Kategori: P19/95

Två utvisningar och 0-2 mot Island

Sixten Mohlin gjorde en bra insats i 0-2-matchen mot Island där Sverige under större delen av matchen spelade med nio man.

P19/95-landslaget föll även i veckans andra match mot Island. Nu med 2-0 efter att Sverige dragit på sig två röda kort i den första halvleken.
– Jag är jättebesviken. Tyvärr är det ett helt oacceptabelt uppträdande på landslagsnivå. Jag är dock mycket nöjd med den attityd som killarna som var kvar på planen visade. De kämpade heroiskt, kommenterar förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P19/95

Förlust 0-3 mot Island

P19/95-landslaget förlorade med 3-0 i den första av veckans två landskamper mot Island. Matchen utvecklades till en fysisk batalj där den isländska segern var målmässigt för stor, bland annat kom 3-0 efter ett svenskt självmål.
– Vi stod inte upp fysiskt i den här matchen. Det var lite som att se seniorer mot juniorer och det håller inte när vi kommer till Elite Round, säger förbundskapten Tomas Turesson efter matchen.

Kategori: P19/95
Arber Zeneli

P19-trupp till Island

I maj spelar det svenska P19-landslaget Elite Round-kvalet i Bulgarien. Som ett led i förberedelserna tar Tomas Turesson med sig laget till Island för två matcher i början av mars.

Kategori: P19/95

P18-trupp till läger på Bosön

P18/95-landslagets förbundskapten Tomas Turesson har kallat 27 spelare till läger på Bosön 15-18 november. Laget har bland annat att se fram emot Elite Round i EM-kvalet i vår.

Kategori: P19/95
Glädje vid 2-0-målet

Storseger i EM-kvalet

Sverige avslutade EM-kval 1 med storseger, 5-1, mot Azerbajdzjan på Landskrona IP. En poäng hade räckt för att säkra svenskt avancemang till nästa kvalrunda.
- En oerhörd lättnad, man har haft en klump i magen några dagar, sa förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P19/95
P18-landslaget  föll med 1-0 mot Irland på Ängelholms IP.

Tung 1-0-förlust mot Irland

P18/95-landslaget föll mot Irland med 1-0 i den andra matchen i EM-kvalet. På Ängelholms IP var det inhopparen Liam Kelly som gjorde matchens enda mål i den 83:e minuten.
– Ganska så bittert. Vi spelar bra och skapar tillräckligt för att vinna den här matchen, kommenterar förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P19/95
Muamer Tankovic laddar för ett av tre mål mot Bosnien.

P18/95: Tankovic avgjorde mot Bosnien

P18/95 fick en smakstart på EM-kvalet med seger 4-1 mot Bosnien. Muamer Tankovic stod för tre mål, och hade bud på ännu fler.
- Han var en nivå högre än alla andra idag får man säga. Hela laget gör en jättebra andra halvlek som gör att segern är välförtjänt, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: Superettan
Niclas Eliasson, Falkenberg

Niclas är månadens Tipselitspelare

Laget toppar Superettan och själv leder han assistligan. Närmast på programmet - EM-kval med P18-landslaget. Falkenbergs Niclas Eliasson imponerar på alla plan och är juryns val som Månadens Tipselitspelare för september.

Kategori: P19/95

Trupp till EM-kvalet i Skåne

2015 spelas U20-VM i Nya Zeeland. Vägen dit är lång och den börjar med EM-kval 1 i oktober 2013. Sverige står värd för sin kvalgrupp och matcherna spelas i Trelleborg, Ängelholm och Landskrona 10-15 oktober.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter