Kategori: Herrlandslaget

Hamrén summerar oktober-samlingen

Efter 1-1 mot Ryssland och 2-0 mot Liechtenstein summerar förbundskapten Erik Hamrén en komprimerad och intensiv landslagssamling.
- Jag är nöjd med fyra poäng. Vi spelar matcherna med en dags mindre vila än tidigare, så det är klart vi får jobba på ett delvis nytt sätt, säger Erik Hamrén.

Kategori: Herrlandslaget
Erkan Zengins 1-0 på väg in via Quintans fot.

Sverige-Liechtenstein 2-0

Det handlade om utnötningsteknik. Droppen som urholkar stenen. Och Sverige gjorde jobbet och resultatet kom efter dryga halvtimmen mot Liechtenstein i EM-kvalet hemma på Friends. Till slut 2-0 för Sverige.

Kategori: Herrlandslaget

Herr: Startelvan mot Liechtenstein

Här är de elva spelare som startar i kvällens EM-kval mot Lichtenstein. Tyvärr är inte Zlatan Ibrahimovic att räkna med. Skadan stoppar honom fortfarande från spel, men han kommer att sitta med den övriga truppen på bänken.

Kategori: Herrlandslaget
Ola Toivonen kvitterade till 1-1.

1-1 mot Ryssland i EM-kvalet

En missad svensk straff, men också perioder av rysk dominans. 1-1 och delad poäng var ett rättvist resultat på Friends Arena i första hemmamatchen i EM-kvalet.
- Med tanke på att vi hamnar i tidigt underläge igen, med tanke på förberedelserna och problemen vi haft så är jag jättenöjd med en poäng idag, säger förbundskapten Erik Hamrén.

Kategori: Herrlandslaget

Startelvan mot Ryssland

Här är kvällens svenska startspelare i EM-kvalet mot Ryssland på Friends Arena. Ola Toivonen och Nabil Bahoui tar plats i laget, och Andreas Isaksson bär kaptensbindeln.

Kategori: Herrlandslaget

Ekdal borta, Ibrahimovic tveksam

Albin Ekdal spelar inte mot Ryssland, och Zlatan Ibrahimovic är fortsatt tveksam för spel.
- Det blir beslut imorgon om Zlatan, men ska jag vara riktigt ärlig ser det inte positivt ut, sade Erik Hamrén på dagens presskonferens.

Kategori: Krönikor

Thylin inför Rysslandsmatchen

Thylin tycker till

Det sägs att Sverige står och faller med Zlatan Ibrahimovic. Det borde vara så här: Sverige står med Zlatan, men får inte automatiskt falla utan honom. Sverige ska kunna ta poäng mot Ryssland även om vår världsstjärna inte kan spela. Ett enmanslag kan aldrig nå EM-slutspelet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter