Kategori: Futsallandslaget
Hanna Abraham gjorde sista målet när futsallandslaget besegrade Israel med 4-0.

4-0 i EM-kvalavslutningen mot Israel

Futsallandslaget avslutade EM-kvalet i Skövde med seger 4-0 (2-0) mot Israel efter mål av Kristian Legiec, Dida Rashidi, Mathias Etéus och Hanna Abraham.
Sverige slutar tvåa i gruppen efter Armenien, som blir det lag som avancerar vidare till nästa runda i kvalet.

Kategori: Futsallandslaget
Det blev tappen ur tunnan och hela 13-0 mot Skottland i EM-kvalet i Skövde.

Målkalas mot Skottland

Sverige hade målfest i EM-kvalet mot Skottland i Arena Skövde. Efter gårdagens förlust mot Armenien var det nödvändigt med storseger för att en liten chans till avancemang skulle finnas inför avslutningen mot Israel. Slutsiffrorna skrevs 13-0 i en match där Kristian Legiec och Sargon Abraham blev tremålsskyttar.

Kategori: Futsallandslaget
Svensk besvikelse

Fördel Armenien i EM-kvalet

Publiken i Arena Skövde fick se en riktig kvalrysare när Sverige föll i EM-kvalpremiären mot Armenien. Trots tung forcering och hela 35 svenska avslut så höll armenerna undan och vann med 3-4 (2-2).
- De var jättebra men jag tycker ändå att vi bjuder dem på ytor som vi normalt sett kan stänga, konstaterade förbundskapten Charbel Abraham krasst efteråt.

Kategori: Futsallandslaget

Charbel: "Vi blir bättre hela tiden"

Charbel Abraham

Sverige genrepade mot Turkiet i Malmö, 4-0 och 0-3.
– Det har varit en bra samling i Malmö med två tuffa matcher där alla har fått spela. Flera är nya och har fått känna på spelet på den här nivån. Det var en bra uppladdning inför EM-kvalet, säger en nöjd förbundskapten, Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget
Cem Keskin firar Turkiets andra mål.

Turkisk revansch i Baltiska Hallen

Premiär i EM-kvalet i Skövde på onsdag, men kvällens genrep mot Turkiet blev dåligt. Efter svensk seger med 4-0 igår så blev det nu ett revanschlystet Turkiet som vann med 3-0.
- Vi var inte på samma nivå idag. Vi blev bekväma och inte rejäla nog, säger förbundskapten Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget
Svenskt jubel efter Nicklas Asps 1-0

Styrkebesked i Malmö

Det svenska futsallandslaget laddar inför nästa veckas EM-kval med två matcher mot Turkiet i Malmö. Det första mötet slutade 4-0 (2-0).
- Idag offrar sig alla i alla lägen och de nya killarna visar verkligen framfötterna, berömmer förbundskapten Charbel Abraham.

Kategori: Futsallandslaget

Kryss mot Danmark i NM

Futsallandslaget avslutade NM i Finland med att spela oavgjort mot Danmark 2-2 och slutar därmed trea före danskarna. Den jämna matchen var prestationsmässigt ett steg framåt för Sverige.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter