Kategori: F19/98

Truppen till Elite Round för F19

I början av april spelar F19-landslaget för en plats i sommarens EM på plats i Nordirland. Förbundskaptenerna Calle Barrling och Anneli Andersén har tagit ut följande trupp till Elite Round i Norge där ytterligare en spelare kommer att få följa med.

Kategori: F19/98

1-2-förlust mot Danmark


F19/98-landslaget förlorade Danmark med 2-1 i den första landskampen under La Manga-lägret. Sverige ledde med 1-0 i paus efter mål av Ida Strömblad, men Danmark kom tillbaka och vände till seger med mål på två fasta situationer i den andra halvleken.

– Vår första halvlek är het okej, men deras andra halvlek är bättre än vår första och då får man leva med att det blir 1-2, kommenterar förbundskapten Calle Barrling.

Kategori: F19/98

F98-landslaget laddar upp inför Elite Round

F98-landslaget kickar igång sin viktiga vårsäsong med ett läger i Ljusdal den 16 till 21 januari. Under mars spelar Calle Barrlings och Anneli Anderséns landslag La Manga och i april väntar Elite Round i Norge. Nedan återfinns namnen på de spelare Andersén och Barrling har tagit ut till lägret i Ljusdal.

Kategori: F19/98

Ebba Hed matchvinnare mot Portugal

Vittsjös Ebba Hed gjorde Sveriges mål mot Portugal.

F18/98-landslaget gick obesegrade genom EM-kval 1 och tog hem gruppsegern efter 1-0-vinst mot Portugal i den avslutande matchen. Inhopparen Ebba Hed gjorde det matchvinnande målet i mitten av andra halvlek.
Nästa omgång i EM-kvalet, Elite Round, spelas i vår och lottas den 11 november.

Kategori: F19/98
Foto: SvFF.

5-1 i EM-kvalet mot Bosnien

F18/98-landslaget följde upp tisdagens 4-0-seger mot Georgien med att besegra hemmanationen Bosnien-Hercegovina med 5-1 i match två.
Efter 1-1 i paus lossnade det med fyra mål i andra halvlek. Nellie Lilja blev tvåmålsskytt för Sverige. Övriga mål av Therese Simonsson, Emma Westin och Ebba Hed.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter