Kategori: F18/99

Avslutande svensk förlust

Det blir inget EM-slutspel för det svenska F17-landslaget. I kvalets avgörande match hade Sverige pressen på sig att vinna mot hittills obesegrade Norge. Uppgiften visade sig dock bli för tuff mot ett starkt norskt motstånd. Sverige stod upp bra i den första halvleken men fick se sig besegrade efter att Norge utnyttjat en svag period i det svenska spelet efter paus. Matchen slutade 6-0 i norsk favör.

Kategori: F18/99

1-0-seger över Skottland

Startelvan mot Skottland

Efter 2-2 mot Polen i torsdagens öppning av EM-kvalet fortsatte F17-landslaget idag med att besegra Skottland på Klepp Stadion i norska Rogaland. Matchens enda mål gjordes av Matilda Ovenberger i slutet av den första halvleken. En rättmätig seger för Sverige som kontrollerade händelserna matchen igenom.

Kategori: F18/99
Foto: SvFF

2-2 i EM-kvalöppningen för F17

Sverige och Polen spelade 2-2 i norska Ålgård när EM-kvalets Elite Round inleddes på torsdagen. Två mål av Emma Engström förde Sverige till ledning men på sex minuter kunde polskorna kvittera i den målrika första halvleken.

Kategori: F18/99

Trupp till februariläger på Bosön

F17/99-landslagets vikarierande förbundskapten Pär Lagerström har tagit ut 32 spelare till läger på Bosön 4-8 februari.
Lägret fungerar som förberedelse till EM-kvalets Elite Round som spelas redan första veckan i mars där Sverige ställs mot Polen, Skottland och Norge med norskorna som hemmalag.

Kategori: Landslag

UEFA-lottningar fredag

UEFA-lottningar

Under fredagförmiddagen lottar UEFA kommande EM-kvalomgångar på flicksidan. Sverige finns representerat i samtliga fyra lottningar, två Elite Round-lottningar och två inledande kval.

Kategori: F18/99
F16 jublar efter den välförtjänta segern!

Sverige vann gruppfinalen mot Ryssland

F16-landslaget slog Ryssland med 2-0 i en ren gruppfinal i EM-kval 1 och satte därmed bästa tänkbara punkt på en fin kvalvecka med full poäng och 18-1 i målskillnad.
- Vi gör det jättebra idag, berömmer förbundskapten Victoria Sandell Svensson.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter