Kategori: Herrlandslaget

Startelvan i playoffreturen


Det blir den väntade svenska elvan som kliver in på San Siro i playoffreturen mot Italien. Mikael Lustig, som var avstängd senast, kommer in till höger i backlinjen och Jakob Johansson tar skadade Albin Ekdals plats på det centrala mittfältet.

Kategori: Krönikor
Sebastian Larsson hyllas av Stefan Thylin.

Thylin: Ett svenskt mål bör räcka

1-0 är ett bra resultat att ta med sig till San Siro, skrev jag före fredagens match på Friends arena. Det är fortfarande ett bra resultat att ta med sig, hela vägen till Ryssland, förhoppningsvis.
Sverige har flera spelare som kan göra mål, försvarare, mittfältare och anfallare. Det räcker att en av dem kliver fram i Milano.

Kategori: Herrlandslaget

"Bara att nypa till"

Matchhjälten Jakob Johansson sov gott efter 1-0-segern mot Italien inför hemmapubliken på Friends Arena. Nu laddar Sverige batterierna inför morgondagens avfärd till Milano och returen på måndag.

Kategori: Herrlandslaget

Överläge Sverige i playoff!

Ett steg närmare VM i Ryssland. Sverige gjorde jobbet hemma på Friends. 1-0 är ett bra utgångsläge och nu är pressen på Italien inför returen i Milano på måndag.
- Det är klart att det är ett bra läge men det är bara en match av två, säger målskytten Jakob Johansson.

Kategori: Herrlandslaget

Janne har tillsatt platserna

Ett fullsatt Friends Arena i Solna står bakom Sverige när första akten i play off-dramat mot Italien utspelas ikväll klockan 20.45.
- Det finns inte nån enstaka nyckel utan det är en helhet som ska vara bra, säger förbundskapten Janne Andersson. Matchen kan också följas i Radiosporten och Kanal5.

Kategori: U21 herr

Larsson räddade poäng mot Ungern


Highlights provided by OZ

U21-landslaget hamnade i tidigt 2-0-underläge mot Ungern i EM-kvalet, men kom tillbaka till slutliga 2-2. Gustav Engvall reducerade precis före pausvilan och Jordan Larsson kvitterade till 2-2 med fem minuter kvar av ordinarie tid.

– Första halvlek är väl okej, vi får ändå in ett mål före paus. Andra är bra, där det blir ett jagande och vi får till ett andra mål, summerar förbundskapten Roland Nilsson.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter