Kategori: Herrlandslaget

Köp din förhandsbiljett till landskampen mot Danmark nu

Ladda upp tillsammans med herrlandslaget inför VM. Nu kan alla medlemmar i Landslagets Supporterklubb köpa biljetter till landskampen mot Danmark lördagen den 2 juni 19.45 på Nationalarenan Friends Arena.

Guldmedlemmar, medlemskapet kostar 200 kronor för ett år, får 50 procents rabatt på klackbiljetter och tio procents rabatt på andra delar av arenan. Silvermedlemmar, gratis medlemskap, får tio procents rabatt på klackbiljetter.

Kategori: Landslag
Caroline Seger - Andreas Granqvist.

Blågul vecka i Göteborg

Det blir landskampsvecka i Göteborg i början av juni. Herrlandslagets VM-genrep mot Peru kommer att spelas på Ullevi den 9 juni klockan 19.15 och två dagar före det, den 7 juni, spelar damlandslaget VM-kval mot Kroatien på Nationalarenan Gamla Ullevi.
Biljettsläpp för båda matcherna är planerat till mitten av mars.

Kategori: Herrlandslaget
Peru

VM-genrep mot Peru

Herrlandslagets möter Peru i VM-genrep den 9 juni som avslutning på VM-uppladdningen på hemmaplan, Var matchen kommer att spelas är inte fastställt.
Sedan tidigare är det klart att Sverige möter Danmark på Friends Arena den 2 juni och att den svenska truppen reser till VM-basen i Gelendzjik den 12 juni.

Kategori: Herrlandslaget
Uefa Nations League

Turkiet och Ryssland väntar i Nations League

Sverige lottades in i samma grupp som Turkiet och Ryssland i den första upplagan av UEFA Nations League, som kommer att spelas i höst. Sverige inleder mot Turkiet den 10 september hemma på Nationalarenan Friends Arena.
Biljettsläpp till Sveriges hemmamatcher är planerat till maj.

Kategori: Herrlandslaget

UEFA Nations League-lottning 24 januari


Onsdag 24 januari lottas den första upplagan av UEFA Nations League, som kommer att spelas under hösten 2018. Sverige spelar i League B och kommer att lottas in i en trelagsgrupp med ett av länderna Österrike, Wales, Ryssland och Slovakien samt ett ur kvartetten Nordirland, Danmark, Tjeckien och Turkiet.

Speldatum för matcherna i UEFA Nations League kommer att presenteras några timmar efter det att lottningen genomförts. Biljettsläpp för Sveriges hemmamatcher är planerat till maj.

Kategori: Herrlandslaget
Herrlandslaget återvänder till Båstad och Örebäcksvallen för VM-läger i slutet på maj.

Sverige VM-laddar i Stockholm och Båstad

Fler och fler bitar i det svenska VM-pusslet faller på plats. Det är nu klart att herrlandslaget kommer att vara samlat i Stockholm den 23-25 maj och sedan i Båstad 28 maj-1 juni då man återvänder till Stockholm inför mötet med Danmark på Friends Arena den 2 juni.

Kategori: Herrlandslaget

Herrlandslaget möter Rumänien 27 mars

Sverige möter Rumänien på bortaplan den 27 mars. Jozo Matovac (bilden) var den som senast gjorde mål mot rumänerna, 9 februari 1997.

Ytterligare en pusselbit är lagd till herrlandslagets VM-förberedelser då man gjort klart med bortalandskamp mot Rumänien den 27 mars. Någon spelort är ännu inte angiven för matchen.
Sedan tidigare är det klart att Sverige möter Chile på Friends Arena den 24 mars, dit redan drygt 38 500 biljetter är sålda.

Kategori: Herrlandslaget
Seger 1-0 mot Danmark. Jordan Larsson rammade ribban och Gustaf Nilsson slog in returen.

Nilsson avgjorde med sista sparken

Herrlandslaget avslutade lägret i Abu Dhabi med seger 1-0 mot Danmark. Gustaf Nilsson avgjorde då han i slutsekunderna av tilläggstiden slog in returen efter ett kanonskott i ribban av Jordan Larsson.
Över 90 minuter hade Sverige de flesta och bästa målchanserna, men Danmark totalt sett mera initiativ och bollinnehav.

Kategori: Herrlandslaget
Emil Forsberg mot Danmark 2015.

VM-planeringen börjar falla på plats

Nu börjar flera bitar i den pågående VM-planeringen att falla på plats. Bland annat är det nu helt klart att förbundskapten Janne Andersson kommer att presentera truppen den 15 maj. Och att Sverige dessutom kommer att möta Danmark vid landslagets näst sista match innan avresan till Ryssland.

Kategori: Herrlandslaget

Startelvan mot Danmark


Elva nya startspelare jämfört med matchen mot Estland. När Sverige möter Danmark imorgon torsdag kommer en helt ny startelva matchas - precis som förbundskapten Janne Andersson berättade redan inför den första matchen. Matchen mot Danmark har avspark 17.45 imorgon och sänds i TV12 och CMore.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter