Kategori: U21 herr
Håkan Ericson har många U21-spelare på plats i Abu Dhabi. Här med Oscar Lewicki.

Webb-TV: Ericson om U21-spelarnas insatser

U21-landslaget spelar EM-slutspel i sommar. En stor del av den A-trupp som nu är samlad i Abu Dhabi består av spelare som är aktuella för sommarens slutspel.
Hör vad förbundskaptenen Håkan Ericson har att säga om sina intryck så här långt på januariturnén.

Kategori: U21 herr

Ny straffseger för U21

Sveriges U21-landslag spelade under kvällen 2-2 mot Österrike på Cypern. Vinnaren korades från straffpunkten där Sverige drog det längsta strået. 4-2 på straffarna och totalt 6-4.

- En riktigt bra fotbollsmatch med hög kvalité, säger förbundskapten Håkan Ericson.

Kategori: U21 herr

1-1 mot Cypern

Anton Cajtoft, vaktar målet mot Cypern.

Sveriges unga U21-lag spelade 1-1 i Paphos mot Cypern. I den särskiljande straffläggningen vann svenskarna med 5-3 och får därmed möta segraren i Tjeckien-Österrike på tisdag.
- Totalt sett får vi väl vara nöjda. Det är en godkänd insats, inte mer, menade Håkan Ericson efter det nykomponerade lagets första insats.

Kategori: U21 herr
Foto: UEFA / Sportsfile.

U21-EM: Sverige mot England, Italien, Portugal

England, Italien och Portugal. Det blev U21-landslagets lott i slutspelet av U21-EM.
- Det känns som vanligt efter en sån här lottning. Vi får oerhört tufft motstånd, men som sagt så finns det inga dåliga lag i ett U21-slutspel. Det ska bli intressant, säger förbundskapten Håkan Ericson.

Kategori: U21 herr

Sverige till U21-EM

U21-landslaget besegrade Frankrike med 4-1 på Örjans Vall, och är därmed klara för U21-EM i Tjeckien nästa år. Isaac Kiese Thelin och Oscar Lewicki stod för två mål var, och hela laget stod för ännu en bragdinsats.

Kategori: U21 herr
Melker Hallberg, från start på Örjans Vall

Flera nya namn i startelvan mot Frankrike

Det är flera förändringar i U21-landslagets startelva till kvällens möte med Frankrike, jämfört med bortamötet i fredags. Förbundskapten Håkan Ericson tvingas till förändringar i backlinjen, men väljer också att göra förändringar på mittfältet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter