Kategori: Landslag

SvFF:s generalsekreterare om en hektisk vecka

SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand om den hektiska veckan som har varit. Sjöstrand pratar om hur VM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark ställdes in, lottning och biljettförsäljning till playoff-matchen mot Italien och hur förhandlingarna går med de svenska damlandslagsspelarna.

Kategori: Damlandslaget

Autografskrivning på Gamla Ullevi

Damlandslaget öppnade upp för autografskrivning på Gamla Ullevi under fredagskvällen. När matchen mot Danmark blev inställd ville spelarna ge tillbaka något till alla fans och tog foton och skrev autografer till upp mot 600 besökare. Tack Göteborg - nu laddar landslaget om för matchen mot Ungern i Borås på tisdag.

Kategori: Damlandslaget
Kosovare Asllani skriver autografer till svenska fans.

Träffa Damlandslaget på Gamla Ullevi

Med anledning av den inställda matchen mot Danmark bjuder spelarna in fans, föreningar och familjer till att träffa Damlandslaget på Gamla Ullevi. Mellan klockan 18.15 och 19.15 finns samtliga spelare i Damlandslaget på plats för att skriva autografer och möta blågula supportrar.

- Vi spelare vill kunna erbjuda någonting och kommer till Gamla Ullevi så supportrar, barn och ungdomar har chans att träffa oss och få autografer, säger Caroline Seger.

Kategori: Damlandslaget

Så gör du med din biljett till Sverige-Danmark

Tyvärr står det nu helt klart att VM-kvalet Sverige-Danmark som skulle ha spelats på Gamla Ullevi den 20 oktober inte blir av. Detta är en följd av den ännu olösta konflikten gällande de ekonomiska villkoren för spelarna i det danska damlandslaget.
Här följer information till dig som biljettinnehavare.

Kategori: Damlandslaget

Matchen mot Danmark inställd

Nu står det helt klart att VM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark inte kommer att äga rum. Det bekräftar det danska fotbollsförbundet under onsdagkvällen.

- Jag pratade med den danske generalsekreteraren Claus Bretton-Meyer och han har nu också skriftligen meddelat att de inte har möjlighet att spela matchen, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Kategori: Damlandslaget
SWE-DEN

Damlandslaget fortsätter förberedelserna

Det danska fotbollsförbundet DBU meddelade tidigare idag att det danska landslaget inte kommer spela matchen på fredag och att landslagsspelarna därmed inte kommer att ansluta till den planerade samlingen
Det svenska damlandslaget fortsätter dock sina förberedelser och är, trots beskedet, fokuserade på att matchen eventuellt ändå kan äga rum på fredag.
En del frågetecken kvarstår.

Kategori: Damlandslaget

Inget spel för Jakobsson under samlingen

Sofia Jakobsson

När Damlandslaget samlades i måndags anslöt även Sofia Jakobsson till samlingen. Jakobsson har deltagit vid delar av träningarna och medicinska teamet har fått möjlighet att testa henne. Men något spel under samlingen är inte aktuellt för Jakobsson.

Kategori: Damlandslaget

Två genomförda träningar i Göteborg

Damlandslaget genomförde under tisdagen det andra passet i Göteborg inför de kommande VM-kvalmatcherna. Andersson kommer från en bra period i Linköping och ser fram emot vad som väntar.

- Det är skönt att vara på plats med landslaget och vi har två spännande VM-kvalmatcher här framför oss, säger Jonna Andersson.

Kategori: Damlandslaget
Sofia Jakobsson

Sofia Jakobsson ansluter i Göteborg

Sofia Jakobsson har gjort efterlängtad comeback i Montpellier efter sin skada. Nu ansluter Jakobsson till landslagets samling i Göteborg.

- Vi har valt att ta hit Sofia för att få se hennes status på nära håll. Hon kommer träna med laget och medicinska teamet får möjlighet att titta närmare på henne, kommenterar Peter Gerhardsson.

Kategori: Damlandslaget
Jessica Samuelsson skriver autografer på en tidigare öppen träning.

Öppen träning i Göteborg

Under morgondagen samlas Damlandslaget i Göteborg inför de två kommande VM-kvalmatcherna på hemmaplan. Inför matchen mot Danmark på fredag på Gamla Ullevi kommer landslaget ha en öppen träning. Se landslaget träna och passa på att ta foton och autografer efter träningen. Tisdag 17/10 11.30-13.00 på Kamratgården, Göteborg.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter