Kategori: P19/97

P19-läger inför Elite Round

Mellan den 7 och 10 januari kommer P19-landslaget att förbereda sig inför Elite Round under våren. Här är spelarna som förbundskaptenen Tomas Turesson har tagit ut till lägret på Bosön.

Kategori: P19/97

Elite Round i Portugal för P97

U19-EM i Tyskland sommaren 2016 är målet. Men då måste Portugal, Slovenien och Ryssland besegras i Elite Rounds kvalgrupp 6 i vår. En tuff utmaning för våra 97:or men inte något omöjligt.

Kategori: Landslag

UEFA-lottningar torsdag

UEFA-lottningar

Torsdag förmiddag lottas nästa års EM-kvalturneringar på pojksidan. Sverige är vidare till de båda Elite Round-kvalen och finns därmed med i alla fyra lottningarna.

Kategori: P19/97

Oavgjord turneringsavslutning

Det svenska P18-landslaget tog ytterligare en poäng i den tuffa träningsturneringen i Tyskland. I den avslutande matchen mot Serbien spelade landslaget 1-1 efter en ny stark insats.
- Jag är väldigt nöjd med vad hela laget presterat i veckan. Spelarna ska ha en stor eloge, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P19/97

Stark svensk insats i Pirmasens

Sveriges P18-landslag imponerade när man spelade 1-1 mot Frankrike i fyrnationsturneringen i Tyskland.
- Ett bra resultat mot en sådan toppnation. Jag är väldigt nöjd och vi gjorde återigen en väldigt bra första halvlek, konstaterade förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P19/97

Tyskland numret för stort

I den pågående fyrnationsturneringen i Tyskland blev det premiärförlust för det svenska P18-landslaget. Sverige stod för en stark första halvlek men kroknade efter paus. Värdnationen blev ett nummer för stort och vann till slut med 3-0 efter bland annat ett straffmål.

Kategori: P19/97

Turessons trupp till Tysklandsturnering

Norrköpings Filip Dagerstål är en av 19 spelare i P18/97-landslagets trupp till fyrnationsturneringen i Tyskland.

P18/97-landslaget spelar fyrnationsturnering i Tyskland med matcher 13:e, 15:e och 17:e november. Tuffast tänkbara motstånd väntar då det förutom mot värdarna Tyskland även blir matcher mot Frankrike och Serbien.

Kategori: P19/97
Filip Sachpekidis och medspelare föll mot Belgien med 2-0.

Förlust i sista matchen

Det svenska P18-landslaget stannar på två segrar i EM-kval 1. I den sista matchen besegrades Sverige av Belgien med 2-0. Sverige står för en bra insats och är trots förlusten kvalificerat för Elite Round. Landslaget inkasserade sex poäng vilket räcker till en andraplats i gruppen och vidare kvalspel nästa vår.

Kategori: P19/97

Sverige kvalificerat för Elite Round

Tre nya poäng och ännu en match utan insläppta mål. Det svenska P18-landslaget är fortsatt obesegrat i EM-kval 1 efter seger, 1-0, mot San Marino. Landslaget toppar kvalgruppen på maximala sex poäng och säkrade i och med vinsten avancemanget till EM-kvalets Elite Round nästa vår.

Kategori: P19/97
Gustaf Nilsson och Jordan Larsson ordnade målen mot Vitryssland

Seger efter stark prestation

Det svenska P18-landslaget fick bästa tänkbara start på resan mot EM-slutspelet i Tyskland nästa år. I den första matchen i EM-kval 1 besegrades nämligen Vitryssland med 2-0. Sverige stod för en stark insats men vinsten satt långt inne. Målen uteblev under lång tid och länge såg det ut att gå mot ett oavgjort resultat innan Sverige avgjorde med två mål under matchens sista tio minuter.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter