Kategori: Heja Sverige

Heja Sverige #56: Oscar Wendt

Efter att ha varit utanför Herrlandslaget under en tid så är Oscar Wendt tillbaka i den svenska landslagsdressen. Hör honom berätta om det och massa mer i podden "Heja Sverige" med Soran Ismail.

Kategori: Herrlandslaget
Marcus Berg sätter 1-0 mot Holland.

1-1 i VM-kvalöppningen

Sverige och Holland, två lagbyggen i vardande fick båda nöja sig med oavgjort, 1-1, i VM-kvalöppningen på Friends Arena. Sverige hade ledningen efter att Marcus Berg varit påpasslig före pausvilan. Wesley Sneijder utjämnade i andra halvlek i en match där Robin Olsen briljerade i målet för Sverige.
- Sett till matchen är det okej. Vi får jaga otroligt mycket boll, säger målskytten Berg.

Kategori: Herrlandslaget
11 oktober 2011, vild glädje efter 3-2-målet som skickade Sverige till EM 2012.

Kuriosa inför Sverige-Holland

Jimmy Lindahl, SFS (Sveriges Fotbolls Historiker & Statistiker), har koll på den svenska landslagshistorien. Här är ett axplock av kuriosa inför tisdagens VM-kvalmöte med Holland på Friends Arena.

Kategori: Herrlandslaget

Nilsson Lindelöf inför Holland

Två dagar kvar till match. På tisdag börjar VM-kvalet när Holland kommer till Friends Arena. Landslaget har tränat under en knapp veckas tid och nu börjar snart allvaret. Hör Victor Nilsson Lindelöfs tankar inför kvalpremiären och köp din biljett redan i dag.

Kategori: Herrlandslaget
Filip Helander

Förändringens vindar blåser

Det är inte bara stora delar av ledarstaben som är ny i det svenska fotbollslandslaget. Förändringens vindar blåser också genom spelartruppen, som är en mix av gammalt och nytt. Bland de många spännande mer eller mindre nya namnen är framtidstron stark. Några av de mest intressanta, Filip Helander, Christoffer Nyman, Niklas Hult och Alexander Fransson, berättar om hur de ser på fotbollslivet.

Kategori: Herrlandslaget

Thylin om Janne Andersson och kvalpremiär

Stefan Thylins tankar inför premiären av VM-kvalet.

Vi har en förbundskapten som inte talar högt om storslagna visioner och mål i fjärran. Det tycker jag är bra. Mycket bra. Janne Andersson talar om noggrannhet, planering, detaljer, ansvar, ordning och reda. Tråkigt? Inte alls. Det här kan bli riktigt roligt.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter