Kategori: Herrlandslaget

Se Sverige-Montenegro för halva priset!

Se Sverige-Montenegro för halva priset! Köp biljett på arenan före klockan 18.00.

Sugen på att gå på den viktiga EM-kvalmatchen mellan Sverige och Montenegro i kväll 20.45? Klart du är! Det bjuds på Fan Zone, en fotbollsmatch på högsta nivå och Zlatan Ibrahimovic-tifo på läktarna.
Från och med nu till 18.00 kan du köpa biljetter på läktare 3 för halva priset (340 kronor istället för 680 kronor) i biljettkassorna på Friends Arena.

Kategori: Herrlandslaget
Landslaget på Friends Arena

Startelvan mot Montenegro

Laddningen inför kvällens EM-kvalmöte med Montenegro på Friends Arena är igång. Klockan 12 presenterades Sveriges startelva som bland annat innehåller mittbacksparet Erik Johansson och Alexander Milosevic.

Kategori: Krönikor

Thylin: "Räcker om vi närmar oss Island"

Thylin tycker till

Vi får ofta höra att svensk fotboll måste närma sig övriga Europa om vi ska ha en chans att hävda oss internationellt. Det räcker att vi närmar oss Island, tycker jag.
Om Sverige visar samma attityd och kvaliteter som Lars Lagerbäcks landslag har vi goda förutsättningar att nå EM-slutspelet i Frankrike.

Kategori: Herrlandslaget
Jimmy Durmaz mot Liechtenstein

Durmaz ger alltid allt

26-årige Jimmy Durmaz har sedan pojklagstiden med BK Forward på Trängens IP i Örebro
fått lära sig att tro på sig själv, göra det man är bra på – och ta tillvara på chansen när den dyker upp.
– Det finns inte mycket att klaga på i livet, men det gäller att ge all kraft man har när chanserna dyker upp, säger Jimmy, nybliven grekisk ligamästare med Olympiakos.

Kategori: Herrlandslaget

Zlatan om formen: "Det känns fantastiskt bra"

På söndag spelar Sverige den viktiga EM-kvalmatchen mot Montenegro på Friends Arena. Då ska kapten Zlatan Ibrahimovic var i toppslag.
- Under veckan har man råd att vara lite krasslig eller gå på halvt men när det är matchdag då går man på 100 procent, säger han.

Kategori: Herrlandslaget Kategori: fogis.se
Landslaget på Enskede IP

Landslaget på Enskede IP

- Grattis, Enskede IK och Stockholms Stad till de här nya konstgräsplanerna och tack för den här fina invigningen med alla ungdomar, det ger oss massor av energi inför söndagens EM-kval mot Montenegro! Så sa SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand när han tillsammans med Stockholms idrottsborgarråd, Emilia Bjugren, Enskede IK:s ordförande Martin Månsson, landslagsspelaren Jonas Olsson och ett antal flick- och pojkspelare invigde en ny 11-mannaplan och en 7-manna plan vid Enskede IP genom att klippa ett band.
Visa fler nyheter
Visa alla nyheter