Kategori: P16/02
Jonas Eriksson tillsammans med Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark.

Jonas Eriksson dömer P15 mot Finland

Champions League-kval i tisdags, allsvenskt möte under söndagen, P15-landskamp i morgon tisdag. När spelarna i P15-landslaget tar emot Finland i märsta och gör sina allra första landskamper kommer betydligt mer erfarne Jonas Eriksson vara huvuddomare.

- Jag kan inte riktigt komma ihäg när ja dömde på den här åldersnivån senast. Jag tror det var i början på 90-talet, när jag själv var 17 år, säger Jonas Eriksson.

Kategori: P16/02
P15-landslaget spelar sina två första landskamper mot Finland i Märsta och Enköping.

Augustsson inför P15:s första matcher

Om en vecka, tisdag 22 augusti, spelar P15/02-landslaget sin första match tillsammans. Förbundskapten Christofer Augustsson har kallat 18 spelare till dubbelmötet mot Finland i Märsta och Enköping.
- Det känns jättekul och spännande så klart. Ska bli intressant att se, utifrån det lilla vi hunnit med tillsammans, hur vi kan överföra teori till match, säger Christofer Augustsson.

Kategori: P16/02

Dags för 02:ornas första landskamper

Vårt yngsta pojklandslag, P15 födda 2002, spelar sina första landskamper 22 och 24 augusti. För motståndet i Märsta och Enköping står Finland och matcherna kommer även att sändas här på svenskfotboll.se.

Kategori: P16/02

P15-landslaget samlas för första gången

P15/02-landslaget samlas för första gången på Bosön mellan 3 och 6 augusti. Det blir också den nyrekryterade förbundskaptenen Christofer Augustssons första samling. Nedan ser du vilka 44 spelare som är uttagna.

Visa alla nyheter