Nu intervjuas intresserade volontärer

Svenska Fotbollförbundet behöver runt 300 volontärer vid finalen av UEFA Europa League. Under en dryg månads tid har intresserade volontärer ansökt till olika roller och nu är intervjuprocessen igång.

UEFA Europa League-finalen är det största evenemanget som Svenska Fotbollförbundet någonsin arrangerat. Därför behövs runt 300 volontärer som hjälper till att göra evenemanget till en fantastisk upplevelse för alla inblandade. Under en dryg månad har intresserade fått ansöka om att vara volontär vid finalen och nu genomför Svenska Fotbollförbundet intervjuer med de som ansökt.

Totalt har cirka 500 personer ansökt om att bli volontär och nu genomförs speedintervjuer med de intresserade i Svenska Fotbollförbundet lokaler. I grupper om 30-50 intresserade presenteras först upplägget, information om finalen, och sedan speedintervjuas varje person av representant från SvFF. Uppdraget är tydligt, hitta rätt personer till rätt roller för att skapa ett fantastiskt evenemang kring finalen.

- Det är givetvis roligt med det stora intresset och vi är säkra på att vi kommer hitta kompetenta och bra personer till de olika rollerna. Volontärsarbetet är viktigt, utan volontärerna skulle vi inte klara av att skapa det evenemang vi ser framför oss kring finalen, säger UEFA Europa League-finalens projektledare Göran Havik.

Fortfarande är det möjligt att ansöka om att bli volontär. Ansök direkt för möjligheten att få komma på intervju.