Om svenskfotboll.se

På startsidan ser du nyheter från sajtens alla undersektioner samt även från fogis.se - fotbollens extranätsidor.

Sektionerna på portalen

Landslag

Nyheter, resultat, spelprogram och fakta kring alla våra landslag.

Allsvenskan

Nyheter och omfattande fakta och statistik från Allsvenskan. Dessutom livescore från alla matcher, krönikor och intervjuer.

Damallsvenskan

Nyheter och omfattande fakta och statistik från Damallsvenskan. Dessutom livescore från alla matcher, krönikor och intervjuer.

Superettan

Nyheter och omfattande fakta och statistik från Superettan. Dessutom livescore från alla matcher, krönikor och intervjuer.

Elitettan

Nyheter, Livescore, resultat och tabeller från damernas näst högsta serie Elitettan.

Cuper & Serier

Nyheter och fakta från övriga serier, cuper, ungdomstävlingar och europaspelet.

Futsal

Nyheter om futsallandslagen, SFL och övriga futsalserier.

Fakta om svenskfotboll.se

Den första versionen av svenskfotboll.se släpptes till säsongsstarten 1998. 2000 togs steget över till ett nytt publiceringssystem som även omfattade distriktsförbunden. Under 2009 togs steget över en EPiServer-lösning. I april 2012 släpptes nuvarande version med förbättrat stöd för olika plattformar som smartphones och surfplattor. Vid samma tillfälle startades fogis.se där all tävlingsadministrativ information, dokument och kontaktuppgifter samlats.

Copyright och ansvar

Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare är ansvarig utgivare för webbplatsen svenskfotboll.se.
Utan tillstånd får inte mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller annan form av utnyttjande ske, detta gäller vare sig det handlar om kommersiella eller ickekommersiella syften.
Vid önskemål om användande av material och vid tveksamheter kan ni vända er till informationsavdelningen på Svenska Fotbollförbundet.

Citat

Det är tillåtet att med angivande av källa (http://svenskfotboll.se) citera webbplatsen i en begränsad omfattning som stämmer överens med god publicistisk sed. Utdrag ur 22§ upphovsrättslagen: "var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet".

Bilder

De allra flesta bilderna på svenskfotboll.se är hämtade från Bildbyrån i Hässleholm om inget annat anges.