Kategori: P19/99

Trupp till Elite Round i Rumänien

Joseph Colley, P19/99.

Igår blev P17-landslaget klara för sitt EM-slutspel. Nästa vecka är det P19/99 som spelar Elite Round, där målet är en plats i sommarens U19-EM. Förbundskapten Tomas Turesson har presenterat den trupp om 20 spelare som ska göra det.

Kategori: Landslag

Sverige stiger i rang i lottningarna

Imorgon onsdag lottas de kommande EM-kvalen på pojksidan. Och Sverige återfinns på historiskt höga nivåer sett till förutsättningarna. En god spiral för landslagsfotbollen och en grund för fortsatta framgångar.
- Det är effekten av de resultat vi uppnått de senaste fyra åren. Det är det som är grunden för UEFA:s ranking, säger utbildningschefen Claes Eriksson.

Kategori: P19/99

Klar 3-0-seger mot Finland

P18/99-landslaget fick revansch efter den sena förlusten mot Polen med 0-1. Under fredagen besegrade man Finland med 3-0 och Tomas Turessons landslag får därmed lämna Spanien med en seger i bagaget inför elite round i mars.
- Det var viktigt för oss att gå härifrån med en 3-0-seger, säger förbundskaptenen.

Kategori: P19/99

Sen förlust mot Polen

Det svenska P18/99-landslaget förlorade mot Polen med 0-1 i Katalonien. Det efter ett sent mål på hörna i den 88:e minuten - men förbundskaptenen Tomas Turesson var inte alltför besviken efteråt.
- Tråkigt och surt för oss men vår uppgift är att analysera matchen och förbereda oss för elite round i vår och det fanns mycket bra saker för oss att ta med oss från matchen, säger han.

Kategori: P19/99

Matcher mot Polen och Finland

P18-landslaget rundar av säsongen med två matcher nere i Tordera norr om Barcelona. För motståndet står först Polen och därefter Finland 8 respektive 10 november. Förbundskapten Tomas Turesson har nominerat 18 man.

Kategori: P19/99

Förlust mot Italien - men vidare i kvalet

Förutsättningarna var klara: vid oavgjort eller svensk seger mot Italien i Jönköping var gruppsegern i EM-kval 1 klar för P18/99-landslaget. Det slutade dock med en 2-3-förlust på Stadsparksvallen. Sverige är trots förlusten klara för elite round i vår.

Kategori: P19/99
P18/99-landslaget och Joseph Colley är med sina två segrar klara för elite round i vår.

Sverige klart för Elite Round

P18/99-landslaget tar ett steg närmare EM. Det står klart efter 3-0-segern mot Moldavien på Vapenvallen i Huskvarna.
- Det är skönt, riktigt skönt. Samlingen innan kvalet gjorde vi inte bra och nu det här. Så vi har varit nere i gruvan och vänt. Så det känns superskönt, säger förbundskaptenen Tomas Turesson.

Kategori: P19/99

Klar seger i kvalpremiären

P18-landslaget inledde EM-kvalspelet på hemmaplan övertygande och besegrade Estland med klara 4-0. På Stadsparksvallen i Jönköping spräckte Adrian Edqvist nollan redan efter åtta minuter och till slut vann alltså Sverige med klara 4-0.

- Jag är såklart väldigt nöjd, både med resultatet och vår prestation idag. Det är alltid en anspänning inför första matchen, men det hanterade killarna bra idag, säger förbundskapten Tomas Turesson.

Kategori: P19/99
Allvaret närmar sig för P18/99-landslaget som spelar EM-kval 1 i Jönköping och Huskvarna.

Truppen till EM-kval 1

Det drar ihop sig för P18/99-landslaget. Förbundskaptenen Tomas Turessons landslag ska spela EM-kval 1 i Jönköping och Huskvarna mellan den 4 och 10 oktober. Nu har förbundskaptenen tagit ut truppen till matcherna som väntar mot Estland, Moldavien och Italien.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter