Kategori: Landslag

SvFF:s generalsekreterare om en hektisk vecka

SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand om den hektiska veckan som har varit. Sjöstrand pratar om hur VM-kvalmatchen mellan Sverige och Danmark ställdes in, lottning och biljettförsäljning till playoff-matchen mot Italien och hur förhandlingarna går med de svenska damlandslagsspelarna.

Kategori: Herrlandslaget
Biljetterna till playoff-matchen mot Italien tog slut på bara ett par timmar.

Sverige-Italien slutsålt – extremt biljettryck

Sverige-Luxemburg gav nytt publikrekord. Playoff-mötet mot Italien på Friends Arena sålde slut på två timmar.
– Jag har under nästan 40 år på förbundet aldrig upplevt ett större tryck i biljettförsäljningen, säger Lena Danielsen, biljettansvarig på Svenska Fotbollförbundet.

Kategori: Herrlandslaget

Biljettförsäljningen har återupptagits

Biljettförsäljningen till play off-matchen Sverige-Italien återupptogs imorse. Trycket efter biljetter är extremt stort. Köerna är följaktligen väldigt långa – och väntetiden därefter. Frågor om biljettförsäljningen hanteras av Friends Arena.
Tack för ert tålamod!

Kategori: Krönikor

Thylin om Malmös guld och Sveriges playoff

Thylin tycker till

Att Malmö FF är Sveriges bästa fotbollslag visste vi redan före säsongen och nu kan vi officiellt gratulera MFF och Magnus Pehrsson till SM-guldet, trots att tre omgångar återstår.
Att Sverige skulle bli tvåa i sin grupp visste vi inte när kvalet inleddes i fjol, men om en månad kan Janne Andersson förhoppningsvis börja planera en resa till Ryssland. Italien, en mardröm? Nej, en spännande utmaning.

Kategori: Herrlandslaget
Italien väntar i playoff. Här Sebastian Larsson i duell med Giorgio Chiellini i 0-1-förlusten i Toulouse under EM 2016.

Sverige mot Italien i playoff

Sverige drogs mot Italien när VM-kvalets playoff lottades. Sverige inleder hemma på Friends Arena den 10 november kl 20.45 och bortamötet i Italien spelas 13 november kl 20.45 i Milano.
Biljetter (hemmamatchen) till allmänheten släpps till försäljning klockan 16.00 idag.

Kategori: Herrlandslaget
Herrlandslaget tackar den stora svenska publiken som var på plats på Amsterdam Arena. Nu väntar playoff-spel i november.

Playoff nästa för Sverige

Sverige spelar playoff om en plats i VM. Det står klart efter förlust med 0-2 mot Nederländerna på Amsterdam Arena. I playoff-spelet kommer Sverige att lottas mot Schweiz, Italien, Kroatien eller Danmark.
- Är det någon gång som man ska vara glad efter en förlust så är det väl i dag, säger förbundskaptenen Janne Andersson.

Kategori: Herrlandslaget

Fortsatt förtroende för herrelvan

Sverige besegrade Luxemburg med 8-0 i lördags. När VM-kvalet nu ska avgöras borta mot Nederländerna får startelvan från senaste matchen fortsatt förtroende. Matchen mot Nederländerna startar 20.45 och sänds i Kanal 5. Hör förbundskapten Janne Andersson motviera sitt beslut och berätta om de senaste dagarnas förberedelser.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter