Kategori: P19/98

P98-landslagsläger inför Elite Round

I slutet av mars spelar P98-landslaget Elite Round mot Italien, Irland och Belgien på plats i den sistnämnda nationen. I början av januari ska förbundskaptenen Claes Erikssons landslag slipa formen tillsammans på Bosön. Nedan är den truppen som ska delta på lägret.

Kategori: P19/98

Italien, Irland och Belgien i P19 Elite Round

Uefa Under 19 Championship

P18/98-landslaget, som i kraft av goda kvalresultat var i första seedningsgrupp, lottades mot på pappret tufft motstånd i EM-kvalets Elite Round, som avgörs i vår.
Sverige spelar i grupp 7 mot Italien, Irland och Belgien med de sistnämnda som hemmalag. Speldagar 23, 25 och 28 mars.

Kategori: P19/98

P18-landslaget vann gruppen i EM-kval 1

P18-landslaget vann tre raka matcher i EM-kval 1 i Serbien. Efter segrarna mot Malta och Moldavien gjorde Sverige upp i en ren gruppfinal mot Serbien under måndagen. Claes Erikssons landslag vände underläge två gånger om och satte 3-2-målet på övertid i den andra halvleken.
- Fantastiskt skön seger, mycket kämpa in i det sista. Det blir riktigt känslomässigt när det blir vändningar så där också, säger förbundskaptenen.

Kategori: P19/98

Kämpaseger för decimerat Sverige

P18-landslaget står på full pott efter två omgångar i EM-kval 1 och är klara för Elite Round i vår. Moldavien besegrades med matchens enda mål men Sverige, som spelade en man kort mot slutet, fick kriga in på mållinjen för poängen. Nu återstår bara en ren gruppfinal mot likaledes klara Serbien på måndag.

Kategori: P19/98

Klar seger mot Malta

P18-landslaget fick den start de ville ha av EM-kval 1. Under onsdagens premiärmatch besegrade förbundskapten Claes Erikssons landslag Malta med 4-0 - efter en riktig kanonstart med en 2-0-ledning redan efter 17 minuters spel.
- Det känns skönt, en bra förutsättning för framtiden här i kvalet. Nu får vi försöka komma ner på jorden, vila, titta mer på dom taktiska bitarna och ladda om inför Moldavien på fredag, säger förbundskaptenen.

Kategori: P19/98
Förbundskaptenen Claes Eriksson har tagit ut sin trupp till kommande EM-kval 1 i Serbien.

EM-kvaltruppen för P18-landslaget

Den 9 november inleder P18-landslaget EM-kval 1 i Serbien mot Malta. Därefter väntar matcher mot Moldavien den 11 och sedan värdlandet Serbien den 14 november. De två första lagen i gruppspelet är garanterade en plats till Elite Round som spelas under våren 2017.

Kategori: P19/98

Seger mot Skottland

Efter en mindre bra insats och förlust i tisdags studsade Sverige tillbaka med besked i det andra mötet med Skottland i Edinburgh. Svensk seger med 2-1, alla mål i den andra halvleken.
- En bra match och nyttigt för oss att få göra en bra insats i 90 minuter, säger Claes Eriiksson efter matchen som stärker laget inför EM-kvalet i Serbien i november.

Kategori: P19/98

Rättvis skotsk seger i Edinburgh

Sveriges P18-landslag föll i det första mötet av två mot Skottland i Edinburgh med 0-2 (0-0).
- Vi gör en helt okej första halvlek men en riktigt svag andra, konstaterade förbundskapten Claes Eriksson som hoppas få se bättre energi från det svenska laget i returmötet på torsdag.

Kategori: P19/98
Förbundskapten Claes Eriksson tillsammans med uttagna spelaren Isac Lidberg.

P18-trupp till Skottlandsmatcher

Den 4 och 6 oktober spelar P18-landslaget landskamper mot Skottland. Matcherna är de två sista inför landslagets EM-kval som spelas i november. Matcherna mot Skottland spelas på National Performance Centre i Edinburgh. Förbundskapten Claes Eriksson har tagit ut truppen.

Kategori: P19/98
Viktor Gyökeres, från start mot Danmark

Rekyl för P18 i Danmark

Efter en magnifik match mot Norge i söndags (6-2) kom en reaktion mot Danmark. Sverige var inte på tårna från start och efter 0-2 i halvtid kom man inte nämre än 1-3 till slut trots en uppryckning i andra halvlek. Sverige åker ändå hem som segrare i trenationsturneringen i danska Nyborg på målskillnad

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter