Kategori: P18/97

Österrike värdiga segrare i Bollnäs

Sverige föll med hela 1-4 i avslutningsmatchen i 4-nationsturneringen i Hälsingland.
- Det känns lite bistert. Vi hade faktiskt chansen att vinna turneringen inför den här matchen men Österrike var på en annan nivå än oss idag, konstaterar förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P18/97

Nytt kryss i Hälsingland

Efter 2-2 mot Norge i 4-nationsturneringen i Hälsingland i tisdags följde P17 idag upp med 1-1 mot Slovakien inför 452 på Älvvallen i Ljusdal.
- Men om jag var besviken över poängtappet i tisdags så ska vi i stort sett vara nöjda över en poäng idag. Det jämnar ut sig, tillstod förbundskapten Tomas Turesson efteråt

Kategori: P18/97

Sent poängtapp i Söderhamn

Idag inleddes fyrnationsturneringen för P17-landslag i Hälsingland och dagens spelort var Söderhamn. 790 åskådare fick se Sverige och Norge spela 2-2. Sverige hade 2-0-ledningen men Norge lyckades komma tillbaka och kvittera på tilläggstid

Kategori: P18/97

Oavgjort 2-2 mot Schweiz i Hofors

P17/97-landslaget spelade oavgjort 2-2 mot Schweiz inför drygt 500 åskådare på Stålringen i Hofors. En av fyra debutanter för dagen, Falkenbergs Gustaf Nilsson, gjorde båda Sveriges mål i matchen, som var den första av två möten den här veckan.
– Jag är jättenöjd med insatsen, men ändå lite besviken på resultatet, trots att vi möter tufft motstånd, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter