Kategori: P17/98
Simon Tibbling gav tips och råd till det nya P17-landslaget.

Tibbling inspirerade 66 yngre landslagsspelare

Den här veckan har nya P17-landslaget läger på Bosön, och på tisdagskvällen fick de en inspirerande föreläsning av EM-hjälten Simon Tibbling med påföljande frågestund.
- Jag vill gärna ge tillbaka till svensk fotboll det jag kan, och mer än gärna ge de yngre tankar på deras väg framåt, precis som jag själv fick en gång, sa Tibbling.

Kategori: P18/97

Uddamålsförlust mot Makedonien

Det blev ingen ny seger mot Makedonien för det svenska P18-landslaget. I kvällens drabbning drog motståndarna det längsta strået och vann matchen med 3-2. Uddamålsvinst senast och uddamålsförlust idag. Det var således en samling med två täta matcher som summerades under torsdagskvällen.

Kategori: P18/97

Svensk vinst mot Makedonien

Det svenska P97-landslaget vann under tisdagskvällen sin första landskamp för året då Makedonien besegrades med 1-0. Det blev en svettig avslutning på matchen där David Olsson bland annat fick rädda en straff med tio minuter kvar. Det svenska laget klarade dock av anstormningen och bärgade årets första seger.

Kategori: P18/97

Österrike värdiga segrare i Bollnäs

Sverige föll med hela 1-4 i avslutningsmatchen i 4-nationsturneringen i Hälsingland.
- Det känns lite bistert. Vi hade faktiskt chansen att vinna turneringen inför den här matchen men Österrike var på en annan nivå än oss idag, konstaterar förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P18/97

Nytt kryss i Hälsingland

Efter 2-2 mot Norge i 4-nationsturneringen i Hälsingland i tisdags följde P17 idag upp med 1-1 mot Slovakien inför 452 på Älvvallen i Ljusdal.
- Men om jag var besviken över poängtappet i tisdags så ska vi i stort sett vara nöjda över en poäng idag. Det jämnar ut sig, tillstod förbundskapten Tomas Turesson efteråt

Kategori: P18/97

Sent poängtapp i Söderhamn

Idag inleddes fyrnationsturneringen för P17-landslag i Hälsingland och dagens spelort var Söderhamn. 790 åskådare fick se Sverige och Norge spela 2-2. Sverige hade 2-0-ledningen men Norge lyckades komma tillbaka och kvittera på tilläggstid

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter