Kategori: F18/96

Vinst mot Tyskland

Det blev svensk vinst när F18-landslaget på onsdagskvällen rundade av årets säsong med att slå Tyskland i en träningslandskamp i Västerås. Sverige, som är klara för EM-kvalets andra runda, tog med sig självförtroendet från de tre vinsterna i EM-kvalets första runda och vann matchen med 2-1 (2-0).

Kategori: F18/96
Stina Blackstenius gjorde fyra nya mål när F18-landslaget äntligen fick besegra Irland.

Skön femetta mot Irland

F18/96-landslaget tog en mycket övertygande 5-1-seger mot Irland i den avslutande gruppmatchen i EM-kval 1 i Staffanstorp. Sverige därmed vidare till nästa runda som överlägsna gruppsegrare.
Notoriska målskytten Stina Blackstenius svarade för fyra nya mål och inhopparen Linda Hallin satte avslutande 5-1.

Kategori: F18/96
Stina Blackstenius gjorde sex (!) av målen när F18/96-landslaget besegrade Montenegro med 12-0.

Målfest mot Montenegro i EM-kvalet

F18/96-landslaget utklassade Montenegro i kvällens EM-kvalmatch i Trelleborg. Slutresultatet skrevs hela 12-0 i en match där Linköpings Stina Blackstenius hade lilla julafton och svarade för hälften av Sveriges mål.

Kategori: F18/96
Tove Almqvist sätter 1-0 redan i andra minuten.

3-0 i EM-kvalöppningen

Sveriges F18-landslag inledde EM-kvalet i Skåne med att besegra Moldavien med 3-0, samtliga mål i den första halvleken. Irland besegrade Montenegro med samma siffror i Staffanstorp.

Kategori: Damlandslaget

Barrlings F18-trupp till EM-kval 1

Calle Barrling inleder en ny EM-kvalperiod med spelare födda -96 och senare med matcher i Skåne.  FOTO: Uefa.

F18/96-landslaget spelar EM-kval 1 på hemmaplan med matcher mot Moldavien, Montenegro och Irland 13-18 september. Förbundskapten Calle Barrling har truppen klar till matcherna som spelas i Kristianstad, Trelleborg och Staffanstorp.

Kategori: F18/96

Norge bäst på tilläggstid

F18-landslaget förlorade mot Norge i Örnsköldsvik, ledning 2-1 efter 91 minuter blev till 2-3 efter slutsignal.
- En väldigt intressant match får man säga. Norge var klart bäst i slutminuterna, annars var det våran match, säger förbundskapten Calle Barrling.

Kategori: F18/96

Trupp mot Norge i Örnsköldsvik

Förbundskapten Calle Barrling har tagit ut 18 spelare till en landskamp mot Norge i Örnsköldsvik den 20 augusti. Matchen är F18/96 enda genrep inför EM-kval 1 som spelas i september.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter