Herrlandskamper på bortaplan

Biljettansökan/förs�ljning sker oftast ca 2-3 månader före match men det kan variera till kortare eller längre tid beroende på värdnationen.

En ansökan ska alltid innehålla kompletta uppgifter på samtliga personer, så som namn, adress, telefon-, person- samt passnummer och nationalitet.
Max 4 personer per ansökan. Det går inte att koppla samman flera ansökningar till ett större sällskap.

Vid de tillfällen då efterfrågan är större än tillgången så tillämpas Svenska Fotbollförbundets biljettpolicy.


Är du medlem i fotbollsupporter.se?
Gå då in och gör din ansökan via
supporterklubbens hemsida.

2016

VM-kval: Frankrike - Sverige

Fredag 11 november, kl. 20.45
Stade de France, Paris

Den 5 oktober öppnar vi ansökningarna för biljetter till VM-kvalmatchen

Nytt för denna bortalandskamp är att du måste vara medlem i Landslagets Supporterklubben för att ansöka om biljetter. Gäller samtliga i ansökan.

  • Biljettpriset är 160 kronor/biljett och du kommer som medlem att kunna ansöka 4 biljetter (alla biljeter måste dock vara kopplad till medlemmar). Ansökningstjänsten är öppen från 5 oktober t.o.m. den 16 oktober. Mer info hittar du på fotbollsupporter.se
  • Ännu inte medlem i Landslagets Supporterklubb?
    För att teckna medlemskap klicka på länken här.
    http://fotbollsupporter.se/kop-medlemskap/

.

Svenska Fotbollförbundet förbehåller sig rätten att makulera ansökningar som görs av Kunden om Kunden inte lämnar korrekta uppgifter om sig själv eller i övrigt bryter mot eller försöker kringgå de villkor som gäller för biljettköpet. Detta gäller bl.a. om Kunden bokar fler biljetter än tillåtet eller om Kunden säljer vidare köpta biljetter i strid mot de villkor som gäller för biljettköpet.

Svenska Fotbollförbundet lagrar elektroniskt samt behandlar de uppgifter som finns i ansökan. Den som ansöker ger sitt samtycke till sådan lagring och att Svenska Fotbollförbundet får använda och lämna ut uppgifter för att kunna tillhandahålla de tjänster som den som ansökt anmält sitt intresse för.

Resepaket.

Vill ni boka hela paket inklusive resa och boende så hänvisar vi till våra resepartners.

Till landskampsprogrammet.

.

Köpt biljetter i andra hand?

Svenska Fotbollförbundet garanterar inte äktheten på biljetter som införskaffats via andra kanaler än officiella försäljningsställen.

För att vara säker, köp därför alltid biljetter via våra auktoriserade återförsäljare som är svenskfotboll.se samt via våra partners Björk & Boström, Steve Perryman, LA Travel och Grand Travel Group.