Kategori: F20/96
Anna Oskarsson nickade in segermålet (bilden från sommarens EM)

Ny seger mot Tyskland

Sveriges F19-landslag tog ännu en meriterande seger mot Tyskland när man i Kassel vann med matchens enda mål.
- Men vi var inte bra idag. Prestationen är så där. Vi får inte anfallsspelet att stämma, menade Calle Barrling efter den något turliga triumfen.

Kategori: F20/96
Calle Barrling

Calle nominerad till världspris

Calle Barrling, förbundskapten för F19-landslaget, är en av tio kandidater som nominerats till årets tränare på damsidan internationellt. Zlatan Ibrahimovic är en av kandidaterna till Guldbollen.

Kategori: F20/96
Foto: UEFA/Sportsfile

Nytt prestigemöte med Tyskland

Den 21 oktober möts Tysklands och Sveriges F20-landslag i Kassel. En repris på sommarens högdramatiska EM-semifinal där Sverige drog det längsta strået och sedermera vann hela turneringen.

Kategori: F20/96
Calle Barrling med EM-trofén.

Barrling: "en förädling av den svenska modellen"

Det är mindre än två dygn sedan F19-landslaget bärgade EM-guldet. Förbundskapten Calle Barrling har hunnit hem till Gävle och vi ber honom försöka summera den svenska insatsen och peka på några nyckelfaktorer för den svenska framgången.

Kategori: F20/96

Så mottas F19-landslaget efter EM-guldet

Vilken fantastisk fotbollssommar vi har haft. Först ett magiskt EM-guld för U21-herrlandslaget i Tjeckien och sedan ett precis lika magiskt EM-guld under måndagen för det svenska F19-landslaget. Framtiden för svensk fotboll är mycket ljus.

Kategori: F20/96
Sverige vann F19-EM efter en 3-1-seger mot Spanien i finalen.

EM-guld till Sverige!

Vilket lag. Vilken organisation. Vilka spelare. F19-landslaget är EM-guldmedaljörer efter en klar seger med 3-1 mot Spanien i finalen.

Kategori: F20/96
Calle Barrling

Återhämtning för EM-finalisterna

"Kaxigt ödmjuka" – så titulerar F19-landslaget sig själva. Beskrivningen kom man fram till tillsammans redan i december, och nu är man i EM-final på måndag.
- De har en väldigt bra självbild, av sig själva och laget. De gör det de kan och de gör det väldigt bra, säger förbundskapten Calle Barrling som prisar tjejernas taktiska utveckling. Lördagen blev en återhämtningens dag efter semifinaldramat mot Tyskland kvällen innan.

Kategori: F20/96
EM-final!

EM-final efter straffdrama

Sverige är i EM-final efter ett drama mot Tyskland som innehöll det mesta. Sverige kom tillbaka från underläge, Tyskland återtog kommandot och Sverige kvitterade till 3-3 precis i matchslutet. Mållös förlängning vidtogs innan Sverige var kyligast i straffläggningen och Emma Holmgren tog två av de tyska straffarna! Sverige-Spanien i EM-final på måndag!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter