Kategori: Herrlandslaget
Sverige-Luxemburg 7 oktober 18.00 - köp biljetter!

Biljetter släppta till Sverige-Luxemburg

Redan idag väljer Svenska Fotbollförbundet att släppa biljetterna till landslagets VM-kvalmatch mot Luxemburg, som spelas på Friends Arena den 7 oktober klockan 18.00.
– Eftersom allt tyder på att den matchen kommer att vara väldigt viktig, oavsett hur det går i gruppfinalen mot Frankrike, har vi redan fått frågor om möjligheten att köpa biljetter, säger generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Kategori: Herrlandslaget

Biljettrusning till Frankrike-matchen

I lördags förmiddag släpptes biljetterna till herrlandslagets VM-kvalmatch mot Frankrike på Friends Arena den 9 juni.
Efter några timmar hade 20.000 biljetter sålts, dagen därpå passerades 30.000 och på onsdagen var noteringen över 41.000 biljetter.

Säkra din biljett till VM-kvalet nu medan chansen fortfarande finns!

Kategori: Herrlandslaget
Viktor Claessons första mål på väg in

Drömvändning på Madeira

Cristiano Ronaldo förde fram sitt Portugal till ledning 2-0 men när han klev av en bit in på andra halvlek vände Sverige. Två mål av stekhete Viktor Claesson och ett självmål på tilläggstid innebar svensk 3-2-seger mot europamästarna på Madeira.
- Vi kan rå på de allra bästa lagen och det är skönt att ta med sig, konstaterade Janne Andersson.

Kategori: Herrlandslaget
Det svenska herrlandslaget är på plats i Portugal inför landskampen under tisdagen.

Tio nya spelare in i startelvan mot Portugal

Herrlandslaget tog en viktig och klar seger mot Vitryssland i VM-kvalet under lördagen. Under tisdag spelar Janne Anderssons landslag mot Portugal på Madeira. Man kommer att göra det med i princip en helt ny startelva - förutom kaptenen Andreas Granqvist.
- Vi är väldigt glada att vara här och ser mycket fram emot matchen under morgondagen, säger Janne Andersson.

Kategori: Herrlandslaget

Biljetthausse till Sverige-Frankrike

Fredagen den 9 juni tar Sverige emot gruppledaren och världssexan Frankrike i VM-kvalet hemma på Nationalarenan Friends Arena. På lördagen släpptes biljetterna och en galen anstormning tog vid. Efter ett dygn hade 27.000 biljetter sålts.

Kategori: Herrlandslaget

Säker seger mot Vitryssland

Sverige hade inga problem med att utmanövrera ett oorganiserat Vitryssland. 4-0 - Sverige har aldrig förlorat en tävlingsmatch i mars - gav en bra start på årets VM-kval. Senare på kvällen förlorade Holland tungt i Bulgarien och Sveriges läge i gruppen ljusnade ytterligare.
Biljetterna har idag släppts till nästa match, Frankrike 9 juni på Friends, och rusningen var massiv.

Kategori: Herrlandslaget

Thern om Vitryssland

Jonas Thern har scoutat Vitryssland inför VM-kvalmatchen på Friends Arena under lördagen. Thern har haft något av ett krångligt jobb då Vitryssland har bytt förbundskapten under scouting-uppdraget. Se vad han säger om matchen i videospelaren.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter