Janne har tillsatt platserna

Ett fullsatt Friends Arena i Solna står bakom Sverige när första akten i play off-dramat mot Italien utspelas ikväll klockan 20.45.
- Det finns inte nån enstaka nyckel utan det är en helhet som ska vara bra, säger förbundskapten Janne Andersson. Matchen kan också följas i Radiosporten och Kanal5.

Spelare och ledare i det svenska laget har hela veckan betonat betydelsen av den tolfte spelaren och det stöd man hoppas få hemma på Friends Arena. Med all respekt för motståndets meriter känner man en trygghet i hemmaborgen och vet att man med rätt arbetsinsats och noggrannhet kan prestera mot alla lag.

- Det finns inte nån enstaka nyckel utan det är en helhet som ska vara bra. Klarar vi det, då har vi gjort det väldigt bra generellt, konstaterar förbundskapten Janne Andersson som valt ut de elva som ska inleda på Friends Arena ikväll.

Returmatchen spelas i Milano på måndag kl 20.45.

Sveriges startelva: Robin Olsen - Emil Krafth, Victor Nilsson Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson - Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg - Ola Toivonen, Marcus Berg.

Not: Jimmy Durmaz och Mikael Lustig på läktaren. Övriga spelare i truppen tillgängliga på bänken.

Senaste nytt: Herrlandslaget