Kategori: Herrlandslaget
Förbundskapten Janne Andersson har tagit ut sin trupp mot Chile och Rumänien.

Trupp mot Chile och Rumänien

Förbundskapten Janne Andersson har presenterat sin trupp till marslandskamperna mot Chile och Rumänien. De allra flesta av de 24 namnen är bekanta sedan tidigare, men med Robin Olsen borta på grund av skada är Ålborgs Jacob Rinne uttagen som en av tre målvakter i truppen.

Kategori: Herrlandslaget
Robin Olsen är skadad och missar landskamperna mot Chile och Rumänien.

Olsen missar marslandskamperna

Herrlandslagets målvakt Robin Olsen ådrog sig en nyckelbensskada under FC Köpenhamns match mot Hobro på onsdagen. Det står redan nu klart att Olsen missar mars månads landskamper mot Chile och Rumänien.
– Tråkigt för Robin och tråkigt för oss. Sedan får vi avvakta hans rehabilitering innan vi kan dra några långtgående slutsatser, säger förbundskapten Janne Andersson.

Kategori: Herrlandslaget
19.45 på Friends Arena den 2 juni möter herrlandslaget Danmark.

Köp biljett till Sverige-Danmark nu

Till Sverige-Chile i slutet av mars finns det bara enstaka biljetter kvar. Under tisdagen släpptes biljetterna till Sverige-Danmark den 2 juni klockan 19.45 på nationalarenan Friends Arena. Nästan 13 000 förhandsbiljetter är redan sålda till medlemmar i Landslagets Supporterklubb och föreningar så säkra din biljett så fort som möjligt.

Kategori: Herrlandslaget
Sverige möter Slovakien på Friends Arena den 16 oktober.

Herrlandskamper mot Österrike och Slovakien

Herrlandslagets höstprogram är nu komplett. Till de redan aviserade matcherna i UEFA Nations League läggs nu bortalandskamp mot Österrike 6 september och hemmalandskamp mot Slovakien på Friends Arena den 16 oktober.
Båda matcherna kommer att ha avsparkstid klockan 20.45.

Kategori: Herrlandslaget

Köp din förhandsbiljett till landskampen mot Danmark nu

Ladda upp tillsammans med herrlandslaget inför VM. Nu kan alla medlemmar i Landslagets Supporterklubb köpa biljetter till landskampen mot Danmark lördagen den 2 juni 19.45 på Nationalarenan Friends Arena.

Guldmedlemmar, medlemskapet kostar 200 kronor för ett år, får 50 procents rabatt på klackbiljetter och tio procents rabatt på andra delar av arenan. Silvermedlemmar, gratis medlemskap, får tio procents rabatt på klackbiljetter.

Kategori: Landslag
Caroline Seger - Andreas Granqvist.

Blågul vecka i Göteborg

Det blir landskampsvecka i Göteborg i början av juni. Herrlandslagets VM-genrep mot Peru kommer att spelas på Ullevi den 9 juni klockan 19.15 och två dagar före det, den 7 juni, spelar damlandslaget VM-kval mot Kroatien på Nationalarenan Gamla Ullevi.
Biljettsläpp för båda matcherna är planerat till mitten av mars.

Kategori: Herrlandslaget
Peru

VM-genrep mot Peru

Herrlandslagets möter Peru i VM-genrep den 9 juni som avslutning på VM-uppladdningen på hemmaplan, Var matchen kommer att spelas är inte fastställt.
Sedan tidigare är det klart att Sverige möter Danmark på Friends Arena den 2 juni och att den svenska truppen reser till VM-basen i Gelendzjik den 12 juni.

Kategori: Herrlandslaget
Uefa Nations League

Turkiet och Ryssland väntar i Nations League

Sverige lottades in i samma grupp som Turkiet och Ryssland i den första upplagan av UEFA Nations League, som kommer att spelas i höst. Sverige inleder mot Turkiet den 10 september hemma på Nationalarenan Friends Arena.
Biljettsläpp till Sveriges hemmamatcher är planerat till maj.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter