Kategori: P18/99

Kryss i andra mötet med Ungern

Efter storsegern 4-1 i tisdags fick Sverige nöja sig med 1-1 när man åter mötte Ungern, denna gång på en eminent plan på den nationella träningsanläggningen i Telki.
Förbundskapten Tomas Turesson nöjd efteråt, totalt sett med båda matcherna i beaktande.
- Vi har utvecklats och nu har vi ytterligare några matcher på oss inför EM-kvalet.

Kategori: P18/99

Blixtrande anfallsspel bakom storseger

En anfallsmässigt formidabel insats efter halvtidsvilan gav svenskt 4-1 (1-0) i den första bortalandskampen av två i Ungern.
- En stor eloge till killarna för ett bra försvarsspel hela matchen igenom. Och för ett grymt anfallsspel i den andra halvleken, berömde en mycket nöjd förbundskapten Tomas Turesson direkt efter storsegern.

Kategori: P18/99

P18-trupp till dubbelmöte med Ungern

P18/99-landslagets förbundskapten Tomas Turesson har tagit ut 18 spelare till bortalandskamper mot Ungern 6 juni och 8 juni.
99:orna spelar i oktober den första omgången i kvalet till nästa P19-EM där de ställs mot Estland, Moldavien och Italien.

Kategori: P18/99

P18-trupp till Bosön

Mellan den 20 och 23 mars ska P18-landslaget, med 68 spelare, träna och utbildas på Bosön. Förutom fotbollsutbildning ska spelarna få lära sig om kost, fys, kommunikation och idrottspsykologi. Nedan hittar du de 68 spelare som förbundskaptenen Tomas Turesson har valt ut till lägret.

Kategori: P18/99

Kvalomgång 1 till P19-EM 2018 lottad

Uefa Under 19 Championship

Sverige lottades in i grupp 9 tillsammans med Italien, Estland och Moldavien när första omgången av kvalet till P19-EM 2018 lottades på luciadagen. Det är årskullen födda 1999 och senare som representerar Sverige i tävlingen, det vill säga dagens P17/99-landslag.
Sverige kommer att stå som värd för gruppen med speldagar 4, 7, 10 oktober 2017.

Kategori: P18/99
Två baklängesmål i slutet av första halvleken blev för tufft för ett hårt kämpande Sverige som förlorade med 1-2 på Tibblevallen.

Uddamålsförlust mot England

Efter en imponerande insats vann P17-landslaget med 1-0 i det första mötet av två mot England i fredags. Under söndagen var det England som drog det längsta strået och vann med 2-1 - men förbundskaptenen Tomas Turesson berömmer sina spelare över de båda insatserna i dubbelmötet.
- Jag är väldigt nöjd över hur vi presterar. Vi fick mycket beröm av dom engelska förbundskapten att vi stod upp som vi gjorde. Det är dom inte vana vid.

Kategori: P18/99
P17-landslaget vann med 1-0 mot England under fredagen.

Imponerande seger mot England

P17-landslaget tog en imponerade 1-0-seger mot England på Kungsängens IP under fredagen. Efter matchen var förbundskaptenen Tomas Turesson mycket nöjd över både insats och resultat.
- Jag är otroligt nöjd över resultatet. Det här är en toppnation i europeisk fotboll. Vi har börjat ta plats och tar steg hela tiden med våra ungdomslandslag.

Kategori: P18/99
Tomas Turesson

Ökad respekt för svenska U-landslag

Vårt svenska P17-landslag tar sig an England i ett ovisst dubbelmöte på Kungsängens IP (7 oktober) respektive Tibblevallen i Täby (9 oktober).
– Det var faktiskt England som ville möta oss och det är väldigt kul när de stora nationerna själva ställer frågan. Våra ungdomslandslag har vuxit i respekt i takt med alla framgångar vi haft de senaste åren. Det märks tydligt, konstaterar P17-förbundskaptenen Tomas Turesson.

Kategori: P18/99

P17-trupp till dubbelmöte med England

Anel Ahmedhodzic är en av 18 spelare i truppen till dubbellandskapen mot England.

P17/99-landslagets förbundskapten Tomas Turesson har tagit ut 18 spelare till de två landskamperna mot England i Kungsängen 7 oktober och Täby 9 oktober.
Att notera är att den här truppen består av 18 andra spelare än de som deltog i fyrnationsturneringen i Hälsingland i början av september.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter