Kategori: P16/02

Läger för P16/02 future team

Ulf Kristiansson, ny förbundskapten för future team, har presenterat sin första trupp.

Ulf Kristiansson, förbundskapten för P16/02 future team, har kallat 33 spelare till läger på Bosön 6-8 mars. Ingen av de kallade spelarna har spelat någon landskamp tidigare.
Med i ledarstaben på lägret är bland andra också U21-landslagets assisterande förbundskapten Andreas Pettersson.

Kategori: P16/02

P15/02-landslaget EM-kvalar på hemmaplan

Det nuvarande P15/02-landslaget kommer att spela EM-kval 1 nästa höst på hemmaplan. Det står klart efter lottningen till kvalet i Nyon under onsdagen. P15/02-landslaget kommer att ställas mot Montenegro, Liechtenstein och Nederländerna i EM-kval 1.

Kategori: Landslag

Sverige stiger i rang i lottningarna

Imorgon onsdag lottas de kommande EM-kvalen på pojksidan. Och Sverige återfinns på historiskt höga nivåer sett till förutsättningarna. En god spiral för landslagsfotbollen och en grund för fortsatta framgångar.
- Det är effekten av de resultat vi uppnått de senaste fyra åren. Det är det som är grunden för UEFA:s ranking, säger utbildningschefen Claes Eriksson.

Kategori: P16/02

P15/02-landslaget tog revansch

Efter att ha förlorat första mötet med 2-3 tog Sveriges P15/02-landslag en rejäl revansch mot Norge under torsdagen. Christofer Augustssons landslag övertygade och vann med 4-0 i Moelv.
- Det är klart roligare att vinna fotbollsmatcher, konstaterar förbundskaptenen.

Kategori: P16/02
P15:s startelva i Moelv 19/9. Foto: SvFF

Norge vann första P15-kampen

P15-landslaget föll i den första av två landskamper i Moelv mot Norge. Tisdagsmatchen slutade 3-2 (2-1) till hemmalaget efter tidig hemmaledning och sen svensk reducering.
- Norge är väl lite bättre än oss idag. Det finns bra saker men också sånt som vi kan göra bättre, konstaterar förbundskapten Christofer Augustsson efter 02:ornas tredje landskamp.

Kategori: P16/02

P15/02-trupp till dubbelmöte mot Norge

I sin två första landskamper ihop vann P15-landslaget en match och spelade en match oavgjord mot Finland. Den 19 och 21 september väntar nästa dubbelmöte - mot Norge - för förbundskaptenen Christofer Augustssons landslag. Matcherna spelas även i Moelv, Norge.

Kategori: P16/02

Delad poäng i match två mot Finland

Sverige var på väg mot ytterligare en seger mot Finland när den finska kvitteringen kom med en av matchens sista sparkar. P15-landslaget höll 1-0 länge men den andra drabbningen mot Finland slutade till slut 1-1.

- Det är alltid surt att släppa in mål och framförallt ju närmare slutet man kommer, säger förbundskapten Christofer Augustsson som trots oavgjort var nöjd med stora delar av matchen.

Kategori: P16/02

3-0 för P15/02 i första landskampen

Tim Prica gjorde två av målen när P15/02 besegrade Finland med 3-0.

Det blev en lyckad premiärlandskamp för nya kullen P15/02. Finland besegrades med 3-0 i Märsta efter två mål av Tim Prica i den första halvleken och ett av inbytte Lucas Lima i den andra.
Lagen möts på nytt på Enavallen i Enköping på torsdag klockan 18.30.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter