Kategori: Futsallandslaget
Trots en 3-5-förlust för Futsallandslaget mot Turkiet var förbundskaptenen Charbel Abraham nöjd med sitt landslag.

Ett styrkebesked - trots förlust

Det andra mötet för futsallandslaget mot Turkiet slutade tyvärr med en 3-5-förlust, trots en 3-2-ledning i halvtid. Men förbundskaptenen Charbel Abraham var nöjd efter matchen - särskilt med tanke på de många debutanterna i det svenska landslaget.
- Ser man till prestationen här så är den väldigt bra, det är många som inte har rört en futsalboll sedan i vintras så ser det bra ut.

Kategori: Futsallandslaget
Agon Beqiri, hemmaspelare från IFK Uddevalla som är högaktuell för VM-kvalet i oktober.

VM-kval i Uddevalla

Uddevalla och Agnebergshallen blir spelplats för VM-kvalturneringen i futsal 22-25 oktober. Sverige tar emot Grekland, Montenegro och San Marino i det första kvalsteget till VM i Colombia 2016.

Kategori: Futsallandslaget
Förbundskapten Charbel Abraham har tagit ut truppen till landskamperna mot Turkiet.

Trupp till dubbelmöte med Turkiet

Futsallandslaget spelar dubbellandskamp mot Turkiet i Bursa 15 och 16 september. Förbundskapten Charbel Abraham har tagit en trupp med 14 spelare till matcherna som är ett led i förberedelserna inför första omgången i VM-kvalet som spelas i slutet av oktober.

Kategori: Futsallandslaget

Engelsk revansch

Det blev inte dubbla segrar i bagaget hem till Sverige. England var numret för stort när man i helgens andra match mot Sverige tog revansch. En stark och målrik inledning från Englands sida lade grund för segern, 7-3.

Kategori: Futsallandslaget
Futsallandslaget slog England med 3-1

Svensk seger mot England

Det svenska spelet nådde inte den nivå det kan göra när laget spelar som bäst. Trots detta vann Sverige matchen mot England med 3-1. En storspelande Christopher Solberg i det svenska målet räddade de flesta av Englands chanser samtidigt som Sverige förvaltade sina lägen på ett bättre sätt.

Kategori: Futsallandslaget
Hanna Abraham gjorde sista målet när futsallandslaget besegrade Israel med 4-0.

4-0 i EM-kvalavslutningen mot Israel

Futsallandslaget avslutade EM-kvalet i Skövde med seger 4-0 (2-0) mot Israel efter mål av Kristian Legiec, Dida Rashidi, Mathias Etéus och Hanna Abraham.
Sverige slutar tvåa i gruppen efter Armenien, som blir det lag som avancerar vidare till nästa runda i kvalet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter