Kategori: Herrlandslaget

Hamrén summerar säsongen 2014


Det är dagen efter mötet med Frankrike i Marseille. I en interjvu för svenskfotboll.se lägger förbundskapten Erik Hamrén ut texten och summerar säsongen 2014 samtidigt som han blickar framåt mot fortästtningen av EM-kvalet.

Kategori: Herrlandslaget
Raphaël Varane når högre än alla andra och kan knoppa in matchens enda mål.

Frankrike-Sverige 1-0

Sverige föll med flaggan i topp i årets sista landskamp, borta mot Frankrike. Efter 22-2 i avslut och 11-1 i hörnor vann Frankrike med 1-0 efter ett nickmål av lagkaptenen Raphaël Varane sent i den andra halvleken.

Kategori: Herrlandslaget

Startelvan i Marseille

Emil Krafth, som anslutit från U21-landslaget, går direkt in på högerbacksplatsen i Erik Hamréns startelva mot Frankrike på Stade Vélodrome i Marseille kl 21. Matchen sänds i TV4.

Kategori: Herrlandslaget
Zlatan stöter in 0-1 i 9:e minuten.

Poängtapp i Podgorica

Ett tidigt svenskt ledningsmål räckte inte. Marginalerna var inte på Sveriges sida när Montenegro kvitterade på en tveksamt dömd straff och Albin Ekdals övertidsmål dömdes bort. 1-1 i Podgorica.
- Idag är jag grymt besviken på ett oavgjort resultat, säger Erik Hamrén.

Kategori: Krönikor

Thylin: "Åtta poäng duger bra"

Åtta poäng efter fyra matcher? I så fall har Sverige stora chanser att nå EM-slutspelet i Frankrike 2016. 1-0 mot Montenegro duger bra, tack. Erfarenheten och statistiken talar för det.

Kategori: Herrlandslaget

Dahlin åter till EM-kvaltruppen

Randers-målvakten Karl-Johan Johnsson fick en smäll i samband med landslagets träning på Stockholm Stadion igår. Senare konstaterade läkarteamet att han drabbats av en lättare hjärnskakning. Därför ersätts han nu av Johan Dahlin, Genclerbirligi, som alltså återinträder i den svenska landslagstruppen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter