Fansens perspektiv: Italien - Sverige

Vi har rest ner två reportrar som följer den gula väggen och bevakar fansens perspektiv i Italien. Ladda ner Blågult Inifrån och följ vad som händer runt arenan live.

Sveriges fans är hyllade över hela världen och skickar sin berömda gula vägg till Milano för att stötta Sverige mot ett nytt mästerskap. Efter segern i fredags på Friends har förhoppningarna bland fansen ökat om att få åka till Ryssland nästa sommar. Tusentals supportrar kommer att befinna sig på plats i Milano för att ge Sverige det stödet de förtjänar.

Till er som inte kan vara på plats, men ändå vill ta del av fansens uppladdning i Milano erbjuds därför Blågult Inifrån. Ta del av kommentarer, reflektioner och tankar från våra egna supportrar kryddat med italienska analyser.

Var även med och bidra själv, genom appens chat-funktion. Sitt hemma i soffan, titta på Blågult Inifrån och var med och diskutera när fansen laddar upp på Milanos gator. Tillsammans skapar vi världens bästa uppladdning - även för de som inte kan befinna sig på plats.