Kategori: Herrlandslaget
John Guidetti

Guidetti undersöks i Stockholm

Efter en smäll mot knät tvingades Celta de Vigo-anfallaren John Guidetti till ett byte redan efter tolv minuter i gårdagens match mot Deportivo i La Liga.
Han ansluter ändå med de övriga i truppen till den landslagssamling som äger rum i Stockholm idag.
Landslagets läkarteam kommer sedan att undersöka John Guidetti för att göra en egen bedömning av skadan.

Kategori: Herrlandslaget
Oscar Wendt gjorde 28 landskamper i den svenska landslagströjan.

Oscar Wendt slutar i landslaget

Oscar Wendt hoppar samlingen som inleds på måndag och tackar även nej till fortsatt spel landslaget.
- Det var självklart ett svårt beslut, men när jag blev uttagen i onsdags var det på något sätt definitivt att motivationen inte räcker till och med respekt för Janne Andersson och lagkompisarna är därför det allra bästa att avstå landslaget, säger Oscar Wendt.

Kategori: Herrlandslaget

Sebastian Larsson tillbaka

Väntan är över. Efter ett långt uppehåll rullar landslagsåret äntligen igång på allvar med VM-kvalet mot Vitryssland hemma den 25 mars. På onsdagen presenterade förbundskapten Janne Andersson truppen, där bland annat Sebastian Larsson gör comeback efter knäoperationen.
- Det ska bli jätteroligt att träffa alla och att spela hemma på Friends igen, säger Janne Andersson.

Kategori: Herrlandslaget
Se till att säkra din biljett till VM-kvalmatchen mot Vitryssland den 25 mars.

Tredje etage öppnas till VM-kvalet mot Vitryssland

Om mindre än två veckor spelar Herrlandslaget VM-kvalmatch mot Vitryssland på Friends Arena. Lördagen den 25 mars klockan 18.00 är det som gäller. Från och med nu har alla möjligheten att köpa biljett på tredje etage, från 200 kronor på långsida och 100 kronor på kortsida.

- Det känns fantastiskt att dra igång VM-kvalspelet igen och det är väldigt kul att intresset är stort för matchen. Det är roligt att vi kan erbjuda en match av den här digniteten för en hundralapp, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Kategori: Herrlandslaget
Biljetterna till VM-kvalet mellan Sverige och Vitryssland den 25 mars har sålt bra - så nu gäller det att införskaffa biljett!

Över 20 000 sålda biljetter till VM-kvalet

VM-kvalmatchen mot Vitryssland är het. Drygt 20 000 biljetter är redan sålda och det mesta talar för att det kommer att bli riktigt bra stämning på läktarna.
- Det är fantastiskt kul och ett tydligt kvitto på att intresset och engagemanget för Janne Anderssons nya landslag är stort, säger Niklas Bodell, kommunikationschef på Svenska Fotbollförbundet.

Kategori: Herrlandslaget
Lars Lagerbäck tillträder som norsk förbundskapten från och med 1 februari.

Lagerbäck till Norge

Lars Lagerbäck blir ny förbundskapten för Norge.
Därmed lämnar han också uppdraget som rådgivare till Janne Andersson och det svenska landslaget
- Det är tråkigt för oss, men jag har full respekt och förståelse för att han hoppar på det jobbet, säger förbundskapten Janne Andersson.

Kategori: Herrlandslaget

Portugal-Sverige på Madeira 28 mars

Sverige möter Portugal på Madeira den 28 mars.

Herrlandslaget kommer den 28 mars att ställas mot Portugal i en träningslandskamp - på Madeira, där Ronaldo kommer ifrån. Överenskommelsen träffades slutgiltigt idag.
– Det är väldigt roligt och visar att Sverige är en fotbollsnation som står högt i kurs även i stornationers ögon, säger landslagschefen Lars Richt.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter