Kategori: Futsallandslaget
Per Broberg med EM-pokalen i Nyon

EM-kvalet i Skövde lottat

13-18 januari spelar futsallandslaget EM-kvalets Preliminary Round på hemmaplan, i nationalarenan Arena Skövde. Vid fredagens lottning i Nyon blev det klart att Israel, Armenien och Skottland kommer utgöra motståndet för Sverige i grupp F.
- En bra lottning rent sportsligt, säger SvFF:s Per Broberg.

Kategori: Futsallandslaget
Futsallandslaget

EM-kval i futsal till Skövde

För första gången kommer Sverige stå värd för ett gruppspel i EM-kvalet i futsal. EM-kvalet kommer att spelas i januari 2015. UEFA har godkänt Arena Skövde som spelplats och idag blev det klart att anläggningen får status som nationalarena för futsallandslaget.

Kategori: Futsallandslaget

Charbel Abraham ny förbundskapten

Futsallandslaget

Svenska landslaget i futsal får en ny förbundskapten, när Charbel Abraham går från assisterande till ansvarig.
- Det känns bra såklart. Förbundskapten är en stor titel och ett uppdrag jag är stolt över, säger Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget

Meriterande seger i Örebro

Futsallandslaget avslutade 2013/14 med en meriterande 3-2-seger mot England i Nya Idrottshuset i Örebro och kan därmed summera en bra landslagssäsong som även innehöll seger i Nordic Cup. Sverige har etablerat sig som europeisk futsalnation!

Kategori: Futsallandslaget

3-3 mot England i Lindesberg

Futsallandslaget spelade oavgjort 3-3 (1-2) i den första av två landskamper mot England. Svenska målskyttar i dagens kamp i Lindesberg var debutanten Admir Catovic och Sargon Abraham (2).
– På det stora hela en okej match. Roligt att se att de killarna som inte varit med så mycket tidigare tog för sig bra, säger assisterande förbundskapten Charbel Abraham.

Kategori: Cuper & Serier
Kristian Legiec

SM i fokus för Legiec

Till helgen avgörs SM i Futsal i Skövde. På herrsidan kan Malmö City FC bli svenska mästare för första gången. Med ett blivande italienproffs i laget.
- En del tror det är klart, men så är det inte. Jag har ännu inte skrivit något kontrakt med KAOS från Bologna, upplyser Kristian Legiec.

Kategori: Futsallandslaget
Foto: SvFF

Ny fransk seger i Belfort

Futsallandslagets andra möte med Frankrike på lika många dagar blev en riktig målfest för de drygt 1400 på läktarna i Belfort. Och det blev ny fransk seger, den här gången med 7-5 efter 4-4 i paus.

Kategori: Futsallandslaget

Förlust mot Frankrike i Besancon

Futsallandslaget drog igång säsongen 2014 inför storpublik (drygt 3.400 åskådare) i en lanskamp mot Frankrike i Besançon. Efter en blågul men mållös första halvlek vann hemmalaget till slut med 3-0.
- Vi vet vilken nivå vi har och vi var långt ifrån den idag, både individuellt och kollektivt, säger assisterande förbundskapten Charbel Abraham.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter