Kategori: P17/00
P17 tog hem La Manga-turneringen efter tredje raka segern, 3-1 mot Tjeckien.

Tre raka segrar för P17 i La Manga

P17/00-landslaget noterade tredje raka vinsten när La Manga-turneringen avslutades med match mot Tjeckien. Sverige vann matchen med 3-1 efter ledning 2-0 i paus och därmed också hela turneringen.
Svenska målskyttar för dagen Dejan Kulusevski, Filston Mawana och Viktor Krüger.

Kategori: P17/00
P17-landslaget fortsätter sin framfart i La Manga.

Andra raka segern för P17-landslaget

Under lördagen tog P17-landslagets sin andra raka seger i La Manga. Efter 4-3 mot Norge tidigare i veckan besegrade förbundskaptenen Roland Nilssons landslag Polen med 2-0 under lördagen.
- Det är alltid bra att vinna, det ger oss råg i ryggen inför framtiden.

Kategori: P17/00

4-3 mot Norge i La Manga

Dejan Kulusevski inledde målskyttet mot Norge.

P17-landslaget spelade idag årets första match i fyrnationsturneringen i spanska La Manga. Efter underläge 0-2 i halvtid kunde Sverige vända och vinna med segermålet till 4-3 i matchens sista spark.

Kategori: P17/00

66 spelare till läger på Bosön

Första dagarna i december ska 66 spelare födda år 2000 ha läger på Bosön ledda av bland annat förbundskaptenen Roland Nilsson. Nedan hittar du spelarna som är uttagna till lägret som pågår mellan 1 och 4 december.

Kategori: P17/00

Stark avslutning i EM-kval 1

Sverige var klara gruppsegrare redan innan den avslutande gruppspelsmatchen mot Georgien i EM-kval 1. Men det till trots - och att det var tredje matchen på fem dagar - visade Roland Nilssons landslag vilka som var det klart bästa laget i gruppen. Det var inget snack om saken och till slut vann Sverige med 4-0.
- Vi har jobbat med vissa saker, pratat om hur vi ska utnyttja motståndarnas svagheter och det gör vi väldigt bra idag. Vi får utdelning. Vi är ett bra lag, konstaterar Nilsson.

Kategori: P17/00
Startelvan i matchen mot Bulgarien.

Gruppsegern klar i EM-kvalet!

Två spelade matcher och sex inspelade poäng. P16-landslaget fortsätter vinna i EM-kvalet som spelas i Finland. Under fredagen följde Sverige upp onsdagens inledande seger med att besegra Bulgarien med 3-1. Landslaget toppar nu kvalgruppen och är kvalificerat till nästa steg i kvalspelet, Elite Round i vår.

Kategori: P17/00
Mawana gjorde tre mål mot Finland.

Svensk premiärseger i kvalet

P16-landslaget inledde kvalet till nästa års P17-EM på bästa tänkbara sätt. Värdnationen Finland besegrades under onsdagskvällen med klara 5-0 där Filston Mawana kom in och gjorde hattrick. Därmed toppar landslaget gruppen efter en spelad omgång inför fortsättningen mot Bulgarien på fredag.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter