Kategori: F17/00

F17-läger på Bosön

Mellan den 22 till 26 februari ska F17/00-landslaget ha läger på Bosön. Nedan hittar du vilka spelare som är uttagna till lägret av förbundskapten Ulf Kristiansson samt vilka tider som gäller under dagarna. Lägret är en kick-off inför Elite Round som börjar i slutet av mars.

Kategori: F17/00

Elite Round-lottningen för F16

Till våren får F16-landslaget ta sig an Spanien, Island och Portugal i Elite Round-kvalet till EM 2017. Portugal står värd för gruppen som spelas i månadsskiftet mars-april.

Kategori: F17/00

Oavgjord avslutning i EM-kval 1

F16-landslaget avslutade kvalspelet i Grekland med att spela oavgjort, 1-1, mot just värdnationen. Landslag är obesegrat i EM-kval 1 men slutar tvåa efter Grekland i en målskillnadsaffär. Sverige är dock kvalificerat för Elite Round, sista steget i EM-kvalet som spelas i vår.
- Jag är imponerad över gruppen under den här veckan, säger förbundskapten Ulf Kristiansson.

Kategori: F17/00
Cornelia Kapocs gjorde Sveriges 1-1-mål mot Montenegro

Sent avgörande mot Montenegro

Det satt långt inne men med fyra minuter kvar att spela kunde F16-landslaget avgöra matchen mot Montenegro. Montenegro hade ledningen med 1-0 i halvtid men Sverige såg till att vända på matchen och ta tre ytterligare poäng i EM-kval 1. Matchen slutade 2-1 till Sverige efter att Cornelia Kapocs och Ida Hyttinen gjort mål i den andra halvleken..

Kategori: F17/00

Seger i kvalpremiären

En bekväm seger - men inte mycket mer. Så beskriver förbundskaptenen Ulf Kristiansson F16-landslaget premiärseger med 3-0 mot Malta i EM-kval 1 under torsdagen.
- Totalt sett över 80 minuter, en stabil genomförd match men vi kanske skulle ha skapat några fler målchanser, säger Kristiansson.

Kategori: F17/00
Anna Plantin och Agnes Nyberg är med i truppen.

F16-trupp till EM-kval

Mellan 6 och 11 oktober spelar F16-landslaget det första steget i kvalet inför nästa års EM-slutspel. Kvalgruppen består utöver Sverige av Malta, Montenegro och Grekland, där Grekland står värd för kvalet. Förbundskapten Ulf Kristiansson har tagit ut den svenska truppen som ska kvalspela.

Kategori: F17/00

1-1 även för F16 mot Norge

Frida Thörnqvist F16

F16/00-landslaget följde upp fredagens 1-0-seger mot Norge med ett oavgjort resultat i match två på söndagen. Matchen på Dalhems IP slutade 1-1 efter norskt ledningsmål av Olaug Tvedten och svensk kvittering genom Elina Lenir. Båda målen tidigt i den andra halvleken.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter