Kategori: Herrlandslaget
Balazs Dzsudzsak och  Adam Szalai firar tillsammans under EM.

Landskamp mot Ungern i november

Ungern står för det andra motståndet när herrlandslaget samlas i november. Därmed reser förbundskapten Janne Andersson och hans trupp direkt från Paris och VM-kvalmatchen mot Frankrike till Budapest och träningslandskampen tisdag den 15 november.

Kategori: Heja Sverige

Heja Sverige #60: Emil Krafth

I det 60:e avsnittet av Heja Sverige träffar Soran Ismail Emil Krafth.

Han fick starta på högerbacksplatsen i VM-kvalmatchen mot Bulgarien. Han är ordinarie i Serie A-laget Bologna. Efter skadeproblem är Emil Krafth tillbaka på riktigt igen. Soran Ismail har träffat 22-åringen i podden Heja Sverige.

Kategori: Herrlandslaget

Janne om startelvan mot Bulgarien

Emil Krafth in istället för Mikael Lustig på högerbacken och Ola Toivonen ersätter John Guidetti på en av forwardspositionerna. Där har ni förändringarna från senast när Sverige formerar sig mot Bulgarien i VM-kvalet. Avspark 20.45 på Friends, och i Kanal 5.

Kategori: Herrlandslaget
Karriären har gått spikrakt uppåt för Victor Nilsson Lindelöf.

Nilsson Lindelöf om att aldrig nöja sig

Victor Nilsson Lindelöfs adelsmärke är förmågan att stå kvar med båda fötterna på jorden oavsett om karriärkurvan rusar uppåt i raketfart. Han arbetar metodiskt och utan åthävor för att hela tiden bli ännu bättre.
– Jag har väl den personligheten och är väldigt trygg i mig själv, säger den hett eftertraktade Benficastjärnan Victor lugnt.
Utan åthävor, var orden.

Kategori: Herrlandslaget

1 000 VM-kvalbiljetter delas ut

I morgon, måndag, klockan 20.45 spelar herrlandslaget VM-kval mot Bulgarien på Friends Arena. Landslagsspelarna och ledarna vill ha så många besökare på matchen - så därför delas 1 000 biljetter ut gratis för de som kommer till Fan Zone från klockan 18.00 utanför Friends Arena. Mer information står i artikeln nedan.

Kategori: Herrlandslaget

Janne Andersson om Bulgarien

Herrarnas VM-kvalmatch mot Bulgarien spelas under måndagen. I klippet ovan berättar förbundskaptenen om hans tankar inför den viktiga matchen som spelas på Friends Arena och börjar klockan 20.45.

Kategori: Herrlandslaget

Thern inför Sverige-Bulgarien


Jonas Thern, som själv samlade ihop 76 A-landskamper och sex mål under karriären, har uppdraget att scouta Bulgarien inför måndagens möte på Nationalarenan Friends Arena.
Se och hör vad han har för tankar inför matchen.

Kategori: Herrlandslaget

Lasse får aldrig se Sveriges matcher

Lasse Jacobsson, en av landslagets bevakare

Lasse Jacobssons och Janne Anderssons vägar har korsats med jämna mellanrum sedan 1990-talet. Därför låg det nära till hands för den nye förbundskaptenen att be om hjälp av Jacobssons tränade fotbollsöga när en av positionerna som bevakare skulle tillsättas.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter