Kategori: Futsallandslaget

Skön svensk revansch i Skövde

Revansch och ett fint kvitto för Sverige. Med några nya namn i uppställningen stod Sverige upp mot Finland. 5-2 mot Nordens föregångare i futsal är meriterande.
- Det känns riktigt skönt. Försvarsspelet var mycket bättre idag än igår, berömde förbundskapten Charbel Abraham sina adepter.

Kategori: Futsallandslaget

Finland malde ner Sverige

Sargon Abraham gav Sverige ledningen med 3-2, men Finland vände till seger 6-3 i Skövde.

Futsallandslaget förlorade 3-6 mot Finland i den första av veckans två landskamper. Sverige ledde med 2-1 i paus, men Finland dominerade den andra halvleken kraftigt och kunde vända till tremålsseger.

– Vi gör en väldigt bra första halvlek mot ett bra lag. Tyvärr så tar de över mer och mer i andra halvlek och vi blir straffade de gånger vi slarvar, säger förbundskapten Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget
Sargon Abraham

Sargon, en mångsidig talang

Sargon Abraham fyllde 25 år nyligen. Han är en idrottsman fullt ut, med talang utöver det vanliga i de flesta sporter. Men futsal har blivit hans huvudgren.
– Det passar mig nog rätt bra, säger skövdesonen ödmjukt inför landskamperna på måndag och tisdag mot Finland som sänds direkt här på svenskfotboll.se.

Kategori: Futsallandslaget

Dansk futsalrevansch i Farum


Efter svensk 5-2-seger på hemmaplan på lördagen kunde Danmark vända på steken och vinna med 5-1 i söndagens retur i Farum.
Danska segerorganisatör var Kevin Jørgensen, som satte både 2-0 och 3-1 direkt på frispark.

– Vi får inte fallera som vi gör i den här matchen. Förhoppningsvis var det lärorikt och jag hoppas att spelarna tar det till sig inför fortsättningen, säger förbundskapten Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget

Första segern mot Danmark

Ett effektivt Sverige kunde vända 1-2 till seger 5-2 mot Danmark i Helsingborg Arena. Historiskt på sitt vis då det var första segern mot grannlandet. Och rättvist efter att Sverige vässat effektiviteten i den andra halvleken. Retur imorgon i Farum - och live här på svenskfotboll.se kl 15 (sändningsstart 14.45).

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter