Kategori: Futsallandslaget
Förbundskapten Charbel Abraham har tagit ut truppen till landskamperna mot Turkiet.

Trupp till dubbelmöte med Turkiet

Futsallandslaget spelar dubbellandskamp mot Turkiet i Bursa 15 och 16 september. Förbundskapten Charbel Abraham har tagit en trupp med 14 spelare till matcherna som är ett led i förberedelserna inför första omgången i VM-kvalet som spelas i slutet av oktober.

Kategori: Futsallandslaget

Engelsk revansch

Det blev inte dubbla segrar i bagaget hem till Sverige. England var numret för stort när man i helgens andra match mot Sverige tog revansch. En stark och målrik inledning från Englands sida lade grund för segern, 7-3.

Kategori: Futsallandslaget
Futsallandslaget slog England med 3-1

Svensk seger mot England

Det svenska spelet nådde inte den nivå det kan göra när laget spelar som bäst. Trots detta vann Sverige matchen mot England med 3-1. En storspelande Christopher Solberg i det svenska målet räddade de flesta av Englands chanser samtidigt som Sverige förvaltade sina lägen på ett bättre sätt.

Kategori: Futsallandslaget
Hanna Abraham gjorde sista målet när futsallandslaget besegrade Israel med 4-0.

4-0 i EM-kvalavslutningen mot Israel

Futsallandslaget avslutade EM-kvalet i Skövde med seger 4-0 (2-0) mot Israel efter mål av Kristian Legiec, Dida Rashidi, Mathias Etéus och Hanna Abraham.
Sverige slutar tvåa i gruppen efter Armenien, som blir det lag som avancerar vidare till nästa runda i kvalet.

Kategori: Futsallandslaget
Det blev tappen ur tunnan och hela 13-0 mot Skottland i EM-kvalet i Skövde.

Målkalas mot Skottland

Sverige hade målfest i EM-kvalet mot Skottland i Arena Skövde. Efter gårdagens förlust mot Armenien var det nödvändigt med storseger för att en liten chans till avancemang skulle finnas inför avslutningen mot Israel. Slutsiffrorna skrevs 13-0 i en match där Kristian Legiec och Sargon Abraham blev tremålsskyttar.

Kategori: Futsallandslaget
Svensk besvikelse

Fördel Armenien i EM-kvalet

Publiken i Arena Skövde fick se en riktig kvalrysare när Sverige föll i EM-kvalpremiären mot Armenien. Trots tung forcering och hela 35 svenska avslut så höll armenerna undan och vann med 3-4 (2-2).
- De var jättebra men jag tycker ändå att vi bjuder dem på ytor som vi normalt sett kan stänga, konstaterade förbundskapten Charbel Abraham krasst efteråt.

Kategori: Futsallandslaget

Charbel: "Vi blir bättre hela tiden"

Charbel Abraham

Sverige genrepade mot Turkiet i Malmö, 4-0 och 0-3.
– Det har varit en bra samling i Malmö med två tuffa matcher där alla har fått spela. Flera är nya och har fått känna på spelet på den här nivån. Det var en bra uppladdning inför EM-kvalet, säger en nöjd förbundskapten, Charbel Abraham.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter