Kategori: Futsallandslaget
Charbel Abraham har tagit ut de 14 spelare som ska spela VM-kval för Futsallandslaget i Kroatien.

VM-kvaltruppen för Futsallandslaget

Mellan den 10 och den 13 december spelar förbundskapten Charbel Abrahams landslag main round i VM-kvalet i futsal mot Azerbajdzjan, Kroatien och Vitryssland på plats i Kroatien. Här är laget som ska representera Sverige i den blågula landslagsdressen.

Kategori: Futsallandslaget
Sveriges lag

Svensk vändning mot Norge

Sverige svarade för en rejäl vändning när man gick från 3-0-underläge till seger 3-4 borta mot Norge i genrepet inför VM-kvalet.
- Det var en helt annan match idag (jämfört med 2-2 igår) med högre tempo och bättre kvalitet, menade Sveriges förbundskapten Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget
Förbundskaptenen Charbel Abraham har tagit ut sin trupp till dubbelmötet mot Norge 21 och 22 november.

Trupp till dubbelmöte med Norge

Som en uppladdning inför VM-kval 2 åker Futsallandslaget till Norge för att spela två landskamper mot vårt grannland. Här är truppen som förbundskaptenen Charbel Abraham har valt att ta ut till matcherna som spelas 21 och 22 november.

Kategori: Futsallandslaget
VM-kvalsegrare

Bäst när det gäller!

Sverige var piskade att vinna den avgörande gruppfinalen i VM-kvalet mot Grekland. Och när det stod på sin spets presterade Sverige sitt bästa spel i kvalet. 4-1 mot Grekland inför en fullsatt hemmahalll i Uddevalla sänder Sverige vidare i EM-kvalet!
- Om inte den bästa så i varje fall en av de bästa matcherna vi gjort. Sett till betydelsen på matchen så är det kanske den bästa, menade förbundskapten Charbel Abraham efter succén i Uddevalla.

Kategori: Futsallandslaget
Dan Mönell och Nicklas Asp firar ett av nio svenska mål mot San Marino.

Klar seger mot San Marino

Efter en lite tam insats i VM-kvalstarten mot Montenegro igår lossnade det idag ordentligt för futsallandslaget i den första halvleken mot San Marino. Efter 6-2 i paus, skrevs slutresultatet så småningom 9-4 efter en mera avslagen andra halvlek.
Sverige hade tre tvåmålsskyttar i dagens match: Sargon Abraham, Dan Mönell och Kristian Legiec. Övriga mål av Nicklas Asp, Albert Hiseni och Dana Kuhi.

Kategori: Futsallandslaget
Hannah Abraham gjorde 2-0-målet när futsallandslaget spelade 3-3 mot Montenegro.

3-3 i VM-kvalet mot Montenegro

Futsallandslaget spelade oavgjort 3-3 i VM-kvalöppningen mot Montenegro. Sverige ledde både med 2-0 och 3-2, men Montenegro kom tillbaka två gånger om.
Svenska målskyttar Simon Chekroun, Hannah Abraham och Dan Mönell.

Kategori: Futsallandslaget
Albert Hiseni, får VM-kvala på hemmaplan

VM-kvaltruppen uttagen

22-25 oktober vankas det VM-kval i futsal i Agnebergshallen i Uddevalla. Sverige står värd för gruppen där Grekland, Montenegro och San Marino är övriga deltagare. Sveriges förbundskapten Charbel Abraham presenterade idag sin 14-mannatrupp vid en presskonferens på Gamla Ullevi.
- Förhoppningsvis lyckas vi ta oss vidare, säger Charbel.

Kategori: Futsallandslaget
Trots en 3-5-förlust för Futsallandslaget mot Turkiet var förbundskaptenen Charbel Abraham nöjd med sitt landslag.

Ett styrkebesked - trots förlust

Det andra mötet för futsallandslaget mot Turkiet slutade tyvärr med en 3-5-förlust, trots en 3-2-ledning i halvtid. Men förbundskaptenen Charbel Abraham var nöjd efter matchen - särskilt med tanke på de många debutanterna i det svenska landslaget.
- Ser man till prestationen här så är den väldigt bra, det är många som inte har rört en futsalboll sedan i vintras så ser det bra ut.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter