Köp din förhandsbiljett till landskampen mot Danmark nu

Ladda upp tillsammans med herrlandslaget inför VM. Nu kan alla medlemmar i Landslagets Supporterklubb köpa biljetter till landskampen mot Danmark lördagen den 2 juni 19.45 på Nationalarenan Friends Arena.

Guldmedlemmar, medlemskapet kostar 200 kronor för ett år, får 50 procents rabatt på klackbiljetter och tio procents rabatt på andra delar av arenan. Silvermedlemmar, gratis medlemskap, får tio procents rabatt på klackbiljetter.

Som sista förberedelser på hemmaplan inför sommarens VM ska herrlandslaget spela landskamper mot Danmark och Peru i juni. Janne Anderssons landslag inleder mot grannlandet i söder den 2 juni klockan 19.45 på Friends Arena och avslutar sedan mot Peru den 9 juni på Ullevi klockan 19.15 innan avresan mot Ryssland.

I dag släpps biljetterna till landskampen mot Danmark för medlemmarna i Landslagets Supporterklubb och idrottsföreningar. Rabattkoderna för din biljett hittar du på fotbollsupporter.se.

Är du inte medlem i Landslagets Supporterklubb och vill köpa förhandsbiljett - och få tillgång till de rabatterade priserna - till landskampen är det inte försent än.

Alla supportrar som inte är medlemmar i Landslagets Supporterklubb får vänta till den 27 februari innan man kan köpa biljett till landskampen på Friends Arena.

Idrottsföreningar (förköp 20/2 – 26/2 17.00)
125 kr./st. vid köp av minst 10 och max 50 biljetter.
Önskemål mailas till biljett@svenskfotboll.se.
Begränsat antal!

Medlemmar i Supporterklubben samt föreningar kan handla redan från den 20 februari och fram till kl. 17.00 den 26 februari. OBS! En medlem kan köpa max 2 biljetter, 1 till sig själv och 1 till en gäst.

Herrlandslaget inför VM

  • 24 mars, Sverige-Chile, Solna - biljetter
  • 27 mars, Rumänien-Sverige, Craiova
  • 23-25 maj, träningsdagar i Stockholm
  • 28 maj-1 juni, träningsdagar i Båstad
  • 2 juni, Sverige-Danmark, Solna - biljettsläpp allmänhet 27 feb
  • 5-8 juni, träningsdagar i Stockholm
  • 9 juni, Sverige-Peru, Göteborg.
  • 12 juni, avresa till Ryssland

Senaste nytt: Herrlandslaget