Fotbollsfest i Kungsträdgården

Kungsträdgården Fan Zone

Välkommen till Fan Zone i Kungsträdgården 20-21 och 23-24 maj. Inför UEFA Europa League-finalen välkomnar UEFA, Svenska Fotbollförbundet, Stockholms Fotbollförbund och Stockholms stad allmänheten till fotbollsdagar i Kungsträdgården. Ta del av matcher i S:t Eriks-Cupen, testa på att spela gå- och blindfotboll, delta i tävlingar och passa på att ta ett foto med den riktiga UEFA Europa League-pokalen.

Den 24 maj spelas finalen i UEFA Europa League på Friends Arena. Inför finalen kommer fotbollen att inta Kungsträdgården under fyra dagars firande. Under den 20-21 maj är det lokalfotbollen som tar plats och under 23-24 maj är det UEFA-dagar.

Fontänytan vid Kungsträdgården blir till en fotbollsplan och skridskobanan blir till ett stort aktivitetsområde. Scenen kommer att användas för uppträdanden och Radio Stockholms livesändning av fotbollsfesten.

Kom till Kungsträdgården och testa på fotbollsaktiviteter tillsammans med SvFF, UEFA, Stockholms Fotbollförbund och sponsorer. Ta del av matcher i S:t Eriks-Cupen, testa på att spela gå- och blindfotboll, delta i tävlingar, köp souvenirer och passa på att ta ett foto med den riktiga UEFA Europa League-pokalen.

Neutral Fan Zone Kungsträdgården
Lördag 20 maj: Firande av Stockholms Fotbollförbund 100 år
Söndag 21 maj: Fotboll för alla med SvFF och Nordic Tango League Finals
Tisdag 23 maj: UEFA football for all and sponsor activities
Onsdag 24 maj: UEFA football for all and sponsor activities

Senaste nytt: UEFA Europa League 2017