Kategori: Futsallandslaget
Per Broberg med EM-pokalen i Nyon

EM-kvalet i Skövde lottat

13-18 januari spelar futsallandslaget EM-kvalets Preliminary Round på hemmaplan, i nationalarenan Arena Skövde. Vid fredagens lottning i Nyon blev det klart att Israel, Armenien och Skottland kommer utgöra motståndet för Sverige i grupp F.
- En bra lottning rent sportsligt, säger SvFF:s Per Broberg.

Kategori: Futsallandslaget
Futsallandslaget

EM-kval i futsal till Skövde

För första gången kommer Sverige stå värd för ett gruppspel i EM-kvalet i futsal. EM-kvalet kommer att spelas i januari 2015. UEFA har godkänt Arena Skövde som spelplats och idag blev det klart att anläggningen får status som nationalarena för futsallandslaget.

Kategori: Futsallandslaget

Charbel Abraham ny förbundskapten

Futsallandslaget

Svenska landslaget i futsal får en ny förbundskapten, när Charbel Abraham går från assisterande till ansvarig.
- Det känns bra såklart. Förbundskapten är en stor titel och ett uppdrag jag är stolt över, säger Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget

Meriterande seger i Örebro

Futsallandslaget avslutade 2013/14 med en meriterande 3-2-seger mot England i Nya Idrottshuset i Örebro och kan därmed summera en bra landslagssäsong som även innehöll seger i Nordic Cup. Sverige har etablerat sig som europeisk futsalnation!

Kategori: Futsallandslaget

3-3 mot England i Lindesberg

Futsallandslaget spelade oavgjort 3-3 (1-2) i den första av två landskamper mot England. Svenska målskyttar i dagens kamp i Lindesberg var debutanten Admir Catovic och Sargon Abraham (2).
– På det stora hela en okej match. Roligt att se att de killarna som inte varit med så mycket tidigare tog för sig bra, säger assisterande förbundskapten Charbel Abraham.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter