Kategori: P17/97

Österrike värdiga segrare i Bollnäs

Sverige föll med hela 1-4 i avslutningsmatchen i 4-nationsturneringen i Hälsingland.
- Det känns lite bistert. Vi hade faktiskt chansen att vinna turneringen inför den här matchen men Österrike var på en annan nivå än oss idag, konstaterar förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P17/97

Nytt kryss i Hälsingland

Efter 2-2 mot Norge i 4-nationsturneringen i Hälsingland i tisdags följde P17 idag upp med 1-1 mot Slovakien inför 452 på Älvvallen i Ljusdal.
- Men om jag var besviken över poängtappet i tisdags så ska vi i stort sett vara nöjda över en poäng idag. Det jämnar ut sig, tillstod förbundskapten Tomas Turesson efteråt

Kategori: P17/97

Sent poängtapp i Söderhamn

Idag inleddes fyrnationsturneringen för P17-landslag i Hälsingland och dagens spelort var Söderhamn. 790 åskådare fick se Sverige och Norge spela 2-2. Sverige hade 2-0-ledningen men Norge lyckades komma tillbaka och kvittera på tilläggstid

Kategori: P17/97

Oavgjort 2-2 mot Schweiz i Hofors

P17/97-landslaget spelade oavgjort 2-2 mot Schweiz inför drygt 500 åskådare på Stålringen i Hofors. En av fyra debutanter för dagen, Falkenbergs Gustaf Nilsson, gjorde båda Sveriges mål i matchen, som var den första av två möten den här veckan.
– Jag är jättenöjd med insatsen, men ändå lite besviken på resultatet, trots att vi möter tufft motstånd, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P17/97

Ny seger mot Belgien

P17-landslagets "Future Team" besegrade Belgiens motsvarighet även i veckans andra möte. Jordan Larsson och Alexander Leksell svenska målskyttar i en match där Sverige vände underläge 0-1 till seger 2-1.
– Vi åt oss in i matchen och lyckades hålla undan till seger, kommenterar förbundskapten Tomas Turesson som lett laget tillsammans med kollegan Magnus Wikman.

Kategori: P17/97

3-1 mot Belgien för framtidslaget

Den svenska startelvan samlad strax före avspark. Foto: Hugo Van de Slyeke.

P17-landslagets "Future Team" besegrade ett skickligt Belgien med 3-1 på bortaplan. Zia Sakirovski, Yonathan Getachew och Albin Skoglund gjorde de svenska målen.
- Vi är väldigt glada förstås. Vi har sex debutanter i startelvan och byter in fem till under matchen, alla visar bra rörlighet och attityd vilket gör att vi kan vinna mot ett väldigt bra lag, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter