Kategori: P19/96

U20-match mot Danmark

Elias Andersson

Ett kombinerat lag av spelare födda 1995 och -96 tar sig an Danmark i Horsens den 12 oktober. Truppen nominerades av tillförordnade Hans Wildow på tisdagen.

Kategori: P19/96
Tim Erlandsson deppar i det svenska målet efter 1-3 mot Ryssland.

P19/96: Förlust i sista matchen

P96-landslaget avslutade med ännu en förlust, 1-3 mot Ryssland på Nya Parken i Norrköping. Valmir Berisha gjorde det svenska reduceringsmålet. Ryssland till EM-slutspel som grupsegrare, i gruppens andra match spelade Litauen och Belgien 2-2

Kategori: P19/96

P19/96: Förlust mot Belgien

Sveriges drömmar om EM-slutspel i Grekland i juli finns inte längre. Sverige förlorade den andra gruppspelsmatchen mot Belgien med 2-0 efter ett svenskt självmål och ett drömmål av Marco Weymans.

Kategori: P19/96

Fokus inför nyckelmatch på Kopparvallen

- Vi har väldigt bra stämning i truppen. Och vi vet att vi fortfarande har avgörandet i våra egna händer.
P19-landslagets förbundskapten Claes Eriksson är förhoppningsfull inför fortsättningen av EM-kvalet mot Belgien i Åtvidaberg på lördagen.

Kategori: P19/96

P19/96: 1-1 mot Litauen i EM-kvalet

Sverige fick nöja sig med 1-1 i första gruppspelsmatchen av EM-kvalets Elite Round mot Litauen. Sverige ledde i paus tack vare Valmir Berishas välplacerade vänsterskott, men gästerna kvitterade efter dryga timmen på Nya Parken.

Kategori: P19/96

P19-läger i januari

I mars spelar P19 EM-kvalets Elite Round mot Ryssland, Belgien och Litauen. Som ett led i förberedelserna har förbundskapten Claes Eriksson kallat till ett första läger i Stockholm.

Kategori: P19/96
P18/96-landslaget är vidare till andra rundan i EM-kvalet.

Vidare efter femetta mot Bulgarien

P18/96-landslaget är vidare till EM-kvalets Elite Round efter att ha avslutat kvalomgång 1 med att besegra Bulgarien med 5-1. Sverige slutar tvåa i gruppen på samma poäng som Ukraina, men med sämre målskillnad.
– Idag fick vi äntligen ordning på spelet och vann fullt rättvist, kommenterar förbundskapten Claes Eriksson en stund efter matchen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter