylla våra hjältar i Kungsträdgården. Det hela kommer även kunna följas i TV4 17.00-17.50.

Kategori: F19/96
Filippa Angeldal

EM-truppen komplett + ändrad matchtid

Filippa Angeldal fullbordar Sveriges 18-mannatrupp till F19-EM i Israel. Laget samlades idag i Stockholm. Träningsmötet med Norge på Bosön på onsdag har tidigarelagts till 13:00, allt för att EM-laget ska kunna delta vid mottagningen av U21-landslaget i Kungsträdgården på seneftermiddagen.

Kategori: U21 herr
Vi är i EM-final!

Biljetter EM-finalen

UPPDATERING: SLUTSÅLT. Stödet har varit enormt nere i Tjeckien. Och precis som inför semifinalen kommer ännu fler vilja komma ner och se EM-finalen mellan Sverige och Portugal.
Tillsammans med Björks Buss kan vi erbjuda en paketresa med transport, boende och biljetter till matchen. Beroende på intresse kan vi dessutom erbjuda ett paket med flyg genom LA Travel.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter