Kategori: F16/01

F16-landslaget obesegrat i Portugal


Det blev en ny seger för F16-landslaget i Portugal. Turkiet besegrades med 1-0 i den sista matchen av UEFA Development-turneringen. Ett obesegrat landslag avslutar således samlingen i Portugal som turneringssegrare efter tre raka segrar - mot Portugal efter straffar, mot Ryssland 5-1 och nu 1-0 mot Turkiet.

Kategori: F16/01
Foto: SvFF

Storseger för F16 mot Ryssland

F16/01-landslaget vann med hela 5-1 i mot Ryssland i match två i UEFA:s utvecklingsturnering i Portugal. Beata Olsson och Selma Berggren tvåmålsskyttar för Sverige där Kajsa Lang var den som visade vägen med 1-0 efter dryga kvarten.

Kategori: F16/01

Straffseger mot Portugal

Foto: SvFF

1-1 efter full tid och svensk seger i den efterföljande straffsparksläggningen (3-2). Det blev facit för F16-landslaget i öppningsmatchen mot värdnationen Portugal i UEFA:s utvecklingsturnering. Sverige öppnade nervöst men spelade upp sigefter paus.

Kategori: F16/01

F16-truppen till Portugal

F16-landslaget åker till Portugal mellan 10 och 16 maj för att spela mot Portugal, Ryssland och Turkiet. Förbundskapten Katarina Dunder Olsson har tagit ut 20 spelare i truppen som ska till sydligare breddgrader.

Kategori: F16/01

EM-kval 1 lottat

Ryssland, Kroatien och Israel föll på Sveriges lott när vårt yngsta landslag i år går in i sitt första EM-kval tidig höst 2017. Sverige kommer att stå värd för gruppen.

Kategori: F16/01
Ebba Norén kvitterade för Sverige.

1-1 i andra matchen mot Norge

Norges F15-tjejer vann landskampsdebuten mot Sverige i fredags med 2-1 efter mål på tilläggstid. När lagen återigen möttes på söndagen delade man rättvist på poängen - 1-1.

Kategori: F16/01
F15-landslaget på Öckerö

Övertidsförlust i premiärmatchen

Det var första landskampen för såväl Sveriges som Norges F15-landslag när man möttes på Prästängen på Öckerö ikväll. Och det blev nabolandet som gick segrande ur mötet efter ett avgörande 2-1-mål fyra minuter in på tilläggstid.
- En jättebra match och vi har lärt oss enormt mycket men Norge vinner rättvist, säger svenska förbundskaptenen Katarina "Cancan" Olsson direkt efter slutsignalen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter