Kategori: P18/97

Trupp till trenationsturnering

Förbundskapten Tomas Turesson har tagit ut sin trupp till matcherna mot Norge och Danmark den 3 respektive 7 september. Sveriges matcher kommer att spelas på Stålringen i Hofors och Kastvallen i Gävle.

Kategori: P18/97

Uddamålsförlust mot Makedonien

Det blev ingen ny seger mot Makedonien för det svenska P18-landslaget. I kvällens drabbning drog motståndarna det längsta strået och vann matchen med 3-2. Uddamålsvinst senast och uddamålsförlust idag. Det var således en samling med två täta matcher som summerades under torsdagskvällen.

Kategori: P18/97

Svensk vinst mot Makedonien

Det svenska P97-landslaget vann under tisdagskvällen sin första landskamp för året då Makedonien besegrades med 1-0. Det blev en svettig avslutning på matchen där David Olsson bland annat fick rädda en straff med tio minuter kvar. Det svenska laget klarade dock av anstormningen och bärgade årets första seger.

Kategori: P18/97

Österrike värdiga segrare i Bollnäs

Sverige föll med hela 1-4 i avslutningsmatchen i 4-nationsturneringen i Hälsingland.
- Det känns lite bistert. Vi hade faktiskt chansen att vinna turneringen inför den här matchen men Österrike var på en annan nivå än oss idag, konstaterar förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P18/97

Nytt kryss i Hälsingland

Efter 2-2 mot Norge i 4-nationsturneringen i Hälsingland i tisdags följde P17 idag upp med 1-1 mot Slovakien inför 452 på Älvvallen i Ljusdal.
- Men om jag var besviken över poängtappet i tisdags så ska vi i stort sett vara nöjda över en poäng idag. Det jämnar ut sig, tillstod förbundskapten Tomas Turesson efteråt

Kategori: P18/97

Sent poängtapp i Söderhamn

Idag inleddes fyrnationsturneringen för P17-landslag i Hälsingland och dagens spelort var Söderhamn. 790 åskådare fick se Sverige och Norge spela 2-2. Sverige hade 2-0-ledningen men Norge lyckades komma tillbaka och kvittera på tilläggstid

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter