Kategori: Futsallandslaget

Dansk futsalrevansch i Farum


Efter svensk 5-2-seger på hemmaplan på lördagen kunde Danmark vända på steken och vinna med 5-1 i söndagens retur i Farum.
Danska segerorganisatör var Kevin Jørgensen, som satte både 2-0 och 3-1 direkt på frispark.

– Vi får inte fallera som vi gör i den här matchen. Förhoppningsvis var det lärorikt och jag hoppas att spelarna tar det till sig inför fortsättningen, säger förbundskapten Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget

Första segern mot Danmark

Ett effektivt Sverige kunde vända 1-2 till seger 5-2 mot Danmark i Helsingborg Arena. Historiskt på sitt vis då det var första segern mot grannlandet. Och rättvist efter att Sverige vässat effektiviteten i den andra halvleken. Retur imorgon i Farum - och live här på svenskfotboll.se kl 15 (sändningsstart 14.45).

Kategori: Futsallandslaget
Det svenska Futsallandslaget tar sig an Danmark i ett dubbelmöte den kommande helgen.

Abraham är ute efter revansch

Efter ett lärorikt VM-kval i Kroatien laddar Futsallandslaget nu om med två landskamper mot vårt grannland Danmark. Första matchen spelas i Helsingborg under lördagen och sedan väntar ett returmöte i danska Farum. Förbundskaptenen Charbel Abraham är laddad – och vill ha revansch för tidigare duster.
- Det är mycket prestige och vi har aldrig vunnit mot Danmark.

Kategori: Futsallandslaget
Futsallandslaget möter Danmark i ett dubbelmöte den 23 respektive 24 januari.

Trupp till dubbelmöte med Danmark

Efter VM-kvalet laddar nu Futsallandslaget om med en dubbellandskamp mot Danmark. De börjar med att spela på hemmaplan i Helsingborg den 23 januari och möter därefter grannlandet över sundet dagen efter i Farum - nära Köpenhamn. Nedan ser du truppen som förbundskaptenen Charbel Abraham har valt att ta ut till dubbelmötet.

Kategori: Futsallandslaget
Dan Mönell, målskytt i första halvlek.

Svensk skrällpoäng

Sverige spelade lite överraskande 2-2 i VM-kvalepilogen mot Vitryssland som är 15:e-rankade i Europa. En fin uppföljning på insatsen mot Kroatien i fredags men förbundskapten Charbel Abraham hade svårt att vara nöjd efter första poängen i Main Round:
- Vi borde ha vunnit, trots att vi spelade bort hela första halvlek.

Kategori: Futsallandslaget
Sargon Abraham gjorde Sveriges mål i 1-5-förlusten mot Kroatien.

Kroatien avgjorde i andra halvlek

Futsallandslaget fölorade den andra matchen i VM-kvalet mot värdnationen Kroatien med 5-1. Sverige höll matchen målmässigt jämn fram till mitten av andra halvlek då kroaterna kunde avgöra matchen.
Sargon Abraham stod för Sveriges kvittering till 1-1 i den första halvleken.

Kategori: Futsallandslaget

Tuff start på VM-kvalet

Futsallandslaget förlorade med 8-2 mot Azerbajdzjan i den första matchen i VM-kvalet. FOTO: SvFF.

Det blev en jobbig första match i VM-kvalet för futsallandslaget. Azerbajdzjan, med sex naturaliserade brassar i truppen, vann med hela 8-2.
Kristian Legiec och Mathias Etéus gjorde de svenska reduceringsmålen till 5-1 respektive 7-2.
– Vi släpper tyvärr till för billiga mål för att hänga med resultatmässigt i matchen. Men vi viker inte ner oss utan krigar på bra i andra halvlek, kommenterar förbundskapten Charbel Abraham.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter