Kategori: Herrlandslaget
VM-kvallottning i St Petersburg

Tuff VM-kvallottning för Sverige

Nio europeiska kvalgrupper skulle lottas till herrarnas VM i Ryssland 2018. Sverige, som hamnade i tredjeledet inför lottningen, ställs i grupp A mot Holland, Frankrike, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg. Endast gruppsegraren är garanterad VM-plats, tvåan kan gå dit via play-off.
- Man kan väl inte säga att vi är favorit men vi har självklart ambitionen att gå vidare, konstaterade Erik Hamren det ganska tuffa utfallet av lottningen.

Kategori: Herrlandslaget

Se Sverige-Montenegro för halva priset!

Se Sverige-Montenegro för halva priset! Köp biljett på arenan före klockan 18.00.

Sugen på att gå på den viktiga EM-kvalmatchen mellan Sverige och Montenegro i kväll 20.45? Klart du är! Det bjuds på Fan Zone, en fotbollsmatch på högsta nivå och Zlatan Ibrahimovic-tifo på läktarna.
Från och med nu till 18.00 kan du köpa biljetter på läktare 3 för halva priset (340 kronor istället för 680 kronor) i biljettkassorna på Friends Arena.

Kategori: Herrlandslaget
Landslaget på Friends Arena

Startelvan mot Montenegro

Laddningen inför kvällens EM-kvalmöte med Montenegro på Friends Arena är igång. Klockan 12 presenterades Sveriges startelva som bland annat innehåller mittbacksparet Erik Johansson och Alexander Milosevic.

Kategori: Krönikor

Thylin: "Räcker om vi närmar oss Island"

Thylin tycker till

Vi får ofta höra att svensk fotboll måste närma sig övriga Europa om vi ska ha en chans att hävda oss internationellt. Det räcker att vi närmar oss Island, tycker jag.
Om Sverige visar samma attityd och kvaliteter som Lars Lagerbäcks landslag har vi goda förutsättningar att nå EM-slutspelet i Frankrike.

Kategori: Herrlandslaget
Jimmy Durmaz mot Liechtenstein

Durmaz ger alltid allt

26-årige Jimmy Durmaz har sedan pojklagstiden med BK Forward på Trängens IP i Örebro
fått lära sig att tro på sig själv, göra det man är bra på – och ta tillvara på chansen när den dyker upp.
– Det finns inte mycket att klaga på i livet, men det gäller att ge all kraft man har när chanserna dyker upp, säger Jimmy, nybliven grekisk ligamästare med Olympiakos.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter