Kategori: F18/00

F17-läger på Bosön

Mellan den 22 till 26 februari ska F17/00-landslaget ha läger på Bosön. Nedan hittar du vilka spelare som är uttagna till lägret av förbundskapten Ulf Kristiansson samt vilka tider som gäller under dagarna. Lägret är en kick-off inför Elite Round som börjar i slutet av mars.

Kategori: F18/00

Elite Round-lottningen för F16

Till våren får F16-landslaget ta sig an Spanien, Island och Portugal i Elite Round-kvalet till EM 2017. Portugal står värd för gruppen som spelas i månadsskiftet mars-april.

Kategori: F18/00

Oavgjord avslutning i EM-kval 1

F16-landslaget avslutade kvalspelet i Grekland med att spela oavgjort, 1-1, mot just värdnationen. Landslag är obesegrat i EM-kval 1 men slutar tvåa efter Grekland i en målskillnadsaffär. Sverige är dock kvalificerat för Elite Round, sista steget i EM-kvalet som spelas i vår.
- Jag är imponerad över gruppen under den här veckan, säger förbundskapten Ulf Kristiansson.

Kategori: F18/00
Cornelia Kapocs gjorde Sveriges 1-1-mål mot Montenegro

Sent avgörande mot Montenegro

Det satt långt inne men med fyra minuter kvar att spela kunde F16-landslaget avgöra matchen mot Montenegro. Montenegro hade ledningen med 1-0 i halvtid men Sverige såg till att vända på matchen och ta tre ytterligare poäng i EM-kval 1. Matchen slutade 2-1 till Sverige efter att Cornelia Kapocs och Ida Hyttinen gjort mål i den andra halvleken..

Kategori: F18/00

Seger i kvalpremiären

En bekväm seger - men inte mycket mer. Så beskriver förbundskaptenen Ulf Kristiansson F16-landslaget premiärseger med 3-0 mot Malta i EM-kval 1 under torsdagen.
- Totalt sett över 80 minuter, en stabil genomförd match men vi kanske skulle ha skapat några fler målchanser, säger Kristiansson.

Kategori: F18/00
Anna Plantin och Agnes Nyberg är med i truppen.

F16-trupp till EM-kval

Mellan 6 och 11 oktober spelar F16-landslaget det första steget i kvalet inför nästa års EM-slutspel. Kvalgruppen består utöver Sverige av Malta, Montenegro och Grekland, där Grekland står värd för kvalet. Förbundskapten Ulf Kristiansson har tagit ut den svenska truppen som ska kvalspela.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter