Kategori: U21 herr

Information om onlineköp av U21-EM-biljetter

Skärmklipp tickets.u21poland.com

De som försöker köpa biljetter via de polska arrangörernas webbförsäljning ombeds i proceduren ange ett "PESEL"-nummer. Det är endast applicerbart på polska medborgare och svenska supportrar måste därför följa den tilläggsinstruktion som anges på sajten om att mejla in vissa uppgifter.

Kategori: U21 herr
U21-landslaget EM-genrepar mot Danmark på Olympia den 10 juni.

U21 EM-laddar i Helsingborg

U21-landslaget kommer att ligga på träningsläger i Helsingborg veckan före sommarens EM-slutspel.
Den 10 juni klockan 14.00 genrepar Håkan Ericsons lag på Olympia mot likaledes EM-klara Danmark.

Kategori: U21 herr

U21-kval mot bl a Belgien och Turkiet

Sveriges U21:or ställs åter mot Turkiet i EM-kval. Här Isak Ssewankambo, född -96 och aktuell för kommande kval, i aktion i avgörande gruppmatchen i kvalet till U21-EM 2015.

U21-landslaget med spelare födda 1996 och senare inleder i höst kvalet till U21-EM 2019. Kvalet lottades torsdag morgon och Sverige, ett av de toppseedade lagen, lottades in i grupp 6 tillsammans med Belgien, Turkiet, Ungern, Cypern och Malta.

Kategori: U21 herr
Gustav Engvall är en av flera rutinerade U21-spelare som har möjlighet att delta även i nästa EM-kval.

Kvallottning för nästa U21-kull

Torsdag morgon klockan 09.00 lottas kvalet till U21-EM 2019, som kommer att avgöras med slutspel i Italien. Det är ett svenskt landslag med spelare födda 1996 och senare som ska gå in i kvalet, sannolikt i september.
Sverige finns inför lottningen med i skålen bland de toppseedade lagen.

Kategori: U21 herr
Efter sommarens U21-EM i Polen kommer Håkan Ericson att sluta som förbundskapten för U21-landslaget.

Ericson slutar som förbundskapten för U21-landslaget efter EM

Förbundskapten Håkan Ericson avslutar sitt uppdrag för U21-landslaget när hans kontrakt löper ut efter sommarens EM i Polen.
- Håkan Ericson gör ett väldigt bra jobb med U21-landslaget. Jag är både glad och tacksam för de resultat han åstadkommit. Nu hoppas vi också på nya framgångar i sommar, säger generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Kategori: U21 herr
Gula väggen i Prag

England i EM-öppningen för U21

Sverige öppnar U21-EM den 16 juni i Kielce mot England. Lottningen i Krakow gav även Polen (19 juni i Lublin) samt Slovakien (22 juni i Lublin) i gruppspelet. Gruppsegraren samt den bästa bland de tre grupptvåorna till semifinal.
- Det är fantastiskt roligt att möta ett värdland (Polen). England är alltid speciellt för Sverige att möta. Slovakien kan vi inte så mycket om - än så länge, sa förbundskapten Håkan Ericson som, "hyfsat nöjd" direkt efter lottningen, hoppades att den "Gula Väggen" ställt sina semesterplaner i juni till Polen.

Kategori: U21 herr

U21 oseedat inför EM-lottningen

U21-EM lottas 1 december.

Den 1 december lottas U21-EM 2017 i Kraków. Håkan Ericsons U21-landslag är trots fjolårets EM-guld och noll förluster i senaste kvalet inte bland de seedade lagen på Uefas rankinglista, utan har placerats i skål 3 i lottningen tillsammans med Italien, Tjeckien, Serbien, Slovakien och Makedonien.

Kategori: Heja Sverige

Heja Sverige #60: Emil Krafth

I det 60:e avsnittet av Heja Sverige träffar Soran Ismail Emil Krafth.

Han fick starta på högerbacksplatsen i VM-kvalmatchen mot Bulgarien. Han är ordinarie i Serie A-laget Bologna. Efter skadeproblem är Emil Krafth tillbaka på riktigt igen. Soran Ismail har träffat 22-åringen i podden Heja Sverige.

Kategori: U21 herr
Polen väntar nästa sommar.

Sverige till EM igen!

Sveriges U21-lag är klart för andra raka EM-slutspelet.
- Jag är otroligt stolt och otroligt glad, det här laget är obesegrat i kvalgruppen, säger förbundskapten Håkan Ericson och passar på att hylla hela ledarteamet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter