Kategori: Herrlandslaget
Kategori: Herrlandslaget
Erik Hamrén vid sista presskonferensen

Tack och adjö för Hamrén

"Från min sida har det varit stor kärlek". Det var mycket känslor när Erik Hamrén tackade för sina år som förbundskapten vid en presskonferens i franska Saint-Nazaire i eftermiddags. Här kan du se hela presskonferensen oklippt, som den sändes i Blågult inifrån.

Kategori: Herrlandslaget
Sverige förlorade med 0-1 mot Belgien och är därmed utslaget ur EM.

Sverige utslaget ur EM

Sveriges EM-slutspel är över. Det stod klart efter en hedersvärd 0-1-förlust mot Belgien. Sverige hade en bortdömt mål och Belgien slog till med bara sex minuter kvar av matchen. Med det tackar vi även Erik Hamrén, Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström och Andreas Isaksson för deras insatser i Herrlandslaget.
- Först och främst så skulle jag vilja tacka alla supportrar och alla som har stöttat en genom åren. Det är många tuffa minnen. Det har format en som människa. Relationen med supportrarna har varit fantastisk i nästan 15 år nu så jag vill bara tacka alla, sa en känslosam Kim Källström till TV4 efter matchen.

Kategori: Herrlandslaget
Marcus Berg och Zlatan Ibrahimovic startar åter i anfallet.

Sveriges startelva mot Belgien

Villkoren är klara inför sista gruppspelsmatchen mot Belgien, svensk seger krävs för avancemang till slutspel. Matchen mot Belgien startar 21.00 och sänds i Tv4. Erik Hamrén har tagit ut startelvan, där Marcus Berg åter får förtroendet bredvid Zlatan Ibrahimovic.

Kategori: Herrlandslaget

Stefan Thylin inför avgörandet

Stefan Thylins tankar om sista matchen mot Belgien.

Nu lägger vi alla matematiska spekulationer åt sidan. Förutsättningarna är klara: vinn eller försvinn. Realisten väljer det senare alternativet. Optimisten hoppas att laget är bättre än individerna.

Kategori: Herrlandslaget

Olsson inför avgörandet mot Belgien

I morgon avgörs det om Sverige når slutspel eller inte i EM. En seger mot Belgien och Sverige är med stor sannolikhet klara för åttondelsfinal. Martin Olsson är optimistisk inför matchen och tror att Sverige vinner med 2-0.

Kategori: Herrlandslaget
Zlatan Ibrahimovic berättade under tisdagen att han avslutar sin landslagskarriär efter EM - och spelar därmed inte OS-turneringen i augusti.

Zlatan slutar i landslaget efter EM

Efter 15 år i blågult meddelade Zlatan Ibrahimovic att han avslutar sin landslagskarriär efter EM-slutspelet i Frankrike under en presskonferens i Nice dagen innan matchen mot Belgien.
- Sista matchen för Sverige i EM blir min sista match för Sverige. Jag hoppas inte att det blir i morgon, säger Zlatan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter