Kategori: F17/00

Island vann kvalöppningen

På eftermiddagen inledde F17 det avgörande kvalet tlll EM i Tjeckien i sommar. Tyvärr slutade det med förlust mot Island, matchens enda mål inspelat redan efter åtta minuter.
Sverige gav aldrig upp, man provade det mesta men förmådde inte nå en kvittering.
- Minst kryss borde vi ha haft men vi är lite för uddlösa, konstaterade förbundskapten Ulf Kristiansson direkt efteråt.

Kategori: F17/00

Bra genrep mot Kungsbacka för F17/00-landslaget

Om två veckor inleder F17-landslaget Elite Round-gruppspelet för EM i Tjeckien i sommar. Som en del i uppladdningen har landslaget därför varit på ett träningsläger i Göteborg de senaste dagarna. Det avslutande testet blev en match mot Kungsbacka DFF i Prioritet Serneke Arena där det blev förlust med 1-2. Men förbundskaptenen Ulf Kristiansson var mycket nöjd efteråt.
- Vi genomför det här matchen på ett väldigt bra sätt, säger han.

Kategori: F17/00

F17/00-landslagets trupp till Elite Round

Island, Portugal och Spanien. Det är F17-landslagets Elite Round-grupp för en plats i sommarens EM-slutspel som avgörs i Tjeckien. Förbundskaptenen Ulf Kristiansson har tagit ut följande trupp som åker till Portugal för att kvalificera sig för mästerskapet i månadsskiftet mars/april.

Kategori: F17/00

F17-läger på Bosön

Mellan den 22 till 26 februari ska F17/00-landslaget ha läger på Bosön. Nedan hittar du vilka spelare som är uttagna till lägret av förbundskapten Ulf Kristiansson samt vilka tider som gäller under dagarna. Lägret är en kick-off inför Elite Round som börjar i slutet av mars.

Kategori: F17/00

Elite Round-lottningen för F16

Till våren får F16-landslaget ta sig an Spanien, Island och Portugal i Elite Round-kvalet till EM 2017. Portugal står värd för gruppen som spelas i månadsskiftet mars-april.

Kategori: F17/00

Oavgjord avslutning i EM-kval 1

F16-landslaget avslutade kvalspelet i Grekland med att spela oavgjort, 1-1, mot just värdnationen. Landslag är obesegrat i EM-kval 1 men slutar tvåa efter Grekland i en målskillnadsaffär. Sverige är dock kvalificerat för Elite Round, sista steget i EM-kvalet som spelas i vår.
- Jag är imponerad över gruppen under den här veckan, säger förbundskapten Ulf Kristiansson.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter