Kategori: P17/00
P17-landslaget förlorade den inledande matchen i Elite round mot Ukraina med 1-2.

Övertidsmål ledde till förlust

P17/00-landslaget fick inte den inledningen man önskat i Elite round. Trots en sen svensk kvittering via ett självmål hann Ukraina med att sätta segermålet till 2-1 i den första övertidsminuten. Ett bittert resultat men nu är det bara att ladda om batterierna inför matchen mot Österrike på lördag.
- Det är jättebesviket, så är det ju. Nu får vi titta lite snabbt på det idag och sen får vi vara positiva inför Österrike, säger förbundskaptenen Roland Nilsson.

Kategori: P17/00

P17/00-landslagets trupp till Elite Round

P17-landslaget hade en bra genomkörare i La Manga för mindre än en månad sedan. Roland Nilssons landslag vann alla tre matcherna och laget har förberett sig bra inför Elite Round i Österrike om lite drygt två veckor. Nedan hittar du truppen till det avgörande gruppspelet.

Kategori: P17/00
P17 tog hem La Manga-turneringen efter tredje raka segern, 3-1 mot Tjeckien.

Tre raka segrar för P17 i La Manga

P17/00-landslaget noterade tredje raka vinsten när La Manga-turneringen avslutades med match mot Tjeckien. Sverige vann matchen med 3-1 efter ledning 2-0 i paus och därmed också hela turneringen.
Svenska målskyttar för dagen Dejan Kulusevski, Filston Mawana och Viktor Krüger.

Kategori: P17/00
P17-landslaget fortsätter sin framfart i La Manga.

Andra raka segern för P17-landslaget

Under lördagen tog P17-landslagets sin andra raka seger i La Manga. Efter 4-3 mot Norge tidigare i veckan besegrade förbundskaptenen Roland Nilssons landslag Polen med 2-0 under lördagen.
- Det är alltid bra att vinna, det ger oss råg i ryggen inför framtiden.

Kategori: P17/00

4-3 mot Norge i La Manga

Dejan Kulusevski inledde målskyttet mot Norge.

P17-landslaget spelade idag årets första match i fyrnationsturneringen i spanska La Manga. Efter underläge 0-2 i halvtid kunde Sverige vända och vinna med segermålet till 4-3 i matchens sista spark.

Kategori: P17/00

66 spelare till läger på Bosön

Första dagarna i december ska 66 spelare födda år 2000 ha läger på Bosön ledda av bland annat förbundskaptenen Roland Nilsson. Nedan hittar du spelarna som är uttagna till lägret som pågår mellan 1 och 4 december.

Kategori: P17/00

Stark avslutning i EM-kval 1

Sverige var klara gruppsegrare redan innan den avslutande gruppspelsmatchen mot Georgien i EM-kval 1. Men det till trots - och att det var tredje matchen på fem dagar - visade Roland Nilssons landslag vilka som var det klart bästa laget i gruppen. Det var inget snack om saken och till slut vann Sverige med 4-0.
- Vi har jobbat med vissa saker, pratat om hur vi ska utnyttja motståndarnas svagheter och det gör vi väldigt bra idag. Vi får utdelning. Vi är ett bra lag, konstaterar Nilsson.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter