Kategori: P17/00

66 spelare till läger på Bosön

Första dagarna i december ska 66 spelare födda år 2000 ha läger på Bosön ledda av bland annat förbundskaptenen Roland Nilsson. Nedan hittar du spelarna som är uttagna till lägret som pågår mellan 1 och 4 december.

Kategori: P17/00

Stark avslutning i EM-kval 1

Sverige var klara gruppsegrare redan innan den avslutande gruppspelsmatchen mot Georgien i EM-kval 1. Men det till trots - och att det var tredje matchen på fem dagar - visade Roland Nilssons landslag vilka som var det klart bästa laget i gruppen. Det var inget snack om saken och till slut vann Sverige med 4-0.
- Vi har jobbat med vissa saker, pratat om hur vi ska utnyttja motståndarnas svagheter och det gör vi väldigt bra idag. Vi får utdelning. Vi är ett bra lag, konstaterar Nilsson.

Kategori: P17/00
Startelvan i matchen mot Bulgarien.

Gruppsegern klar i EM-kvalet!

Två spelade matcher och sex inspelade poäng. P16-landslaget fortsätter vinna i EM-kvalet som spelas i Finland. Under fredagen följde Sverige upp onsdagens inledande seger med att besegra Bulgarien med 3-1. Landslaget toppar nu kvalgruppen och är kvalificerat till nästa steg i kvalspelet, Elite Round i vår.

Kategori: P17/00
Mawana gjorde tre mål mot Finland.

Svensk premiärseger i kvalet

P16-landslaget inledde kvalet till nästa års P17-EM på bästa tänkbara sätt. Värdnationen Finland besegrades under onsdagskvällen med klara 5-0 där Filston Mawana kom in och gjorde hattrick. Därmed toppar landslaget gruppen efter en spelad omgång inför fortsättningen mot Bulgarien på fredag.

Kategori: P17/00
Eduart Iljazi är en av 18 spelare i Roland Nilssons P16-trupp till EM-kvalet i Finland.

Roland Nilssons EM-kvaltrupp

Förbundskapten Roland Nilsson har tagit truppen till P16/00-landslagets EM-kval i Finland där Sverige ställs mot i tur och ordning värdarna Finland (28 sep), Bulgarien (30 sep) och Georgien (3 okt).
De två bästa lagen går vidare till Elite Round som spelas i vår.

Kategori: P17/00
Eduart Iljazi sätter straffen som ger Sverige segern med 2-1.

Dubbelseger mot Makedonien

5-1 i första mötet - och 2-1 i det andra mötet mot Makedonien under torsdagen på Tandsbyn Nya IP för P16-landslaget. Två bra genrep inför stundande EM-kval 1 om mindre än en månad för förbundskapten Roland Nilssons landslag.
- Det har varit två väldigt bra matcher, vi har fått jobba med dom sakerna vi inte var nöjda med i Finland, kollat på lite filmklipp och analyserat tillsammans, säger förbundskaptenen.

Kategori: P17/00
Roland Nilssons startelva i Ytterhogdal där P16-landslaget vann med 5-1 mot Makedonien.

Storseger i första matchen mot Makedonien

Om en månad väntar premiär i EM-kvalet för det svenska P16-landslaget. Som en förberedelse spelar Roland Nilssons landslag därför två matcher mot Makedonien - och det första mötet på Svedjevallen gick mycket bra. Det slutade med en 5-1-seger för Sverige.

Kategori: P17/00

Truppen mot Makedonien

I slutet av augusti och i början av september spelar P16-landslaget ett dubbelmöte mot Makedonien i Ytterhogdal och Tandsbyn. Här är truppen som förbundskapten Roland Nilsson har tagit ut till matcherna.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter