Ogiltiga VM-kvalbiljetter i omlopp - supportrar uppmanas kontrollera biljetter

Det nederländska fotbollförbundet KNVB har meddelat att över 1000 biljetter sålda på svarta marknaden har identifierats och ogiltigförklarats inför matchen mellan Nederländerna och Sverige på tisdag. KNVB har tagit fram en lista över de 1461 ogiltiga biljetterna och nu uppmanas svenska biljettinnehavare kontrollera att biljetterna de köpt inte kommer från svarta marknaden.

KNVB har tagit fram en lista över de 1461 ogiltiga biljetterna. Biljetterna är sålda på den svarta marknaden och innehavare av dessa biljetter kommer inte in på arenan. Listan finns längst ner i denna artikel och biljettinnehavare uppmanas kontrollera så biljetterna inte är köpta på svarta marknaden och således ogiltigförklarade.

Innehavarna av dessa biljetter har inte rätt till ersättning av nederländska förbundet utan hänvisas istället till den återförsäljare som sålt biljetterna. Om biljetter finns tillgängliga kan de köpas i biljettkassorna på matchdagen eller via onsoranje.nl/tickets.

För mer information om de ogiltigförklarade biljetterna hänvisas svenska fans till att kontakta KNVB på 0031 343 499207.

Detta gäller ej personer som har ansökt, blivit tilldelade och betalat biljetter till VM-kvalmatchen mot Nederländerna via Supporterklubben/Fotbollsupporter.se.

Kontrollera så din biljett inte är ogiltig

Senaste nytt: Herrlandslaget