Kategori: P18/97
Förbundskaptenen Tomas Turesson har tagit ut truppen som ska spela EM-kval i oktober.

Truppen till EM-kvalstarten

Mellan den 7 och 12 oktober spelar P18/97-landslaget sina första EM-kvalmatcher i Belgien. Där väntar nämnda Belgien men också Vitryssland och San Marino i ett gruppspel. Ettan och tvåan i gruppen tar sig vidare till nästa kvalspelsomgång. Här är truppen som förbundskaptenen Tomas Turesson har tagit ut till EM-kvalet.

Kategori: P18/97

Dansk storseger i Gävle

Danmark är segrare i trenationsturneringen i Gästrikland efter odiskutabla 5-0 mot Sverige på Kastvallen i Gävle. Efter en jämn första halvlek var danskarna det bättre laget och siffrorna rann iväg i slutminuterna.

Kategori: P18/97

P18-seger i Hofors

Ali Suljic ledde Sverige till seger

Om en månad väntar EM-kvalet i Belgien för P18/97-landslaget. I förberedelserna ingår veckans trenationsturnering i Gästrikland där Sverige öppnade med 2-1-seger mot Norge.

Kategori: P18/97

Trupp till trenationsturnering

Förbundskapten Tomas Turesson har tagit ut sin trupp till matcherna mot Norge och Danmark den 3 respektive 7 september. Sveriges matcher kommer att spelas på Stålringen i Hofors och Kastvallen i Gävle.

Kategori: P18/97

Uddamålsförlust mot Makedonien

Det blev ingen ny seger mot Makedonien för det svenska P18-landslaget. I kvällens drabbning drog motståndarna det längsta strået och vann matchen med 3-2. Uddamålsvinst senast och uddamålsförlust idag. Det var således en samling med två täta matcher som summerades under torsdagskvällen.

Kategori: P18/97

Svensk vinst mot Makedonien

Det svenska P97-landslaget vann under tisdagskvällen sin första landskamp för året då Makedonien besegrades med 1-0. Det blev en svettig avslutning på matchen där David Olsson bland annat fick rädda en straff med tio minuter kvar. Det svenska laget klarade dock av anstormningen och bärgade årets första seger.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter