Kategori: F18/96
Stina Blackstenius gjorde sex (!) av målen när F18/96-landslaget besegrade Montenegro med 12-0.

Målfest mot Montenegro i EM-kvalet

F18/96-landslaget utklassade Montenegro i kvällens EM-kvalmatch i Trelleborg. Slutresultatet skrevs hela 12-0 i en match där Linköpings Stina Blackstenius hade lilla julafton och svarade för hälften av Sveriges mål.

Kategori: F18/96
Tove Almqvist sätter 1-0 redan i andra minuten.

3-0 i EM-kvalöppningen

Sveriges F18-landslag inledde EM-kvalet i Skåne med att besegra Moldavien med 3-0, samtliga mål i den första halvleken. Irland besegrade Montenegro med samma siffror i Staffanstorp.

Kategori: Damlandslaget

Barrlings F18-trupp till EM-kval 1

Calle Barrling inleder en ny EM-kvalperiod med spelare födda -96 och senare med matcher i Skåne.  FOTO: Uefa.

F18/96-landslaget spelar EM-kval 1 på hemmaplan med matcher mot Moldavien, Montenegro och Irland 13-18 september. Förbundskapten Calle Barrling har truppen klar till matcherna som spelas i Kristianstad, Trelleborg och Staffanstorp.

Kategori: F18/96

Norge bäst på tilläggstid

F18-landslaget förlorade mot Norge i Örnsköldsvik, ledning 2-1 efter 91 minuter blev till 2-3 efter slutsignal.
- En väldigt intressant match får man säga. Norge var klart bäst i slutminuterna, annars var det våran match, säger förbundskapten Calle Barrling.

Kategori: F18/96

Trupp mot Norge i Örnsköldsvik

Förbundskapten Calle Barrling har tagit ut 18 spelare till en landskamp mot Norge i Örnsköldsvik den 20 augusti. Matchen är F18/96 enda genrep inför EM-kval 1 som spelas i september.

Kategori: F18/96
Ewelina Kamzcyk tryckte in det guldvinnande 1-0-målet för Polen.

Förlust 0-1 i EM-finalen mot Polen

Spelarna i F17/96-landlsaget får nöja sig med silvermedaljer efter förlust 0-1 i EM-finalen mot Polen. Ewelina Kamzcyk med matchens enda mål i den första halvleken. Sverige pressade på för kvittering i andra halvlek, men fick finna sig i att se polskorna lyfta EM-pokalen efter slutsignalen.

Kategori: F18/96
Sverige spelar final i F17-EM mot Polen. Här Yvonne Ekroth och hennes förbundskaptenskollega Zbigniew Witkowski med EM-pokalen. FOTO: Uefa.

Sverige går för guld mot Polen

I morgon fredag spelar F17/96-landslaget EM-final mot Polen i Nyon. Stämningen i den svenska truppen är på topp inför möjligheten att vinna ett EM-guld.
– Vi satte upp två målsättningar inför matcherna härnere. Mål ett var att slå Spanien och nu står vi vid mål två, att vinna finalen, säger förbundskapten Yvonne Ekroth.

Kategori: F18/96
Svenskt jubel efter att ha besegrat Spanien efter straffläggning. Nu väntar EM-final mot Polen på fredag. FOTO: Uefa.

Sverige till final i F17-EM

F17-landslaget är i EM-final efter att ha besegrat Spanien med 7-6 efter straffar. Sveriges målvakt Emma Holmgren räddade den näst sista straffen var också den som slog in den avgörande sjätte straffen för Sverige.

Matchen slutade 2-2 efter ordinarie tid och sedanvidtog straffar utan föregående förlängning. Sveriges mål under ordinarie tid gjordes av Stina Blackstenius och Jennifer Karlsson.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter