Startelvan i Wien

Nu har förbundskapten Erik Hamrén tänkt färdigt.
Här är startelvan för kvällens EM-kvalmatch mot Österrike.
- Det här är den startelva jag anser vara bäst när jag ser till helheten, säger han.

Från söndagens träning på Ernst Happel.

Erik Hamrén vill naturligtvis inte i detalj avslöja hur han resonerade sig fram till vilka elva spelare som ska starta matchen mot Österrike på Ernst Happel-stadion i Wien ikväll, men menar att det fanns flera alternativ till några av positionerna.

- Ja, det finns det ju alltid, men jag måste se till vad jag anser är bäst helhetsmässigt. Jag vill också se att vi verkligen vågar och visar attityd ikväll, säger Erik Hamrén och fortsätter:

- Det kommer att bli tufft, ett fullsatt Ernst Happel-stadion som det brukar vara ett jäkla liv på och vi behöver också stöd av våra svenska fans som vi vet brukar vara fantastiska. Jag ser verkligen fram emot den här matchen.

Cirka 3.000  - förmodligen fler - nedresta svenska fans kantar redan gatorna i centrala Wien och skapar tillsammans en härlig matchatmosfär i stadens centrala delar.

Någon gång efter 22.30 ikväll vet vi resultatet av drabbningen.

- Jag tror på seger, säger Erik Hamrén.

Sveriges startelva: Andreas Isaksson - Pierre Bengtsson, Andreas Granqvist, Mikael Antonsson, Martin Olsson - Sebastian Larsson, Kim Källström, Albin Ekdal - Jimmy Durmaz, Erkan Zengin - Zlatan Ibrahimovic [K]

Senaste nytt: Herrlandslaget